Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|מצלמת תנועה כתומה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בבוקר עברתי בצומת חפר, ומשום מה נראה לי שהמצלמה הזאת צילמה אותי. הרמזור היה ירוק מהבהב, וכשהייתי באמצע הכביש היה כתום - יכול להיות שהיא צילמה אותי?

היא מצלמת את המס' של הרכב, או מה? אני מזה מודאג בגלל זה, אני כולה שנה על הכביש (נהג חדש), ואני תמיד נוסע לפי המותר, אולי אני סתם פרנואיד. לא יודע.

לא היה פלאש, אבל היה מין כזה אור כתום בעדשה של המצלמה, או שזה היה הדמיון שלי, או שזה היה ההשתקפות מהשמש החזקה שהיתה.

עזרה...

פורסם

נמחק ציטוט מיותר!

לא נכנסתי לצומת באור אדום, וזה אני יודע בוודאות. מה קורה אם נכנסתי באור כתום? זה אותו דבר..?

ועוד משהו, תוך כמה זמן אני אדע אם אכן ביצעתי את העברה, מתי זה יגיע בדואר?

עוד שאלה קטנה, הם יכולים לדעת מי נהג ברכב?

פורסם

נמחק ציטוט מיותר!

מזא"ת? הבעלות של הרכב היא על שם אחי, אבל יש ביטוח לכולם. ככה שכל אחד יכול לנסוע ברכב.

עוד משהו, לא עברתי את הצומת באדום, אלא אם כבר ירוק מהבהב/כתום, כשנכנסתי לאמצע הצומת שמתי לב שהרמזור נהיה כתום.

במקרה שאני כן אשם, כמה זמן לוקח לדוח להגיע בדואר?

פורסם

נמחק ציטוט מיותר!

כן, לזה בידיוק התכוונתי, בגלל שכולם מבוטחים, איך הם ידעו מי נהג ברכב?

אני משער שאח שלך יקבל את הקנס :|

לגבי הזמן, אין לי מושג.

יבגני.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אם לא נכנסת באדום אז אתה לא תקבל שום דבר..

ואם אתה אומר שמתי שהסתכלת על הרמזור שהיית באמצע הצומת הוא היה כתום זה ברור שלא נכנסת באדום ולכן אתה לא תקבל שום דוח..

המצלמות רמזור מופעלות שניה אחרי שיש רמזור אדום..

ואם היית מסתכל למצלמה והיא היתה מצלמת היית רואה פלאש , ולא אור כתום

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

הוא לא יקבל קנס.

המצלמה מצלמת 2 תמונות אחת כשהרכב בתחילת הצומת ואחת באמצע הצומת.

אם אתה אומר שנכנסת לצומת כשהאור היה ירוק מהבהב אז אין לך מה לדאוג.

Seat Leon cupra R

פורסם

אתה לא צולמת (ואולי חבל ?) , נסה פעם הבאה שלא לעבור את צומת באור כתום, ירוק מהבהב משמעו "התכונן לעצירה" ולא "אח'שלו תן בגזיות !!"

אם היית מצולם היית יודע, מדובר בשני פלאשים חזקים שנראים גם ביום בבירור

פורסם

ואייי.. הצלחתם להרגיע אותי קצת, אני מקווה שהכל יהיה טוב, ואני לא אקבל ביום מן הימים דו"ח בדואר.

תודה לכולם.

פורסם
אתה לא צולמת (ואולי חבל ?) , נסה פעם הבאה שלא לעבור את צומת באור כתום, ירוק מהבהב משמעו "התכונן לעצירה" ולא "אח'שלו תן בגזיות !!"

מה הקטע הזה של ההטפות מוסר?

רמזור כתום משמעותו לפנות את הצומת, רמזור כתום הוא עדיין בהגדרת חוקיות כניסה ויציאה מהצומת.

אם התקרבת לצומת במהירות 90 קמ?ש ובמרחק 40-50מטר הרמזור הירוק התחיל להבהב , אין שום מניעה לחצות את הצומת גם במחיר של רמזור כתום במידה ואתה בטוח במליון אחוז שתספיק לחצות את הצומת בבטחה ולפני שהאור יתחלף לאדום.

זאת השקפת נהיגתי והיא לא מבוססת על שום מחקר.

פורסם
מה הקטע הזה של ההטפות מוסר?

רמזור כתום משמעותו לפנות את הצומת, רמזור כתום הוא עדיין בהגדרת חוקיות כניסה ויציאה מהצומת.

אם התקרבת לצומת במהירות 90 קמ?ש ובמרחק 40-50מטר הרמזור הירוק התחיל להבהב , אין שום מניעה לחצות את הצומת גם במחיר של רמזור כתום במידה ואתה בטוח במליון אחוז שתספיק לחצות את הצומת בבטחה ולפני שהאור יתחלף לאדום.

זאת השקפת נהיגתי והיא לא מבוססת על שום מחקר.

"תמרור 125" אור צהוב/כתום:

המתקרב לצומת יעצור כאמור בתמרור מס 122 (רמזור אדום), אלא אם הנהג אינו יכל לעצור לפני הצומת בביטחה.

מי שנכנס לצומת יפנהו מיד."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לעצור לפני הצומת בבטחה זה דבר אינדיבידואלי, לא?

אני חושב שאם אני במהירות 90 קמ"ש צריך לעצור עצירה מוחלטת תוך X מטרים והשיקול הוא שאם אני אנסה לעצור בפרק המרחק הזה אני עלול לאבד שליטה על האוטו או לחילופין לעצור הישר למרכז הצומת, אז יש לי את הזכות לעבור את הצומת בבטחה.

במקרה הזה להבדיל מרוב החוקים בכביש, יש לנהג שיקול דעת

פורסם

אינדיבידואלי באותה המידה שנהג "בטוח במליון אחוז שתספיק לחצות את הצומת בבטחה ולפני שהאור יתחלף לאדום."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ירוק מהבהב זה ירוק לכל דבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...