Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנאמר בכותרת,הבטחתי הבטחה ועכשיו אני מקיים,אז הינה:

(זה אני למי שעוד לא הבין)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אז קוראים לך שרון או ברק?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני ממש לא הגרוזיני לשמחתי(:

אני לא עד כדי כך שרוט,עשיתי אותו עוד בימי החטיבה(את הכדור,לא את הגרוזיני):wink:

פורסם

תותח.

רק תגיד לי. איך אתה מחזיק את הנשימה כל כך הרבה מתחת למים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אופס,

נוספו עוד קטעים מאז שפירסמתי..

אני הבחור עם הכדור סלוטייפ

ברק, אין מילים... פשוט גאוות הפורום. :rolleyes:

אל תשכח לציין את ההישג הזה אצל קצין המיון.

האמת שזה מראה על מוטיבציה ללא גבולות, שאפתנות ללא גבולות וכו'

(בעצם,עזבו אותכם.. הקצין מיון לא יאמין לבולשיט הזה,משם ישר לקב"ן)

פורסם

אני הייתי מעלה אותך, זה הרבה יותר מופרע מאיזה שרירן שמשליך טלוויזיות. בכל אופן, מה שרותם סלע אמרה לך היה מרושע מאוד, לא עושים כאלה דברים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הדעתנות הגברית במלוא הדרה בנץ, אבל לא להתיאש אתה לא לבד

אני דווקא לא רואה שום דבר אכזרי בתגובתה, מותר לה לאהוד שרירים וגובה ולפסוק לטובתו

אירית

הערת אגב, שקלתי להחליף אות במילה מסויימת ובכך להשיב באותה שנינות שהוצגה פה, אבל אז היו מוחקים לי את התגובה, מותר לסלוח ל"כוסית" רותם אבל לי לא

פורסם

כיוונתי יותר ל"תסתגר איתו בחדר, תלטף אותו עד שיגדל".

נחמד שאת מתווכחת איתי על זה שאמרתי שבגלל שהיא כוסית, היא לא ממש חייבת שיהיה לה אופי (אם כי אני לא אומר שאין לה), ואז אומרת שזכותה להעדיף את השרירן המגודל על פני פנומן הסלוטייפ של הפורום. איזו דו פרצופיות :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

והנה הבנת את עמדתי , התברכת בחוכמה (גם) זו הסיבה שאני מתה עליך

אירית

פורסם

התוכנית הזאת היא התת רמה הכי נוראית שנתקלתי בה אי פעם. פשוט מדהים שיש לדבר המטומטם, המפגר, האדיוטי והמשפיל הזה רייטינג. האמת, עוד יותר מפתיע שמישהו עוד החליט להפיק כזה דבר !

פשוט תוכנית מגעילה. תסלחו לי - אבל אנשים באים לשם כדי להיות מושפלים בידי סלבריטאים סוג ג שזורקים בדיחות סוג ד על חשבונם. למיכאל הנגבי הזה יש פרצוף של תחת נפוח, שלום אסייג (שלא חידש את הבדיחות שלו מאז המפץ הגדול) וטל ברמן כבר מזמן הבינו שמשהו מוצלח מהפה שלהם לא יצא ורותם סלע הכוסית התורנית. קשה להחליט מי יותר אידיוט - המנחים הפלצנים, הקהל שכאילו צוחק מהבדיחות ה"מעולות" של אסייג או המתחרים עצמם, שלא ברור מה נותנת להם העובדה שהם מופיעים בסוג כזה של בדיחה על חשבונם.

במקום לנתק את החשמל בעזה עדיף לנתק את החשמל שם באולפן. :mm_nah:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
התוכנית הזאת היא התת רמה הכי נוראית שנתקלתי בה אי פעם. פשוט מדהים שיש לדבר המטומטם, המפגר, האדיוטי והמשפיל הזה רייטינג. האמת, עוד יותר מפתיע שמישהו עוד החליט להפיק כזה דבר !

פשוט תוכנית מגעילה. תסלחו לי - אבל אנשים באים לשם כדי להיות מושפלים בידי סלבריטאים סוג ג שזורקים בדיחות סוג ד על חשבונם. למיכאל הנגבי הזה יש פרצוף של תחת נפוח, שלום אסייג (שלא חידש את הבדיחות שלו מאז המפץ הגדול) וטל ברמן כבר מזמן הבינו שמשהו מוצלח מהפה שלהם לא יצא ורותם סלע הכוסית התורנית. קשה להחליט מי יותר אידיוט - המנחים הפלצנים, הקהל שכאילו צוחק מהבדיחות ה"מעולות" של אסייג או המתחרים עצמם, שלא ברור מה נותנת להם העובדה שהם מופיעים בסוג כזה של בדיחה על חשבונם.

במקום לנתק את החשמל בעזה עדיף לנתק את החשמל שם באולפן. :mm_nah:

הוצאת לי את המילים מהפה.

זוועה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...