Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה בהעברת הילוכים.

הבעיה היא שאחרי נסיעה ממושכת (אולי בגלל התחממות) קשה לצאת מהילוך ראשון ולעתים קרובות

קשה להכנס להילוך שלישי.

התופעה היתה קיימת גם כשקניתי את הרכב (קיבלתי הנחה משמעותית).

להלן שני הערות מדוח בדיקה אשר אולי יכולות להסביר את הבעיה:

1. נזילת שמן מתיבת הילוכים - לא בטוח, אבל יש מצב שתוקן בביקור ישור קו במוסך מורשה שם עברו על דוח בדיקה.

2. תושבת גיר פגומה.

1.האם צריך להחליף/לשפץ גיר (אם כן כמה זה יכול לעלות והאם מומלץ לעשות במוסך מורשה?) או שזה יכול להיות גם קלאץ?

2.האם כדאי לטפל בבעיה מיידית או שאפשר למשוך זמן (בעיות תקציב :-()?

בתודה,

פבל

פורסם

כמה ק"מ נסע הרכב ?

מתי בדקת פעם אחרונה שמן גיר? מתי הוחלף לאחרונה שמן גיר? ,האם שמן הגיר הוא בצמיגות מתאימה לדרישות היצרן ?

האם נבדקה ההפרדה של הקלא'ץ (אם מפריד גבוה מידי הבעיה בו).

לחר שתבדוק את כל אלו במוסך ותענה לעצמך על השאלות תוכל להתקדם כאשר בכל מקרה,כל בעיה אחרת בהעברת ההילוכים תאלץ אותך לפרק את הגיר ולתקן את גלגלי השיניים של ההילוכים - מוביל לשיפוץ הגיר או החלפתו בסופו של תהליך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגלל מחיר החלקים הפנימיים הגבוהה לשיפוץ תיבות הילוכים (גיר) ידניות המגמה הנה, בדרך כלל, להחליף תיבת הילוכים מכלל משומשת מפרוקי רכב.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה להפנותך למוסך טוב ומתאים שכמובן ראשית יבצע בדיקה מוקדמת לאיתור מדויק יותר של הבעיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בחיפה פנה אל:

1. מוסך מורשה היבואן "מוסך שבתאי שמר" שברח' מרקוני 4 צ'ק פוסט, טל' 04-8416307 או 04-8411914 ובקש את בני.

2. מוסך כללי "מוסך רון" שברח' הנפח 26 צ'ק פוסט, טל' 04-8414743 ובקש את צביקה.

בהצלחה ובברכת שנה טובה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...