Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבים חזקים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סאבים חזקים, ואיכותיים

עכשיו שאני מדבר על חזקים זה לא פיוניר 600\800 אלא סגנון קייקר 400\800

עכשיו יש את קייקר שאני מתלבט לגביו, יש לכם עוד הצעות ?

שני הסאבים הולכים לשבת על שני פאנצ'ים 400.4 ז"א לכל סאב יש 4 יציאות שמתחברות למגבר.

אני צריך הצעות לעוד סאבים בסגנון הנ"ל!.

ואם אפשר עם מחירים וכו' ללא תיבה כמובן! ערומים.... בתודה מראש

פורסם

4500 פלוס מינוס.... יותר פלוס מאשר מינוס.. אבל באיזור.

אבל מדובר כאן על תקציב לשני סאבים פלוס מגבר טוב שיתחלק ל 4 ערוצים אשר יחליף את הרוקפורד 400.4 שכרגע עובד עליהם...

ז"א מגבר ל 4 רמקולים ו 2 סאבים המיועדים לשבת על שני פאנצ'ים 400.4

וכן אייל זאת הכוונה.

פורסם

רציתי לשאול כמה בידיוק עולה כל סאב שמבחינתך הוא איכותי ברמה כל כך מטורפת מעל פיוניר (לא לדבר על עוצמתי יותר מה שקשה לי להאמין שההבדלים אסטרונומים)?

כי מבחינת התקציב שלך זה לא נישמע כאילו כל סאב עובר את ה1500

פורסם

קודם כל אם אתה מתכוון לחבר סאב בעל שני סלילים למגבר 4 ערוצים בגישור לכל סליל תצטרך לוודא שהערוצים מוציאים את אותה העוצמה מכיוון שאם סליל אחד יקבל הספק גבוה מהשני הסאב יכול לצאת קצת מאיזון.

תוכל למדוד את זה עם וולטמטר על AC ולוודא שהמתח ביציאת הרמקולים שווה.

התקציב שציינת לא משאיר הרבה ברירות והאמת שחוץ מקיקר COMPVR לא עולים לי בראש הרבה סאבים שתוכל לקנות בארץ בתקציב הזה ושעוד ישאר לך כסף למגבר 4 ערוצים.

כמו כן אל תשכח שאתה צריך סאב שלו שני סלילים של 4 אוהם כאשר רוב הסאבים שמיובאים לארץ הם בעלי 2 סלילים של 2 אוהם על מנת שתוכל לחבר אותם למגבר שיציב ב4אוהם מונו (מגברי מונו שיציבים ב2 אוהם פחות נפוצים בארץ בגלל המחיר).

שיקו, יש המון סאבים שגם יכולים להיות עוצמתיים יותר ושגם איכותם עולה על זו של הפיוניר.

פורסם

איל אני חס וחלילה לא תופס מהרמה של פיוניר

פשוט נדהמתי מהעובדה שהוא מדבר על תקציב של 1500 שקל

אני כבר חשבתי שהוא מדבר מינימום על STROKER של סרווין וגע..

פורסם

ובכן הסאבים של קייקר הם 4 אוהם כמו שציינת, והם מתאימים לי, אבל רציתי לדעת על עוד אופציות.

וכל סאב שכזה עולה לי 1200 ש"ח.. ערום ללא תיבה (יש לי כבר תיבה בנוייה בשבילם ע"פ מידות!).

בכל אופן מה שמשאיר לי באיזור ה 2000 ש"ח למגבר 4 ערוצים!.

שזה מספיק אני חושב.

פורסם
ובכן הסאבים של קייקר הם 4 אוהם כמו שציינת, והם מתאימים לי, אבל רציתי לדעת על עוד אופציות.

וכל סאב שכזה עולה לי 1200 ש"ח.. ערום ללא תיבה (יש לי כבר תיבה בנוייה בשבילם ע"פ מידות!).

בכל אופן מה שמשאיר לי באיזור ה 2000 ש"ח למגבר 4 ערוצים!.

שזה מספיק אני חושב.

רגע רגע,

אתה מדבר עם מגבר 4 ערוצים אחד בלבד שיניע 2 סאבים?

כי אני חושב שאייל (ובצדק) הבין שמדובר בשני מגברים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הוא עדיין מדבר על 2 מגברי4 ערוצים לסאב ובנוסף הוא רוצה לקנות עוד מגבר 4 ערוצים לרמקולים.

ג'וקר, הסאבים בעלי שני סלילים שמביאים לארץ בדרך כלל יש להם שני סלילים של שני אוהם על מנת שיוכלו לחבר אותם בטור שיתנו התנגדות 4 אוהם. אתה לא מחבר את הסלילים יחד בכלל מכיוון שאתה מחבר לכל סליל ערוץ בנפרד, לכן אתה צריך סאב שלו יש שני סלילים של 4 אוהם דבר שיותר נדיר בארץ אך קיים, פשוט תשים לב לזה כשאתה קונה אותם.

אם יש לך תיבה בנויה בשבילהם אז למה לך לחפש סאב אחר? בכל מקרה במחיר הזה לא נראה לי שיש לך אופציה טובה מהCOMPVR.

2000 למגבר 4 ערוצים זה לא בשמיים, תגיד מה מציעים לך ואולי נוכל לעזור לך מה עדיף.

פורסם

הממ אז אתה אומר ללכת על הקייקר..

האיכות טובה וגם העוצמה (אחרי שהם נפתחים כמובן) , אבל עדיין חשבתי אולי על הצעות אחרות.

ומגבר, אין לי כרגע הצעות, בשביל זה אני בא לכאן. אני יכול לקנות את ה 301X של רוקפורד אבל אני רוצה משהוא יותר חזק, ועדיין שישאר איכותי.

פורסם

תראה סך הכל אין לך בתקציב הזה ברירה אחרת, אני אומר לך את האמת, אני לא מת על הסאבים שלהם אבל בסך הכל הם יכולים לתת עוצמה טובה ואיכות לא רעה. השאלה היא אם אכן יש לך תיבה מתאימה בשבילהם כי הסאבים האלה זקוקים לתיבה מאוד גדולה (גדולה יותר ממש היצרן המליץ עליה בפעם האחרונה שבדקתי).

בכל מקרה אם אתה רוצה SPL אז עדיף שתבנה תיבה פתוחה. סתם לצורך המחשה, תיבה פתוחה שמכוונת יותר לאיכות מעוצמה עדיין יכולה לתת תוספת של 3DB בעוצמה לעומת אותם סאבים בתיבה אטומה שזה שווה לתוספת SPL שתקבל אם תכפיל את ההספק שהולך לסאבים.

פורסם

בד"כ האיכות יותר באה לידי ביטוי בתיבה סגורה לא ? זאת מאחר שהבאס "נמרך" פחות.

בתיבה פתוחה הבאס יותר מתפשט מאשר בתיבה אטומה שזה בא בצורת בומים מדוייקים יותר. אני צודק או טועה כאן ? תקן אותי

• תוכן חדש...