Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני סטודנט מחפש רכב... מצאתי אוטו מיצובישי סופר לנסר אוטומט שנת 1997 יד 3 עשתה 156

במחיר 20K

האם כדאי? האם הוא צורך הרבה דלק? האם אמין כמו יפניות אחרות?

לכל מי שיש לו משהו לספר על הרכב אשמח

תודה ליאור

פורסם

תחפש ושוב תחפש דובר על הרכב הזה המון במיוחד עם הגיר האוטומט שלה

אם אתה נעול על סופר לאנסר ולא אכפת לך "להתפשר" על ידני אז זה עדיף גם מבחינת צריכת דלק וזה הפרש לא קטן ובנוסף מבחינת אמינות.

בעיקרון הרכב הוא אמין במידה ומתוחזק כמו שצריך.

אמין כמו יפאנית... אבל לא מורכב ביפן כמו הלאנסרים הישנים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לטובתף תתרחק והישמר מכל משמר בקניית סופר לנסר אוט''!

אני מדבר מנסיון של המשפחה שלי- לאחי היה סופר לנסר אוט' שנת 95 טופל טוב וכו'..

לאחר כמה חודשים הגיר החל לעשות בעיות וזוהי המחלה של האוט' בדגם הזה!! אסור לקנות סופר לנסר אוט' בפירוש!!

יש מספר בודדים שהגיר שלהם עוד מחזיק וזה בגלל שהם מוחזקים ממש בתנאים מושלמים אבל שוב גיר אוט' בדגם זה דורש קולר לגיר שגם הוא מתבלה כל מספר חודשים ושוב הכל מניסיון.

אם סופר לנסר-רק ידני!

פורסם

זה לא נכון לשלול ככה.

יש היום יותר אוטומטיות מאשר ידניות ונוסעות יפה מאוד.

אבל אתה יכול ליפול על רכב כמו של משפחתו של הקודם מעלי.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בדגם זה דורש קולר לגיר שגם הוא מתבלה כל מספר חודשים ושוב הכל מניסיון.

אם סופר לנסר-רק ידני!

תסביר לי מאיפה הבולשיט הזה ? כנראה שרוח השטות נחתה עליך !

לחבר שלי יש סופר לנסר 95 הוא יד שלישית וברגע שקנה את הרכב הרכיב קולר שמן לגיר.

הרכב עד היום במשך 5 שנים לא עשה בעיות עם הגיר האוטומטי ובטח שלקולר לא קרה שום דבר.

אם קולר השמן מתקלקל,תאשים בטיפשות את זה שהרכיב אותו ולא את החלק עצמו.

בלי קשר סופר לנסר אוטומטי אינו חסכוני בעליל לסטודנטים וצריכת הדלק שלו בזבזנית עד שערורייתית בהשוואה ליפניות משפחתומטיות מאופיינות מקבילות כמו מאזדה או טויוטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...