Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבים חזקים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה קיים ויכוח גדול מה יותר טוב מבחינת איכות, אטומה או פתוחה. לדעתי תיבה פתוחה מתוכננת טוב יכולה להשמע טוב כמו תיבה אטומה ובתוספת כמה דציבלים.

לאטומה יצא שם טוב בראש ובראשונה כי היא קלה יותר לתכנון וקיים בה רק המשתנה של נפח התיבה ובפתוחה יש משתנה נוסף שהוא הפורט וכיוונו. לכן יש יותר תוצאות מוצלחות של תיבות אטומות (כי הן קלות יותר לתכנון) מאשר תיבות פתוחות.

אם המטרה שלך היא יותר איכות, הייתי הולך על תיבה אטומה שהיא הימור בטוח יותר וגם הן תופסות נפח קטן יותר.

מכיוון שדיברת על סאבים חזקים שיערתי שאתה מעוניין בSPL גבוה שאותו ניתן להשיג בקלות רבה יותר בתיבה פתוחה.

פורסם

לעומת שהתיבה שקיימת אצלי אשר תוכננה לסאבים הנ"ל היא אטומה :)

במידות מינימום, פשוט אנ י שמעתי את הסאבים הנ"ל כבר בפיז'ו של חבר שלי (205) עם התיבה הנ"ל, ורעדתי מהעוצמה שלהם... :)

פורסם

אייל אתה יכול להסביר לי את העניין של ההתנדות והסלילים של הסאבים וחיבורם למגבר

כמו איך מחברים סאבים עם זוג חיבורים עליהם ?

קצת התבלבלתי עם הנתונים :shock:

פורסם

יש באתר של JL AUDIO הסבר טוב כולל איורים על חיבור סאבים DVC, משום מה האתר לא עולה לי עכשיו אבל הלינק הישיר למדריכים הוא: http://www.jlaudio.com/tutorials/index.html

אם אחרי שתקרא שם לא תבין משהו אתה כמובן יותר ממוזמן לשאול :)

• תוכן חדש...