Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אבקש את עצתכם.

הרכב שלי הוא טויוטה פוראנר, נוסע בעיקר בשטח אבל הדרך הלוך וחזור תהייה יותר נעימה עם מערכת משופרת.

המערכת הנוכחית בסיסית:

רדיו טייפ JVC

חיבור לדיסקמן עם MP3 בכניסה של הצ'יינג'ר

מגבר עם 2 יציאות לרמקולים הקדמיים

סט קומפוננט

רמקולים אחוריים, כנראה 9X6 עם מגבר מקורי של הרכב (הרכב ארוך יחסית).

כאמור, הרכב נוסע הרבה בשטח, והציוד צריך להתמודד עם קפיצות ואבק.

אני מעוניין לשדרג בתקציב מינימלי.

קודם כל, HU שקורא MP3- אין לי סבלנות להתעסקות עם הדיסקמן, ואני שומע בעיקר MP3.

לגבי HU, הדרישות הן: MP3, אמין ועמיד, רצוי ווליום רוטורי, קליטת רדיו טובה.

מחרתיים קרוב משפחה יהיה בדיוטי פרי, ראיתי שיש שם מכשיר של פנסוניק 200$:

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5&prod=61819&saleNo=78822

מכירים?

מכשיר נוסף, של סוני, 300 $

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=2&sec=5&prod=61532&saleNo=28338

יש המלצה למשהו עדיף?

הנסיעה לחו"ל תהיה להונג- קונג- יש לכם נסיון ברכישת ציוד שם?

בנוסף, האם לדעתכם יש תועלת בהוספת סאב?

יש המלצות נוספות?

בקיצור, הרבה שאלות, תודה מראש! :multi:

Dscn0820.jpg

להתראות בשטח!

פורסם

תוכל אולי לתת לנו קצת יותר פרטים

לדוגמא איזה מגבר

איזה קומפוננט

סוג מוזיקה שאתה אוהב לשמוע

וכו...

אני מעוניין לשדרג בתקציב מינימלי.

כמה +- אתה מוכן להשקיע?

פורסם

המגבר- Goldstar, 30W+30W

הקומפוננט- JBL דגם p-62c

אני שומע בעיקר ג'אז, רוק (פינק פלויד למשל) וישראליים. לא שומע טראנס ודומים לו.

כשהמשפחה באוטו- הווליום די נמוך, כשאני לבד- כמעט עד הסוף.

מאד חשוב לי שהצליל יהיה נקי, מופרד, עמוק וחם.

האמת, זו חוויה שכיום אין לי אותה, הצלילים די מתערבבים ואין לי את ההרגשה שאתה מקבל במערכת איכותית.

להתראות בשטח!

פורסם

לפוראנר יש קבינה ארוכה, כי תא הנוסעים ושטח המטען הם יחידה אחת, כמו בג'יפים דומים.

אני מניח שיש לזה השפעה על השיקולים בשידרוג.

מהנדסי טויוטה בנו את המערכת המקורית עם רמקולים קטנטנים מקדימה, ורמקולים עם מגבר מקורי כלשהו, מאחור, באזור תא המטען. הרמקולים הללו נמצאים בחלל די גדול בדופן, ולכן נותנים באסים.

להתראות בשטח!

פורסם

יש לי שאלה קטנה

אתה אומר שהמגבר הוא יחידה מקורית של הרכב...

הוא ניתן לפירוק?

החלפה?

ולגבי התקציב

אמרת שאתה מעוניין לשפר את האיכות

שזה אומר סט קומפוננט+מגבר

האמת בתקציב שלך הייתי ממליץ על יד שנייה

ואני לא בטוח לגבי התקציב כי הוא די נמוך בשביל hu

קורא mp3+קומפוננט+מגבר :roll:

פורסם

כי לפי מה שהבנתי לפיונירים יש עינית מיוחדת שמונעת קפיצות כשהאוטו בתנועה דבר שאמרת שחשוב בגלל הנסיעה הממשוכת בשטח...

אני מניח שיש את זה בעוד חברות אבל אני שמעתי את זה על פיוניר כשקניתי את המערכת שלי

פורסם

אישתי היתה אתמול בדיוטי פרי, והיא לא בדקה את המכשירים שביקשת. מצטער.

אמרו לה שהרמה הבאה אחרי הפיוניר 5550 זה קנווד במחיר 320$, לא שאלה איזה דגם.

להתראות בשטח!

פורסם
אישתי היתה אתמול בדיוטי פרי, והיא לא בדקה את המכשירים שביקשת. מצטער.

אמרו לה שהרמה הבאה אחרי הפיוניר 5550 זה קנווד במחיר 320$, לא שאלה איזה דגם.

רצוי לא לקנות בדיוטי פרי, המבחר שם נמוך מדי ולבסוף אתה תקנה משהו שלא הכי רצית כי אתה בטוח שהדיוטי פרי זול משמעותית מהארץ. בקיצור - לרוב לא כדאי. אך לפעמים יש דילים מצוינים.

איפה אישתך כעת? אם ניתן תמיד עדיף לקנות ציוד אודיו בחו"ל. רק מה זה תלוי במדינה שבה אתה קונה. אז ספר לנו איפה אישתך ואנחנו נספר לך מה לקנות :wink: .

בגדול צריך לקנות מגבר עם 4 ערוצים כדי להחליף את הטובורג אופס - קרלסברג, אופס!! - גולדסטאר. (הבנת את הנק' נכון?). המגבר צריך להיות מפירמה ידועה ועם נתון הספק גבוה מספיק. צריך גם להחליף את הרמקולים הקדמיים בקומפ' (הרץ חיפוש בפורום אם לא הבנת את המילה קומפ'), אותו כנ"ל לגבי הפירמות הידועות.

לסיכום - מגבר+קומפ' יהיה הניצול הטוב ביותר של שקליך. פרסם עידכון בפורום לפני כל קניה ואנחנו נדאג לסנן את ההצעות הטובות מהטובות פחות.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תודה על המידע.

המגבר שלי הוא אכן בין תערובת אומלל, אבל האם יהיה הבדל עם מגבר טוב יותר?

הרמקולים להבנתי הם קומפוננט טובים (6.5 אינטש של JBL בדלתות ועוד טוויטרים).

כיוון שהיקצבתי 1400 ש"ח, וניצלתי 1000 בערך, אז נותרו כ- 400. האם לדעתכם יש מגבר משומש, 4 יציאות, בסכום כזה? ואם ארצה להוסיף סאב, אז ניתן לחבר אותו למגבר 4 היציאות הנ"ל?

אשתי כרגע בהונג- קונג, היא מדווחת שכמות כזו של חנויות אלקטרוניקה היא לא ראתה בחיים- רחובות שלמים של חנויות עם החידושים הכי חדשים- פלאפונים, מצלמות דיגיטליות, וידאו וכו'. המחירים של מצלמות וידאו, למשל, בערך חצי מאשר בארץ. הבעיה שכדי לעשות קנייה טובה, צריך להקדיש הרבה זמן בחיפוש מכשירים שמתאימים לארץ, ובלי ליפול לכל הרמאים הרבים. כנראה שלא יהיה לה זמן מיותר (בכל זאת, היא צריכה גם לעבוד) אז לא צפויות קניות שם- ממש להיות בגן העדן ולא להנות ממנו.

להתראות בשטח!

פורסם

הונג קונג וכל המקומות האלה זה גן עדן של אלקטרוניקה . יש שם ממש דוכנים של רמקולים ברחוב , אפשר לימצוא שם דברים טובים לאוטו בזול אני חושב.

• תוכן חדש...