Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון

בידור להמונים, בלתי נמנע, קיים בכל מקום, צריך להיות, שהרי כולם שווים לכולם מגיע, יש אפשרות בחירה = לא לצפות.

אני פעם ראשונה בשירשור זה נחשפתי לתוכנית וזו גם הפעם האחרונה.

אני מאחלת לברק שהחליט ללמוד מקצוע תעופתי להופיע בתוכניות מסוג אחר.

אירית

פורסם

לדעתי פיספסת רישום בספר השיאים של גינס.

לך תוכיח שהכל שם נייר דבק:wink:

הבחור עם הטלויזיה פשוט עלוב, זה רציני העניין הזה? איזה כישרון יש לו?

תוכנית מוזרה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

דווקא תוכנית מאד רצינית זו הסנונית הראשונה מתוך תוכניות הטלוויזיה הלימודית שתחזור לשדר בכל הערוצים בין 14:00-19:00

אירית

פורסם

אירית, ברור שבידור זול וטיפשי יש בכל מקום. אבל יש טיפשי, יש זול, יש שטותי ויש את התת רמה הזאת שהיא לדעתי סוג של קו אדום שנחצה ברמת הזלזול שמפיקי הטלוויזיה מתייחסים אל הצופה.

אני באמת לא מבין איזה סוג של אנשים מפיקים תוכנית כזו. אני עוד יותר לא מבין איזה אנשים צופים ונהנים מבידור כזה. זה באמת יותר גרוע מכל תוכנית אחרת שאי פעם ראיתי.

האמת, אני מוכן לפתוח עצומה כנגד התוכנית.

על תבינו אותי לא נכון, אני לא נגד בידור זול וטיפשי - זה יכול להיות כיף, זה יכול לנתק ממציאות קשה, זה יכול להצחיק ויכול להיות בזה טוב.

אני כן כנגד תוכנית שמשפילה ברמה כזו את משתתפיה (גם אם זה בהסכמתם) ובאופן מסוים - גם את צופיה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון, באותה מידה תהייה עצומה נגדית של כאלה שאוהדים אותה, הרייטינג יכתיב אם התכנית תחייה או תמות לא עצומות ולא מחאות, ולדאבוני הרייטינג הורג תוכניות טובות.

אירית

פורסם
הדעתנות הגברית במלוא הדרה בנץ, אבל לא להתיאש אתה לא לבד

אני דווקא לא רואה שום דבר אכזרי בתגובתה, מותר לה לאהוד שרירים וגובה ולפסוק לטובתו

אירית

הערת אגב, שקלתי להחליף אות במילה מסויימת ובכך להשיב באותה שנינות שהוצגה פה, אבל אז היו מוחקים לי את התגובה, מותר לסלוח ל"כוסית" רותם אבל לי לא

אירית, ללא ספק מבחינתי לפחות ואני בטוח שעוד רבים יסכימו, רותם סלע הינה בחורה יפה או כמו שאומרים אצלנו - "שאפה".

אני חושב שרותם סלע כוסית !!! ואירית תגידי מה שבא לך - גם לך מותר.

haters will hate

פורסם

מה שנקרא בידור להמונים,אכן תוכנית טיפשית.. המטרה של התוכנית(ושל כל תוכניות הבידור בכללי)היא לרדת למכנה המשותף,הנמוך מכולם[אני לא רק עושה סלוטייפ,אני גם למדתי תקשורת),וזה מה שהיא עושה באמת.

לדעתי,ולדעת הרבה מאוד חברים ומשפחה לא הושפלתי,אלא קצת,בקטנה,.2 הסתלבטויות על חשבוני ולא יותר.בגדול,יצאתי סבבה דווקא.

אישית אני מרוצה ממה שיצא בתוכנית וזרמתי עם זה ולמה לא

לדעתי פיספסת רישום בספר השיאים של גינס.

לך תוכיח שהכל שם נייר דבק:wink:

הבחור עם הטלויזיה פשוט עלוב, זה רציני העניין הזה? איזה כישרון יש לו?

תוכנית מוזרה.

יש לי שיא גינס לידיעתך!הם פשוט האמינו לי ולא הייתי צריך להוכיח את עצמי אליהם.

ולמרות זאת,ערוץ 2 יותר חשדניים מסתבר...

הם העבירו את הכדור שלי צילום רנטגן[באו עם משאית של מוביל דירות,ומה לא]!ומשום מה גילו שם עצם מסויים באורך של 33 ס"מ,נשבע לכם שאני לא יודע מה זה,אולי זו טעות של המכון רנטגן..

ודבר שני

הבחור עם הטלוויזיה ממש לא עלוב,הוא אחלה של בנאדם,ממש נחמד(יש לי עכשיו אחלה גב אגב:wink: ) והזה לא היה באמת הכישרון שלו,סתם המציאו לו איזה כישרון(הציעו לו לעשות עוד מליון דברים משוגעים אגב)..

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
הבחור עם הטלוויזיה ממש לא עלוב,הוא אחלה של בנאדם,ממש נחמד(יש לי עכשיו אחלה גב אגב:wink: ) והזה לא היה באמת הכישרון שלו,סתם המציאו לו איזה כישרון(הציעו לו לעשות עוד מליון דברים משוגעים אגב)..

מה קשור "אחלה בן-אדם" לאחד שמופיע בתכנית כמשליך טלוויזיות?

מה הציעו לו לעשות עוד? להשליך את המשתתפים ב"לרדת בגדול"?

נו באמת, בן אדם שמתאמן 10 שנים במכון ויכול להשליך טלוויזיה...וואווווו...מרשים! :roll:

פורסם

בתור מי שמכיר את לוליק באופן אישי, שתדעו שהוא ממש בנאדם על הכיפאק, וצחוקים איתו.. והוא פשוט .. אדיר.. ממש ממש גדול :)

למיטב ידעתי הוא מקום ראשון בארץ בדחיקה או משהו בסגנון אני כבר לא זוכר, אבל הוא מאוד מאוד חזק (הוא מרים משקלים מפגרים)

פורסם

ברק חבל עליך.

בחיים שלי לא ראיתי תוכנית טפשית אדיוטית רדודה ודבילית כזאת.

ולראות את חסרת הבינה הזאת מפליצה הגיגים כאלה - זה השיא.

אני מסכים שאוסף המסכנים שישבו שם, כנראה שהתוכנית הזאת זה הדבר האחרון שעוד מחזיק אותם בטלויזיה אבל יש גבול.

אני כל כך שמח שאין לי טלויזיה.

פורסם

טלוויזיה? מה זה?

פעם התפלאתי על כך שיש משפחות נטולות טלוויזיה (או לא מחוברות לאנטנה).

היום אני מבין שגם אני אהיה כזה. פשוט אין צורך.

לצפות בזבלה מתובל בפרסומות, ועוד לשלם על זה?

בשביל בידור שוכרים סרט, או מסתכלים על מערכונים בריטיים ביוטיוב

(יש שם כמה אוצרות נדירים, מומלץ לחפש).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...