Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה פונטו ELX זה ספייס נקרא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם המליצו לי פה לא מזמן לקנות את הדגם הצפציפי הזה אבל יש לפיאט כמה דגמים לפונטו ולא מצאתי את הדגם ELX

אני רוצה שפשוט תסבירו לי מה זה בדיוק ELX?

פורסם

ELX - רמת הגימור הבכירה של הפונטו.

רמת גימור זו משודכת (בארץ) אך ורק למנוע ה-16 שסת', 80 כ"ס - גיר ידני, או גיר אוט' רציף עם אופציית טיפטרוניק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איך אני יוכל לזהות את האוטו הצפציפי הזה ?כול פונטו משנת 2001 ומעלה זה ELX?

או שזה אמור להיות ספייס?

כי ראיתי מלא שמות כמו למשל FUN

ויש עוד כמה שלא עולים לי עכשיו בראש???

פורסם

ה-ELX קיבלה את הכינוי Club (ועל הדרך קיבלה גם חישוקי סגסוגת, ר"ד מקורי וכו') משנת הדגם 03.

בעיה לזהות?

מאחורה יופיע הכיתוב ELX (וגם 16V, אם איני טועה).

תא הנוסעים של ה-ELX מהודר יותר: ריפודים שונים, משענות ראש מלאות (ולא חלקיות כמו ב-S וב-SX).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ומה סדר גודל של המחיר של האוטו הנ"ל?

השאלה איך אני יזהה לא מתי שאני יראה

עם אני יחפש באתרים יש שם רק כמה סוגים ואין את הקלאב כמו שאמרת?

פורסם

תמיד אפשר להתקשר ולשאול את המוכר.

לפי סממנים חיצוניים בלבד יהיה יותר קשה לזהות. אך לפי רמת האיבזור, סוג הגיר ואפילו מראה תא המנוע, ניתן לזהות מיד.

!AWDSOME

• תוכן חדש...