Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא יורד כדיי לעלות אתה מתכוון.

האמת שלא, התכוונתי בדיוק למה שאמרתי, פשוט אתה חושב שכולם באו להתמרמר בדיוק כמוך.

אז לא! אני לא מתמרמר - גאה!

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המרמור היחידי שיש לי הוא שכל חודש כל מנהלי התחנות דלק צריכים להשאר ערים, ולבדוק האם המחירים השתנו בחצות, ולדאוג להחלפה של המחירים בלוחות הגדולים בכניסה לתחנות.:evil:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני אשתדל להיות מעודן: כוס אמק המדינה הזו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אני אשתדל להיות מעודן: כוס אמק המדינה הזו.

מה אשמה המדינה שבמשך כשנה, מחיר חבית נפט כמעט הוכפל.

אתה צריך להבין דבר אחד, הערבים מחזיקים מאגרי נפט עצומים, והם יודעים שכל זה יגמר תוך 30 שנה +-.

הם פשוט עושים תוכנית חיסכון ליום שאחרי.

הביקוש עולה, המחיר עולה עוד יותר

הביקוש יקטן, המחיר ירד.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

דיי לבכיינות, תלמדו ותשכילו איך וחושב מחיר הדלק בארץ וגן תשוו אותו למחירים באירופה למשל.

אין מה לעשות, אומנן יש מיסים גבוהים על הדלק אבל הם לא חריגים משאר העולם, מחירי הדלק עולים בכל מקום על הגלובוס אז אל תחשבו שדופקים אותכם כל הזמן.

פורסם
וגם לך צריך להסביר שצריך לבדוק מחירים באירופה לפני שצועקים?

אתה בהחלט צודק המחירים באירופה באמת בשמיים

לדוגמא בנורבגיה המחיר לליטר דלק הוא בערך 8 קורונה , אבל המשכורת הממוצעת היא בין 14-20 אלף קורונה.

אבל פה מחיר הדלק הוא 6 שקל אבל המשכורת הממוצעת היא בין 4-6 אלף שקל, איפה היחס פה?!

פורסם

מצחיק שגם הדולר וגם מחיר החבית צנחו בימים האחרונים והמחיר עדיין עלה.

מה אפשר לעשות? מזל ש"חורף" עכשיו ואפשר לנסוע לעבודה באופניים או באוטובוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה אשמה המדינה שבמשך כשנה, מחיר חבית נפט כמעט הוכפל.

אתה צריך להבין דבר אחד, הערבים מחזיקים מאגרי נפט עצומים, והם יודעים שכל זה יגמר תוך 30 שנה +-.

הם פשוט עושים תוכנית חיסכון ליום שאחרי.

הביקוש עולה, המחיר עולה עוד יותר

הביקוש יקטן, המחיר ירד.

הדלק כמשל.

רוב מחירו הם המיסים. אבל המדינה הזו מתנהלת לא כמו שצריך בעוד כ"כ הרבה תחומים , שקצרה היריעה מלהכיל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הדלק כמשל.

רוב מחירו הם המיסים. אבל המדינה הזו מתנהלת לא כמו שצריך בעוד כ"כ הרבה תחומים , שקצרה היריעה מלהכיל.

למען ה' כול פעם אותו סיפור אותן טענות מטופשות ואותן תשובות . המס על הדלק קבוע . מחיר הדלק עולה כי הדלק עולה בעולם , לפני מספר ימים מחירה של חבית דלק נשק ל100 דולר . כשלפני שנה אאל"ט מחיר היה כ75 ולפני שנתיים פחות מ50 דולר .

יש הנחות שהמחיר יעלה כי על הנפט שולטים הערבים הרוסים , ונצואלה וברזיל ובכולן השליטים הנוכחיים אנטי ארה"ב והמערב . ואין להן שום רצון לעזור . ככול שהן יוכלו לבקש הן יבקשו . והיות והביקוש של סין עולה אזי המחיר עולה . עוד מעט יגדל הביקוש גם בהודו ,ואז בכלל לא יודע לאן ינסקו מחירי הנפט .

ישנן מדינות שמבחינות פוליטיות מסבסדות את הנפט ו/או את התבואות ומזון (כי גם בהן עלו המחירים וגם בהן צופים עליית מחירים די תלולה בעתיד ) , ויש מדינות שבהן הממשלה לא נותנת סובסידיות אלא סובסידה שלילית (מי אמר ישראל )

הבעיה היא שאתם כול הזמן בוכים כמו ילדים קטנים . לא שמעתי מאף אחד בכיה או ווי מחירי הלחם עלו . למה כי זה לא נוגע לכם ? אבל למשפחות עניות ,זה אומר שילדים ילכו לבית הספר לעיתים יותר קרובות בלי סנדוויץ' לארוחת עשר. אז לי לפחות זה מפריע יותר .

ואת האמת כבר נמאס לי מהבכיינות האנוכית הזו שלכם כמו ילדים קטנים .

במחשבה שניה אני צריך לבקש סליחה , אתם באמת ילדים קטנים

בברכה יהודה

פורסם

לא שמעתי מאף אחד בכיה או ווי מחירי הלחם עלו . למה כי זה לא נוגע לכם ? אבל למשפחות עניות ,זה אומר שילדים ילכו לבית הספר לעיתים יותר קרובות בלי סנדוויץ' לארוחת עשר. אז לי לפחות זה מפריע יותר .

יהודה, אתה צודק בענין.

הסיבה שאתה לא מוצא כאן תלונות על מחיר הלחם, כי זה פורום רכב.

אולי באוף-טופיק אפשר להתלונן על מחיר הלחם.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...