Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה קיימת כבר הרבה זמן אבל לא יחסתי לה חשיבות כי זה היה קורה לעיתים נדירות, אבל לאחרונה הדבר החל להחמיר.

כאשר אני משחק עם ההגה במקום יש מין רעש של מכה מכיוון הגלגלים ומרגישים גם מכה בהגה , יש להדגיש שזה לפעמיים קורה ולפעמיים הכל רגיל כאילו כלום. בהתחלה חשבתי שזה הבולמים כי גם בפסי האטה ובכביש משובש היה מין רעש של מכה , אבל החלפתי לאחרונה בולמים קידמיים (לא בגלל זה אלא בגלל שהם היו גמורים), אבל הרעש ממשיך, כל מי ששאלתי אמר לי שישכול להיות שזה מסרק הגה , וגם זה נשמע לי הגיוני כי נסעתי עם בולמים גמורים אז סביר להניח שמשהו ישבר שם לא?

מה אתם אומרים??

פורסם

הלכתי למכון פרונט היום ואמרו לי שם שלא מצאו כלום חוץ מזה שצריך כיוון פרונט כי הגלגלים הקידמיים היו מכוונים כל אחד לכיוון אחר.

מה דעתכם , לפי דעתי הרעש הזה לא קשור לכיוון פרונט כי זה רעש שקורה לי כשאני משחק עם ההגה בעמידה במקום .

פורסם

לפי תאורך יתכן שנשבר/נסדק מחזיק מוט

פיתול בחיבור למשולש.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

אבל איך זה שבמכון פרונט לא עלו על זה... שאלתי אותו אם הוא ראה משהו מיוחד הוא אמר שהוא לא ראה שום דבר מיוחד חוץ מכיוון פרונט

פורסם

חזרתי לעדכן...

בסוף זה כנראה היה מסרק הגה , החלפתי מסרק הגה ועשיתי כיוון פרונט מחדש , אבל עכשיו ההגה מרגיש לי מוזר כזה , קשה יותר בנסיעה ולוקח לו זמן לחזור אחרי סיבוב , האם זה בעצם מה שהיה צריך להיות?? או שזה בעיה כלשהי

ועוד שאלה , שמתי לב שמאז שהחלפתי מסרק הגה כשאני מאותת ופונה אחרי זה הוינקר לא נכבה לבד , צריך לכבות אותו ... זה משהו שאני יכול לסדר לבד??

פורסם

לגבי הקטע של האיתת - לא הייתי נוגע לבד כי זה פלסטיקה עדינה שכזאת, כדאי שתלך למקום שעוש לך את המסרק שיסדרו את זה - זה חלק מהטיפול...

...Carpe Diem

פורסם

האתות אינו חוזר נכון לאחר הפעלתו וזאת כי הפין בגלגל ההגה אינו בדיוק מול החריר הנגדי שבגלגל מחזיר האתות. יש לפרק את גלגל ההגה ולסובב ולהתאים את מיקום גלגל מחזיר האתות שיהיה ממול גלגל ההגה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בשביל לפרק את גלגל ההגה צריך לשחרר את הבורג שנמצא מתחת לכיסוי של הצופר נכון??

ומה בקשר לשאלה הראשונה?? האם זה בסדר שההגה התקשה בנסיעה??

פורסם

כדי לפרק את גלגל ההגה יש צורך לפרק את לחצן הצופר ואז את האום (עם בוקסה 24 מ"מ) ואז לשללוף את גלגל ההגה

במדויק כשהוא ממורכז (במצב נסיעה ישר והגלגלים גם כך).

תן למוסך שתיקן לבצע זאת ואתה עמוד לידו כדי להנחותו בנושא הפין וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שמתי לב היום בנסיעה שווינקר דווקא כן חוזר לעצמו , אבל רק בסיבוב שלם של גלגל ההגה וחזרתו, ככה שיוצא שיש פניות הוינקר מתכבה כי הסיבוב הוא חד יותר ויש פניות שלא.

ד"א אגב אתמול במוסך הוא דווקא הראה לי איך לישר את גלגל ההגה כי הוא היה עקום קצת מלפני זה אבל הבעיה היא שאין לי מושג איפה יושבים כל הפינים האלה של הוינקר ולאיפה זה מתחבר , זה אמור להיות מסובך?? כי אני לא רוצה סתם לקלקל דברים אחרים או לעשות יותר גרוע.

• תוכן חדש...