Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות! רמאים ביוטיוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום ראיתי את המייל שלי, והחלטתי לפרסם ולהזהיר - מתחזים שולחים כאילו מיוטיוב בקשה לאיתחול סיסמא, ואני עשיתי את זה ברב טיפשותי, והם עלו על המייל שלי, ולא מפסיקים לשלוח ספאם, בכמויות. כשאני אומר כמויות זה ביום בין 200-300 הודעות. הם מ-צ-י-פ-י-ם!!!

תיזהרו.

וזהו תוכן ההודעה:

Hi youtube user!

please click on this link to reset your password:

**link**

see you bakc on youTube

the youtube team.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

למרות שהתימינים שולטים הגת לא עוזר להם במחשבה...

הרי הם שלחו לך מייל, ז"א שכבר היה להם את המייל שלך ולכן אם הם רוצים לשלוח לך ספאם הם יכלו לעשות זאת גם לפני שלחצת על הלינק! מה לא?

הלינק הוא לצורך FISHING ע"מ לקבל ממך את שם המשתמש והסיסמא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב, זה היה שטותי במיוחד.

לא נורא, לומדים.

אבל מצד שני, למי אכפת מ-SPAM?

בשביל זה יש את GMAIL.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
למרות שהתימינים שולטים הגת לא עוזר להם במחשבה...

הרי הם שלחו לך מייל, ז"א שכבר היה להם את המייל שלך ולכן אם הם רוצים לשלוח לך ספאם הם יכלו לעשות זאת גם לפני שלחצת על הלינק! מה לא?

הלינק הוא לצורך FISHING ע"מ לקבל ממך את שם המשתמש והסיסמא.

אבל הם עדיין לא ידעו שהכתובת אמיתית.

הרבה פעמים הם שולחים הודעות למיליוני מחרוזות אקראיות ומי שעונה הם יודעים שהוא אמיתי

• תוכן חדש...