Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסטנג שלבי - האם יש בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלבי שנת 70 ??

לא זכור לי שיש בארץ שלבי בכלל.

69gt3501.jpg

היינו זוכרים אוטו כזה.

ארץ קטנה לא ארץ קטנה, יש הרבה רכבים נדירים בארץ שלא ראית, ככה שיכול להיות שלא זכור לך.

באזור שלי (בגליל ) נמצאים רכבי אספנות נדירים שאני בטוח שלא ראית אותם בארץ, מכוון שבעליי הרכבים

לא בקטע של מיפגשים או לא יכולים להגיע למיפגשים מסיבות כאלה ואחרות, ככה שלא יצא לך לראות

אותם אלא אם תבוא לאזור ביום שישי (אלה הימים בדרך כלל שהם על הכביש ). לפני כמה ימים יצא לי לראות

מרצדס יפיפיה משנת 70-69 SL450 קבריולט מדהימה, שלפני לא יצא לי לראות תרכב (***תרכב - את הרכב***) הספציפי הזה, ככה שקורה שלא ראית או שמעת על רכב מסוג כזה ואחר שיש בארץ .

פורסם

לדעתי שווה פה נעילה

כמות השמועות וההנפצות פה רק יגדלו

לכל מי שטוען שיש שלבי בארץ תשימו תמונה עם לוחית רישוי ישראלית (לא פוטושופ ) כנל לגבי אלינור שהיא בתכלס פסטבק (ולא הפסטבק השחורה של ארנון שהרבה חשבו או חושבים שהיא אלינור )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
כנל לגבי אלינור שהיא בתכלס פסטבק

אלינור זה FAST BACK? עד היום (ומזכרון של סרט מלפני 20 שנה) הייתי בטוח שאלינור היא MACH 1 :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלינור זה FAST BACK? עד היום (ומזכרון של סרט מלפני 20 שנה) הייתי בטוח שאלינור היא MACH 1 :shock:

בסרט משנת 1974 היתה MACH 1 שנת 73,

בסרט משנת 2000 היתה GT 500 שנת 67.

הנה תמונה מתוך הסרט של 1974.

vlcsnap-936484.jpg

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

האמת שגם GT500 אמיתית רק מזכירה את הסלב מהסרט או יותר נכון להפך , בכל מקרה אלינור הרפליקה נראת כמו מוסטנג שמישהו הכין בבית .

הנה תמונות להמחשה מצטער שהאמיתית חתוכה מאוד התרגשתי בזמן צילום התמונות (מלון אימפריאל פאלאס בלאס וגאס ,הרכבים אגב למכירה)

n532066342_553708_5189.jpg

elanor.jpg

פורסם

הנה מודעה עדכנית מ EBAY של מישהו שמוכן למכור את השלבי שלו ב 12000$, מה הקאץ' ? זה בכלל אמיתי ?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=330178253550&_trksid=p3984.cWAT.m240.lVI

רשום שהיא a complete rotisserie restoration....

ביקשתי ממנו תמונות של ה interior.

לבקש עוד משהו ?

פורסם

תסתכלו בטלוייזייה

יש מידיי פעם פרסומת לאחת מחברות הדלק הגדולות שלנו בארץ

ברקע מצולמת המוסטנג בצבע אדום עם פסיי צד לבנים

מי שעינו מספיק טובה יבחין בה

שב'ש לכולם

עופר בן צבי

פורסם

אולי חלק יודעים את זה, אבל לכל אלו שלא: המכונה המטורפת שהופיעה בסרט המחודש של עקיצה ב60 שניות, הינה דגם מבוסס שלבי שנת 67, ונקרא GT500E, ונחשבת גירסת ה"בסיס" - של חברת Unique Performance. (מחיר התחלתי של כ120 אלף דולר).

base10.jpg

באתר הבא ניתן להיתרשם מהמיפרט המטורף משהו של הדגמים שלהם, ויש שם הכל מהכל (קוברות, מוסטנגים וגם דגמים אמריקאיים אחרים)!

מומלצת במיוחד, גירסת הסופר סנייק ("super snake"), אשר מחירה ההתחלתי נע סביב ה215K$!!!

כמובן, חוץ מהגוף החיצוני, כל קשר בינה לבין השלבי המקורית משנת 67, הינו מקרי בהחלט!

ותמונה או שתיים להמחשה:

ss-1-lg.jpg

ss-10-lg.jpg

בהחלט מסכים שהשירשור הזה הזוי משהו... לא אמרו שנגמר החופש??

בברכה!

יונתן.

פורסם

Unique Performance זאת סדנה מהבולטות בארה"ב.

בגדול בהתחלה הם לקחו גרוטעות של מוסטאנג פאסט בק 67 רגילה לחלוטין.

ובנו כמה יחידות לסרט עקיצה ב 60 שניות המחודש, בפועל הגרסאות היו עם בודי קיט ומנוע 302 של פורד רייסניג ועם המון שיפורי מתלים ומערוכת השונות מחברות האפטר מרקט של השוק האמרקאי.

בדרך הם פנו לקרול שלבי וקיבלו את בירכתו ואת חתימתו לרכבים הללו ואז הם פתחו עוד כמה אופציות ודגמים (בדומה מאד לחתימה והזכיות ש WCC קיבלו על ה מוסטאנג שלבי החדשה).

כיום החברה של שלבי התחילה לספק חלקים ליוניק לגירסאות החדשות וכמו כן יצאו היום שילדות חדשות ל מוסטאנג 67 , כן מוסטאנג 67 מודל 2007 ככה שלא צריך להתעסק עם שיפוץ ומקבלים רכב חדש לחלוטין.

כמו כן יש גרסאות עם סרן IRS .

שורה תחתונה שלבי פה זה רק הגימיק כמו שהם מייצרים רכבים ל ציפ פוס.

בגדול רוב הרכב הזה יותר אפטר מארקט ופחות שלבי אישית אני מעדיף אותו על השלבי המקוריות

של שנותה 60 70.

יש עוד המון סדנאות שעושת דברים מדהים כמו בולדווין והסדנה של ביוד קדינטון ו YEARONE

אני רוצה להכיר לכם עוד מוסטאנג מדהימה GCM-R

IMG_2809.JPG

IMG_2797.JPG

IMG_2690.JPG

IMG_2804.JPG

לבייבי הזאת יש מנוע של ROSH וIRS של RRS וברקסים של BAER.

קיצור מדהימה!

יש מרחק שנות אור בין המכוניות שמייצרים ביום בסדנאות מאשר השלבי המקוריות שהם המון שם ויותר חירבוש.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...