Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים הופיע אצלי בעיה מוזרה של ציקצוקים מהאגזוז , בדקות הראשונות שהרכב קר יש רעש מחרחר כזה מהאגזוז ובנוסף הסאונד שלו חלש ודק (האגזוז הוא מקורי של הרכב יש לו רעש יפה חזק ובאסי) אך לאחר שהרכב מתחמם בערך לטמפ' עבודה ונסיעה קצרה הרעש המוזר הזה נעלם לחלוטין כמעט והרעש הבאסי והיפה של האגזוז חוזר בנוסף לבעיה הזו קיימת בעיה נוספת אחרי נסיעה שמכבים את הרכב נשמע מהאגזוז רעש של ציקצוקים , ציק ציק יש לציין ששמעתי את זה בעוד כמה רכבים .

האם יש קשר בין שתי הבעיות? ממה הן יכולות להיגרם? עלות תיקון משוערת ?

דבר נוסף לפני כחודשים היו לי רעשים של כמו בריחת אויר מהאגזוז והרעש שלו הייה מוזר לגמרי , החליפו לי את הטבעת אטימה של האגזוז (טבעת כזאת שעושייה מאסבסט אני חושב, חלק מקורי כמובן בוצע במורשה) והכל הסתדר .

פורסם

צקצוקים לאחר נסיעה הם תקינים לגמרי. הרכב חם ומערכת הפליטה מתקררת (המתכת שלה מתכווצת).

אם לפני כן לא היה רעש בהנעה ראשונית, כלומר כנראה שישנה תקלה: חור באגזוז, תושבת אגזוז קרועה...

Veni Vidi Vici

פורסם

הבנתי לגבי הציקצוקים תודה :-)

תושבת אגזוז אני לא חושב כי שהוא מתחמם אחרי מספר דקות נסיעה הרעש נעלם , זה רק בתחילת נסיעה שהוא קר .

פורסם

טוב עידכון קטן , הרעש מגיע מאיזור הממיר הקטליטי .

יש רעש מתכתי משהו ממנו רעש שאף פעם לא הייה לי ככה מה זה אומר שבקרוב אצטרך להחליף ממיר?

מה עלות של ממיר? והאם יש הבדל בין תחליפי למקורי?

פורסם

מקורי - לא הייתי שוקל אפילו, תחליפי - אני קניתי ב750-800 ש"ח כולל הרכבה - עבר טסט ללא בעיה , לא הוריד את ביצועי הרכב.

אבל זה באיזור המרכז ככה שאני משאר שזה לא כ"כ רלוונטי לך.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...