Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום ;-)

אני מחפש אנשים עם ניסיון חיובי בכל הנוגע לחנויות\מחסנים\WHATEVER למכירת כלים סניטריים (אסלות, כיורים, ברזים), וריצוף (קרמיקה\גרניט פורצלן) עם דגש על מיקום באיזור המרכז ומחירים מעולים.

בשביל למקד את החיפוש אוסיף פרטים;

1. כלים סניטריים - אסלת מונובלוק בסיסית (התחת שלי מסוגל לשבת על אסלות של פחות מ 3500 שקל - כך שאני לא מחפש משהו יקר), ארון 105 ס"מ + כיור עם שיש (יצוק חתיכה אחת בצבע לבן) וברז אמבטיה.

2. ריצוף - קרמיקה או גרניט פורצלן, מזוגג (לא סופג), מט בלבד, חיתוך "ישר" ("חיתוך ליזר") בגדלים של 33X33 עד 60X60.

-----------------------------------------------------------------------------

בנוגע לסעיף 1 אני דיי מסודר אך אשמח לראות גם דברים נוספים (SO FAR מצאתי מערכת ארון מושלמת 105 ס"מ עם כיור שיש יצוק חתיכה אחת, מראה וברז במחיר של 1500 שח)

בנוגע לסעיף 2 - שישו ושימחו. המחירים באיזור המרכז דיי לא קשורים אחד לשני והמחירים משתנים פלאים בין מקום למקום. הייתי במספר מקומות ומצאתי כמה דוגמאות רלוונטיות - אך חלק מהמחירים נראים לי לא ריאליים. מצאתי דוגמא מצויינת של 45X45, גרניט פורצלן סוג א', מט, מזוגג, חיתוך ישר, בסביבות 62 שח כולל מעמ למטר ב"נגב עודפים" בפתח-תקוה (מבחר מצויין במחירים מעולים - ויש גם סוג ב' במידות של 60X60 במחירים מצחיקים של 50-60 שח למטר מרובע כולל מעמ).

במקום אחר (ברמת גן) מצאתי דוגמא מדהימה (פורצלן סוג א', מזוגג, מט, חיתוך ישר) של 33X33 ב 66 ש"ח למטר כולל מעמ - ובערך אותה הדוגמא ב 45X45 באיזה 90 שח למטר (הזוי). שוב, אין פרופורציות בין המחירים אבל הדוגמאות בכל מקום פשוט שונות לגמרי - ובניגוד למוצרים אחרים שאפשר לעשות השוואות, כאן כמעט ואין מקום להשוואות כי הדוגמאות של הסחורה שונות ממקום למקום.

שיהיה ברור: גרניט פורצלן הוא, ברמה העיקרון, חומר יותר חזק מקרמיקה. שניהם בנויים על בסיס אותם החומרים (פחות או יותר) וההבדל הוא בעיקר בחוזק. מאחר והשימוש הוא למטרה ביתית בלבד, קרמיקה עושה את העבודה מצויין ואין לי שום בעיה איתה (להפך, יותר זול ונראה לא פחות טוב).

אשמח לקבל המלצות.

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, מגרשי התערוכה הישנים בת"א (ליד הנמל) מלאים במחסני קרמיקה. הקבלן שלנו עבד עם דקל קרמיקה שם, אולי הוא לא זול אבל מאוד נחמדים ומחירים לדעתי לא נוראיים.

יש במושב משמרת את מחסן העודפים של אלוני.

פורסם

מול קניון איילון יש חנות של נגב וברחוב מאחור יש עוד מס' חנויות,שם ההורים שלי קנו את הריצוף והכלים הסניטריים שלהם.מבחר גדול ומחירים סבירים.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עד עכשיו נראה שאתה מסתכל במקומות ובמחירים הנכונים (נגב ליד המזבלה בסגולה באמת מקום טוב, קניתי שם מלא דברים).

מנסיוני שווה לך לבדוק עוד 2 מקומות : מתחם הקרמיקה הענק של "זהבי" (נדמה לי שכך קוראים לו) שיושב באזה"ת ישן ראשל"צ על כביש בית דגן (דרך המכבים 50 הכניסה מהכביש המקביל - רח' משה בקר, אל תלך לאולם התצוגה אלא ישר להנגאר העודפים בחוץ)

המקום השני הוא "איריס קרמיקה" במושב יד רמבם ליד רמלה - http://www.iris1995.co.il/homepage.asp

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עד עכשיו נראה שאתה מסתכל במקומות ובמחירים הנכונים (נגב ליד המזבלה בסגולה באמת מקום טוב, קניתי שם מלא דברים).

אכן, יש להם דברים טובים מאוד במחירים טובים והשירות, לפחות מהניסיון שלי, היה "10".

מול הקניון תיכננתי לבדוק היום; יש את סופר קרמיק (גם בפתח תקוה יש, אבל היה סגור כשהלכתי) ואת "פרפקט ליין" (שמפרסמים גם בעיתון במחירים מעולים).

דיווחים בהמשך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רח' קיבוץ גלויות (בצד של יפו), עמוס בחנויות שכאלה, בצד שמאל שלו יש גם מעיין מרכז גדול מאוד עם קרמיקה, ברזים אסלות וכולי במחירים נמוכים מאוד, קצת הלאה יש מקום נוסף שהמחירים בו סבירים מאוד (למוכר קוראים שי כמדומני).

בשתי המקומות קונים "שיפוצניקים" והסחורה טובה .

להכוונה ופרטים נוספים, גיא 054-4553650

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...