Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ראיתי דייהטסו שרייד 97 נוספת היום, הוא יד שלישית ועבר 150,000 , המחיר שנקבע כרגע לפני הבדיקה והתחייבות בשילדה הינו 18,000, שזה 500 ש"ח מתחת למחירון.

הטסט הבא באפריל, לטענתם הרכב עבר טיפול לאחרונה כי לא תיכננו למכור.

מה דעתכם ?

אגב, האם היד והקילומטראז' גבוהים מידי ? (ברור לי שממוצע של יד הוא שנתיים-שלוש ושל קילומטראז' 15-20 לשנה), כמובן שהייתי מעדיפה למצוא יד וקילומטראז' נמוכים יותר, אבל אני כבר מעל חודש מחפשת רכב וקצת מתחילה להתייאש. (נא לא להמליץ לי על פונטו).

רציתי לשאול מה מקובל לשלם במצב כזה, מעל או מתחת למחירון ? וכשנגיע לבדיקה לאיזה פרמטרים צריך להתייחס כדי להוריד מעלות הרכב ?

תודה מראש, אשמח לתגובות.

פורסם

כשמוכרים - מקובל לרצות מעל המחירון.

כשקונים - מקובל לרצות מתחת למחירון.

זה נקרא משא ומתן.

אם מצאת רכב דומה, שמתאים לך - במצב טוב יותר במחיר נמוך יותר - קני את השני. אם לא - נהלי מו"מ.

כנ"ל המוכר - אם יש לו קונה שמציע לו יותר - הוא ימכור לו. אם אין - הוא ינהל איתך מו"מ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לשאלותיך:

שנת 97- משמע 11 שנים "על הכביש".

ממוצע אחזקה ליד= 3 שנים, בשרייד הנ"ל: 11/3= כמעט 4 שנים ליד כלומר אין הורדה, יכולה להיות עליה במחירון!

ממוצע ק"מ שנתי= 17,000 ק"מ.בשרייד הנ"ל: 150,000/11= 13,600 ק"מ לשנה, כלומר שוב אין הורדה!

מבחינת ק"מ וידיים הרכב עומד ברף העליון! יש לבדוק פרמטרים חשוביםלא פחות, כגון: בעלויות קודמות (פרטי/השכרה), היסטוריית טיפולים ומצב הרכב ע"י בדיקת מכון.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אם הידיים כולם פרטיות, כמות הידיים נורמאלית לחלוטין וכך גם הקילומטרז'.

בקשר למחיר- עסקה טובה היא עסקה ששני הצדדים יוצאים מרוצים, האם את מרוצה לשלם 18K עבור הרכב הנ"ל?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...