Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה ליקנות את הגליל הזה של הניילון הזה שמכהה את החלונות ורציתי לדעת אם יש את גוונים לשמל אם אני רוצה להכהות 70% מאחורה עם הניילון הזה אז קיים ניילון כזה או שזה הולך סטנדרט גוון אחד?

אם אני ימצא ניילון שמכהה 30% יהיה אפשר לשים אותו גם בחלונות מקדמה (של הנהג והנוסע).

להכהות מאחורה עם ניילון כזה זה חוקי?

ואיך אני מדביק את הניילון לחלון בלי שיהיה בועות?

תודה.

פורסם

אז ככה

מקדימה אסור להכהות ובטח שלא עם מדבקה

בעיקרון, מאחורה מותר להכהות רק בתנור, אבל אם העבודה עם המדבקה תיהיה טובה אז לא ישימו לב

כדי שהעבודה באמת תיהיה עבודה טובה אתה צריך לפרק את כל הדלת, להוציא את החלון, ואז "לניילן" אותו עם החומר

אין לי ניסיון בזה ואנ'לא יודע איך לעשות את זה

אבל תחסוך את הטירחה, תזרוק 150 ש"ח ותעשה את זה במוסך. חבל שסתם תתבלבל אחרי זה ושתעשה משהו שיגרום לחלונות לא לעלות...

בהצלחה

נ.ב

עשה חיפוש אחר נושאים קודמים, שאלו את השאלה הזאת הרבה.

ג'ימיניב!

פורסם

למרות שהנושא אכן לא שייך לכאן...

אסור להכהות מקדימה, מאחור, או בחלון צד נהג ונוסע ...

נשאר "לטפל" רק חלונות צד אחוריים.

קונים את הגליל, יש בהמון גוונים ואחוזי "הכהייה", חותכים לפי המידה של החלון + קצת עודפים, מפרידים את הניילון (השקוף) שמכסה על הדבק שנמצא על הניילון הכהה (ולא מדביקים כמו הפסיכים שמצמידים את שתי הניילונים לחלון), מתיזים נוזל שמשות\סבון על החלון, מיישרים עם "שפכטל" שיש בערכה שקנית, חותכים בדיוק מירבי סביב החלון, כולל טיפול בהכנסת כמה מ"מ מתחת לגוניות התחתונות, כדי שהניילון לא יתפרק כשתפתח חלון, נותנים לניילון להיצמד עם הדבק במשך 24 שעות, וחוזרים מעט על ישור עם ה"שפכטל", בקיצור, אם אין לך ניסיון, אל תתחיל עם זה ...

הנה הרכב שלי, עם הכהיית "מראה" שיצאה כמעט כמו חלון מקורי :-D

ליאור

877016190_3ca1a2f602.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
יצא לך יפה!

מה שעשית זה חוקי?

ביכלל הכהייה עם ניילון מאחורה זה חוקי?

חוקי לחלוטין, באפשרותך לעשות מה שאתה חושק בו בחלונות האחוריים.

אך מקדימה זוהי עבירה.

נ.ב

ליאור, אחלה עבודה, כל הכבוד!

ג'ימיניב!

• תוכן חדש...