Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KING OF DRIFT #2 של אלטרנטיבי יוצא לדרך!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסבר על הליגה כאן:

http://www.alternativi.com/articles_det.asp?id=45

תזכורת מ #1 כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=170596

האימון ב2 לנובמבר

התחרות ב 9 לנובמבר

אני מקוה לראות הפעם את כל אותם דריפטרים שבפעם הקודמת לא יכלו מאי אלו סיבות (כולל אותי icon_lol.gif )

ההרשמה להשתתפות ישירות לאלטרנטיבי

עדיין יש בעיה לגבי ארוע מול קהל, אלטרנטיבי מנסים לפטור את המחלוקת שיש עם משטרת כפר סבא...... לנו נשאר רק להחזיק אצבעות שיצליחו

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מגיע והפעם בחשש:

מספר גדול של מתחרים חדשים אמורים להתווסף לליגה, חלקם מצויינים.

שגיא ממסלולים, יוני מיאטה עם הסילביה, אריק, דודי עם המיאטה, אמיר בקשי, גון ציקו והאחד והיחיד - רוני שטרן !

קיצור יהיה קרב קשה, אני מתכונן מעכשיו (כלומר מכין תרוצים ;-)

פורסם

חייב לציין שאני עומד להשתתף עם המיאטה של ניב, שיספק לי אותה בנדיבותו כי רבה. וגם חייב לציין שהניסיון שלי בדריפטים בערך הפוך לניסיוני בג'ימקאנות, מה שאומר שרוב הסיכויים שאני באמת אהיה אחד ויחיד - בתחתית הרשימה :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אלכס אכן מתחרה חזק מאוד, עדיין פעם שעברה הוא הגיע אחרי תום ... והפעם גם אני אגיע קצת מוכן יותר.

מה שבטוח, יהיה מעניין.

פורסם

חרטא!

אלכס נהג נהדר ומתחרה קשה מאוד אבל הבעיה שלו לדעתי לא הייתה הדיפרנציאל.

התחרות תהיה קשה מתמיד :arrow:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

לטובת כל אלו שלא כל כך מבינים מה המטרה בתחרות הזו...כמוני למשל , מה המטרה ?

ראיתי ב-ESPN וגם שם היה לי קשה, ושם עוד התחרו על מסלול מסומן שתי מכוניות אחת נגד השנייה כאשר לאחר הקפה ההובלה הוחלפה.

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מה שקורה פה לא כ"כ דומה למה שאתה רואה ב-ESPN,

כל אחד עולה לבד, עושה את התוואי שמוגדר מראש, והשופטים מחליטים של מי הביצוע היותר מרשים.

בליגות הרציניות, כל אחד נוטל בתורו את ההובלה, וזה שמשתרך מאחוריו צריך להיצמד כמה שאפשר למוביל מבלי לגעת בו.

מי שהכי נצמד הרבה, ועשה את ההובלה בצורה המרשימה ביותר (לדעת השופטים), זוכה.

אביחי

פורסם

לא מדויק!

את התחרות אפשר ושופטים לפי מספר גורמים

קירבה לרכב השני (בתחרות סטייל הפורמולה D)

עקיפה של המתחרה השני תוך כדי החלקה (בד"כ נגרם ע"י קו פנייה לא נכון או הבדלי מהירות - בתחרות סטייל הפורמולה D)

מהירות כניסה לפנייה

זווית החלקה

SHOW - כמה שיותר עשן

מספר תיקוני החלקה (ההחלקה צריכה להיות כמה שותר חלקה אם מעט תיקוני הגה, גז, בלימה וכדומה)

את התחרות לא מנצחים אם סטופר אלא אם ממוצע סכום הנקודות שהשופטים החליטו עליו לפי הסעיפים שלמעלה

תחרות FreeStyle היא תחרות "בידור" למען הקהל. כל מתחרה מקבל זמן מוגדר לעשות כל מה שעולה ברוחו.

נהיגה בלי ידיים, תרגילי יציאה מהאוטו תוך כדי וכדומה, יש המון רעיונות שמצריכים יכולת נהיגה מאוד גבוהה, המנצח מוכרז לפי הרעש של הקהל.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

• תוכן חדש...