Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור HU למגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. אתמול ניסיתי לחבר מערכת של חבר למגבר (לא זוכר את הסוג). המערכת היא מסוג Pioneer DEH3850MP

לאחר החיבור לא הצלחנו לשמוע כלום (אלא רק בס עמוק). לקחתי אפילו את המגבר שלי cadence וזה יצר אותו מצב.

לפני זה כבר השתמשתי במגבר שלי אז אני יודע שהוא בסדר ועובד טוב. אשמח אם תעזרו לי להבין את מקור הבעייה? יכול להיות שזו איזו אופציה ב HU?!

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם
תנסו בהגדרות של ה-HU.

אולי מוגדר שם משהו שאתה שומע רק באס.

בגלל זה אני פה שאול אותכם... אני לא מכיר את HU הנ"ל ואין מושג מה לשנות.

נ.ב

ניסיתי לשחק אם האופציות וגילית שכאשר בוחרים סאב ב-OFF (ב HU) בכלל כמעט לא שומעים כלום. מבחינת המגבר שמתי הכל על FULL.

תודה לכולם

פורסם

עד כמה שזכור לי צריך לשנות בהגדרות הפנימיות שלו מיציאה לסאב ליציאה רגילה .

כשהמכשיר מכובה תלחץ לחיצה ארוכה על כפתור האודיו ואז אתה נכנס לתפריט הפנימי , אתה מדפדף עד שאתה מגיעה למקום שרשום REAR ואתה מעביר בין SUB ליציאה רגילה וזהו .

כך זה בדגמים של סדרה 4XXX ומעלה , אני לא ממש זוכר אם גם בסדרה 3XXX יש את זה גם , אם אין אז פשוט לחפש בתפריט הרגיל איפה משנים את זה .

• תוכן חדש...