Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבוי בפינה נעימה ומוצלת של האתר תת-פורום נוסף השייך לכת סודית של חברי עולם המוסכים :-), זהו פורום TechTalk או בקיצור TT.

פורום TT מהווה מקום מפגש לבעלי מקצוע מתחום הרכב, בו יכולים החברים לדון ולהתייעץ על תקלות סבוכות, השתלמויות, הסמכות, כלי עבודה, ניהול מוסך/עבודה, חלקי חילוף, מכירה וקנייה של ציוד מוסכים חיפוש עבודה ועובדים וכו'.

בנוסף הפורום מהווה מקום מפגש לבעלי מקצוע לדיוני "אופ-טופיק" מהווי המוסך והמקצוע, בדיחות, קוריוזים ושאר אינטריגות מעולם המוסכים הפעלתני והשוקק.

הפורום גלוי רק לחברים הרשומים בו ותנאי הקבלה הם פשוטים, אדם העובד או פועל בתחום הרכב כגון, הנדסאי רכב, מכונאים, חשמלאי רכב, פחחים, בעלי מוסכים, מדריכים טכניים, מרצים ומורים מתחום הרכב, חלקי חילוף וכו', יש לפנות בהודעה פרטית אלי עם הסבר קצר על עצמכם פועלכם ומקום עבודתכם.

פניות רלוונטיות בלבד יענו.

המשך גלישה מהנה ופוריה.

פורסם

הפורום אמור להפתח לשאר חברי הפורום בהמשך?

הבנתי מה הוא "קהל היעד" של תת הפורום אבל יהיה נחמד לאפשר צפיה לשאר החברים.

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

ברור לחלוטין שהפורום יכול להיות מאוד מחנך ומלמד, ולכן בשלב כלשהו הוא יהיה גלוי.

תנו לנו להריץ את העסק, ושלפורום יהיה "בשר" הוא יהיה גלוי לכולם.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
יש התקדמות כלשהי לגבי הפורום הנ"ל, או שהנושא ירד מהפרק?

הפורום חי ותוסס, וכפי שנאמר הוא מיועד בעיקרו ובמהותו לבעלי מקצוע בענף הרכב, והשיקול לפתוח אותו לציבור הרחב, נתון לשיקולם של מנהלי האתר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פניה למנהלי האתר היקרים,

אני (ואני מאמין שגם חברי פורום רבים נוספים) פונה אל הלב שלכם.

אנא פתחו את פורום TT (לפחות לקריאה) בכדי שאנו, חובבי הרכב הפשוטים, נוכל להחכים ולהכיר את רכבינו טוב יותר.

אני בן אדם צמא לידע ומאז שהתפרסמה ההודעה הראשונה בנוגע לפורום הנ"ל, אני מחכה בקוצר רוח ליום בו הוא יפתח לכלל הגולשים ואני אוכל לעיין בחומר.

יש לפחות הערכה לתאריך פתיחה או שהחלטתם בסוף להשאיר אותו לאנשי המקצוע?

פורסם

אני חושב שעדיף להשאיר את הפורום חסוי בפני המשתמשים הרגילים.

בשביל ידע אתה יכול לשאול בפורום הטכני.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

גם אני חושב שהפורום הנ"ל אינו צריך להיות פתוח לשאר ה'עולם', בשביל זה יש את הפורום הפתוח.

עם זאת הייתי שמח אם יכולתי לפחות לראות את הנעשה שם גם אם לא אוכל להגיב.

בריאות לכולם!

פורסם

לא דובר על פתיחת הפורום לתגובות .

עם זאת, יש יסוד סביר להניח שנמצא בו דברים שיעניינו גם אותנו. כדוגמה, אותי מרתק לשמוע על הדרך בה בעלי המקצוע חווים את הלקוחות, גם כלמידה לעמידה שלי מול בעלי מקצוע. גם תקלות מסובכות והדרך שנעברה עד לפתרונן מעניינות אותי, למרות שאין לי ידע לתרום בנושא.

האם יש דברים כה סודיים בפורום זה?

פורסם

הכוונה שלי הייתה באמת שהפורום יפתח לקריאה.

בתור אחד שמתעניין בכל עניין מכונאות וחשמלאות הרכב, מעניין אותי לקרוא על תקלות ודרך הטיפול.

ברור שאת השאלות שלי אני אשאל בפורום המתאים.

הבקשה לפתוח את הפורום הנ"ל היא להעשרה כללית בלבד.

פורסם
כי זה הואי של אנשי מקצוע ושיחות בינהם

דברים שהרבה יותר נח ונעים להשאיר בפורום מצומצם.

די פגעת לעניין,ענף המוסכים הוא מעין קליקה של אנשים שקל להם לדבר בפתיחות אחד עם השני, ברגע שדברים יהיו גלויים, מבחינתם הם יכולים להיות בפורום הפתוח ורמת הפתיחות והחופשיות בין בעלי המקצוע תרד לאפס, וכך גם העניין בפורום TT.

אני מניח שכך הדבר בשאר הענפים המקצועיים, אם זה רופאים, נגרים, עו"ד או פסנתרנים.

זו אחת מהסיבות למה הפורום נשאר סגור עד להודעה חדשה.

אנו (הנהלת הפורום) שוקלים בימים אלו כל מיני אפשרויות של חשיפת מידע ונושאים ספציפיים שיכולים לנגוע לכולם, מי ששם לב כבר היו שרשורים שזלגו מ TT לפורום הטכני.

פורסם

לדעתי זה חבל. אנשי המקצוע בפורום הוכיחו את מקצועיותם פעמים רבות, ואינם צריכים לחשוש למוניטין שלהם, ואילו אנו יכולים ללמוד מכך רבות.

זליגת השרשורים הינה בקצב של פחות מאחד בחודש, ודבר זה (לטעמי) אינו תואם את המדיה ואת הסגנון של CF כפי שלמדתי להכירו בשנה וחצי האחרונות.

• תוכן חדש...