Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,ברשותי יונדאי לנטרה שנת 95.

היא נועלת 2 צמיגי יוקהומה מאחורה ומקדימה דונלופ SP SPORT.

יש לציין שהצמיגים די חדשים ולכן האחיזה השתפרה לעומת צמיגים ישנים ולא מוכרים.

מכיוון שהבולמים די גמורים,החלטתי להחליף אותם בבולמים טובים יותר וקפיצים טובים יותר,על מנת לשפר את האחיזה עד כמה שאפשר.

עכשיו המלצות יתקבלו בברכה,מה כדאי לרכוש וממה כדאי להזהר ומה בכלל עוד אפשר לעשות על מנת שהרכב הנ"ל יסע אוחז ככול האפשר.

נ.ב-אגזוז זרימה חופשית,אפשר להרכיב על הרכב? והאם זה חוקי.

לענין התקציב יש ברשותי כ 2000 שקלים,אפשר לגרד עוד כמה בודדים.

פורסם

ב 2000, בעיה להשיג סט בולמים וקפיצים שלא נדבר על מחיר התקנה וכיוון פרונט ,

אגזוז = חיפוש

מה מומלץ מיבחינת בולמים, מה שמומלץ לכל רכב שנידון פה רק שאותו סט מתאים מיבחינת חיבור ליונדאי (שוב - חיפוש)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

את החיפוש עשיתי,אבל הבעיה שאני מוצא ללנטרה שנתונים גבוהים יותר וגם שם אין תשובה טובה מספיק.

לא בקשר לאגזוז ולא בקשר לבולמים.

התקנה,לא צריך להתחשב בזה,יש מכר שיתקין ויסדר הכול.

פורסם

ב 2000 שקל תוכל להחליף את הבולמים לבולמים של מונרו, אם אתה לא משלם על עבודה אז גם את תושבות הבולמים למקוריות (לא ממומלץ תחליפי) שדיי יקרות.

לדעתי החלפת הבולמים תשפר את האחיזה (אולי עדיף שתחכה קצת ותחליף גם את הקפיצים)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני מעונין לעשות את כול ההחלפה ביחד,אז הענין יחכה.

בקשר לצמיגים כבר צינתי שיש לי צמיגים חדשים שעלו כמו שצריך,אז להחליף שוב לא בא בחשבון.

• תוכן חדש...