Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חומר ליישור פח וחורים שנוצרו בו, לפני צביעה (מה שבדרך כלל נראה כמו חימר חום בהיר כזה שעושים לפני צביעה).

אשמח לדעת שמות המלצות ומאיפה לקנות...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא קשור לפורום הזה,

אבל לחומר קוראים בונדו,חומר פחחים ראיתי בחנויות לחומרי בניין, וחנויות מוצרי שיפוצים כאלה (צבע, ספריים, שפכטלים וכו.)

:-) just smile
פורסם

יש למישהו ניסיון עם החומר ? המלצות ? סך הכל אני רוצה למלא חור קטן ושריטה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

בחור בפח של הרכב בדרך כלל סותמים עם תלאי, ולא עם בונדו.

בונדו נועד למילוי נקודתי ולא לאטימת חורים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אך עדיין צריך בונדו ליישור ופינישים, האם זה החומר המומלץ היחידי ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

יש הרבה סוגים של חומרי פחחות, בתחילה אני ממליץ לשייף את המקום שבו אתה רוצה לשים את את החומר, יש חומר פחחים עם פיבר גלאס, עם החומר הזה מומלץ ליסגור את החור, אחר כך להשתמש בחומר פחחים רגיל (גס) ולאחר מיכן לעבור עם חומר פחחים עדין שניקרא "סיקנס" ולאחר מכן עם צבע יסוד "פילר" ולאחר עיבוד צבע יסוד ליצבוע.

MAX'S -- Tuning

• תוכן חדש...