Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הGTI עלתה בשנת 2001 סכום כסף שווה ערך ל220-240 של היום.

ביצעתי חישוב על פי נתונים של חבר שהתעניין ברכישת GTI בשנת 2001 וברשותו היתה הצעת מחיר מצ'מפיון.

כשעברתי מגולף 1.6 ל GTI , שתיהן שנת 2001, המחירון של ה1.6 ג'נריישן היה בערך 59000 ושל ה GTI היה 72000

ככה שיש הבדל משמעותי.

בשני המקרים המוכר קיבל סכום כסף גדול מעל המחירון 8)

בקיצור, שיהיה בהצלחה לכל המחפשים , רק אל תצאו פראיירים.

במיוחד בשבילך ספיישל בדקתי את המחיר לקליאו ול-GTI לפי מגזין "הגה" (לא הכי מדוייק, אבל קרוב מספיק לצורך הדוגמה) נכון לחודש נובמבר 2002.

גולף GTI 1800 טורבו - 169,990 ש"ח.

רנו קליאו ספורט 2.0 - 132,950 ש"ח.

חצי מהמחירון? המממ... לא ממש.

יותר נכון, באחוזים: ה-GTI עלתה כ-127% מערכה של הקליאו, כלומר 27% יותר. זה רבע, לא פי 2.

המחירון של הקליאון נכון לחודש אוגוסט/ספטמבר - 48K/47K ש"חים.

בשביל שהיחס של ה-GTI והקליאו ישאר שווה לזה שהיה בעת יציאתן מהסוכנות, GTI 2002 אמורה לעלות היום 60K שקל. היא עולה ככה? אני מנחש שלא.

*וכמו שכבר ציינת, GTI נמכרות במחיר דומה מעל למחירון לזה של הקליאו והאיביזות למיניהן.

אתה מוזמן לבדוק אותי.

עד אז, כל הצדק לא עם בעלי הקליאו, תמשיך מגמת "מעל המחירון" לקליאו.

זיו.

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זיו, 65K זה בדיוק 19K מעל המחירון,שזה 41% מעל המחירון.

והרכב עם 130000 ק"מ, לשנת 2002 זה קצת הרבה.

טוב אז אולי קצת יותר מ 55 אבל בטח ובטח שלא 65..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
- אם הבחור יקבל יותר מ 55 אני אוכל את הכובעון.

- אגב הבחור מחדרה שדרג קצת את העסקה - עכשיו הוא מתחייב על מנוע-גיר-שלדה (קודם הוא הסכים רק על שלדה).

- ואיירין, לפי מה את אומרת שהרבה אנשים מחפשים עכשיו קליאו? לפי השרשור הזה? זה לא מייצג לדעתי.

- וסתם שאלה: כמה הספורטיביות פופולריות אצל הגנבים? הגיון של ביקוש היצע אומר שלא במיוחד אבל לך תדע. אם אתה קונה אוטו של 40 במחירון ב 60 וחלילה הוא נעלם..לא בריא לנפש

לא רק לפי השרשור הזה, אלא לפי כמות פתקי "אם אתה מוכר תתקשר ל...." שמשאירים לי על השמשה, לפי כמות ה"נכון שאת רוצה למכור?" ששואלים אותי כל הזמן, וכן - גם לפי השרשור הזה ואחרים כדוגמתו.

וכן, זה בהחלט מבאס שהאוטו מבוטח מחירון ונגנב, אבל ממה ששמעתי (מודה שזה עדיין בגדר שמועה ואני אצטרך לברר את העניין) אפשר לבטח גם על סכום גבוה מהמחירון.

בשבילי אגב זה לא נורא משנה אם היא הולכת ב-40, 50 או 80. טוב לי עם הקליאו (וטוב לי איתה כבר שנה וחצי) ובמקום לחפור בכמה המחירון עלה או ירד כל חודש כמו שעושים רבים, אני פשוט יוצאת לסוע... :wink:

פורסם

איירין- מיותר.

חבל לנסות להוכיח משהו שאנשים לא מבינים או שמחפשים לקנות קליאו ספורט שמורה במחירון או מחירון +5.

את התגובה הזאת אני כותב מחדר ההמתנה במוסך רנו ראשל"צ במהלך טיפול שנתי.

עוד לא נכנסתי למוסך ונשאלתי האם אני מעוניין למכור את הרכב. וזה היה ב-7 בבוקר!

בקיצור, חבל על טחינת המים כאן.

בעלי הקליאו (ושאר מכוניות הספורט המקופחים והאקסמפלרים השמורים) ימשיכו לדרוש את המגיע להם בעינייהם

ואתה תעשה את בחירתך (כמו אחרים) ותחליט כמה אתה מוכן לשלם.

סביר להניח שלא תמצא קליאו ספורט יד ראשונה-שניה-שלישית עם 30K ק"מ במחירון +5 או +10 וגם לא +15 ו-20.

ובכוונה הקצנתי.

בהצלחה במציאת הרכב :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...