Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעייה בסופר לנסר שלי הרכב שנת 93 עבר 178 אלף במצב לא רע אחרי טיפור 10 אלף היה החלפה של צמיגים + איזון גלגלים אני לא יודע עד כמה האנפורמציה רלונטית אבל אני כותב בכול זאת.

הבעייה היא שבין 100 ל 120 האוטו וההגה רועד בצורה מטורפת אחרי 120 אין רעידות וגם לא מתחת ל 100

מה שמוזר שבין לבין אני מרגיש כאילו המנוע הולך ליפול לי

עם מישהו יכול לעזור לי על סמך האינפורמציה שנתתי אני אשמח מאוד תודה .

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

פורסם

שלום לכולם,

תנסה לבדוק: ציריות ונבות.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם
שלום לכולם

יש לי בעייה בסופר לנסר שלי הרכב שנת 93 עבר 178 אלף במצב לא רע אחרי טיפור 10 אלף היה החלפה של צמיגים + איזון גלגלים אני לא יודע עד כמה האנפורמציה רלונטית אבל אני כותב בכול זאת.

הבעייה היא שבין 100 ל 120 האוטו וההגה רועד בצורה מטורפת אחרי 120 אין רעידות וגם לא מתחת ל 100

מה שמוזר שבין לבין אני מרגיש כאילו המנוע הולך ליפול לי

עם מישהו יכול לעזור לי על סמך האינפורמציה שנתתי אני אשמח מאוד תודה .

איזון, או כיוון פרונט?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יכול להיות שזאת אותה הבעיה שהייתה אצלי גם עשיתי הכל עד שקניתי גשר תחתון +תושבת מנוע וגיר ועכשיו האוטו נוסע חלק

פורסם

האמת היא שכן בוצע איזון גלגלים ממש ליפני חודש כי סמתי 4 גנטים מקוריים של מיצובישי אז כן עשו לי איזון גלגלים מה שכן הרבה אמרו לי שזה באמת אליו כיוון פרונט.

האמת כשקניתי את האוטו היה לי אותו בעייה בסביבות ה 100 עד 120 רעידות חזקות אבל הלכתי לפנצריה עשו איזון גלגלים + הרכבה של 4 צמיגים ומה שכן הצדיק אז את הרעידות זה 4 צמיקים כול אחד שונה מהשני שחוקים לגמרי אהה וכשהורידו לי צמיג ישן אז יצא ממנו מיים אמרו לי כנראה זה מתחנות דלק מהתחנות תידלוק אויר.

והפעם אני כבר לא יודע אבל כמו שאומרים עם יש בעייה צריך ללכת למקום שנגעו בו פעם אחרונה

OPEL CALIBRA 2.0I היא לא נוסעת מהר היא טסה נמוך :twisted:

• תוכן חדש...