Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שמכשיר לא יקרא WAVE ? זה פורמט פשוט של מוזיקה על CD

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממליץ על ECLIPSE CD7100 או CD5100 שהוא גם עם USB.

חיברתי לשלי דיסק חיצוני 60G, מליתי 30G ועוד יש לי 30G FREE. מטורף, יש הכול.

אבל מה, בדיסק שומעים יותר טוב גם אם זה אותו שיר.

פורסם

גם לי יש 7950 שמגיע עם USB.

תאמין לי, אחד הדברים שחובה בכל מכשיר, אני מגוון ועושה לי "דיסק שבועי" בתוך דקה.

אבל.. אמרת משהו שגם אליו באמת שמתי לב,

באתר של היצרן רשום: חיבור USB 2.0 מובנה עם מקודד D/A 24BIT - הנחתי שזה באמת הכי איכותי שאפשר.

לעומת זאת יש שירים שאתה חייב לשמוע אותם באיכות (לא יעזור בית דין!) אך שאני מגיע אליהם בUSB אני מזה מתבאס ועובר לשמוע אותם בCD.

למה האיכות יורדת? הרי זה לא כניסה ששולטת במכשיר כמו AUX..

(לא יורד כזה דראסטי אבל יורד! :roll: )

פורסם

זה אני לא יודעה :-( ??????????

אבל צרכים לשאול את מומחים בתחום הזה. אולי הם יודעים.

חוץ מזה שאני שומעה שרים דרך USB אני שומעה קליקים קטנים ומאצבנים בטוויטר סמלי כבר ב-75% של ווליום, אותו שיר אני צורב על דיסק ונותן 100% ווליום במערכת ואין קליקים.

מה זה יכול להיות?

פורסם

לא הבנתי אותך - זה אותו השיר.

במקרה שלי, קח שיר במחשב:

פעם אחת תצרוב אותו לדיסק ופעם שניה תשלח אותו לדיסק און קי. (רק להביא לך דוגמא שהמקור הוא אותו קובץ בדיוק!)

לך למערכת ברכב ותשים את הUSB ואת הדיסק במקום שלו - ותווכח לדעת שיש הבדלים לטובת הCD.

פורסם

אני לא ממש הבנתי מה אתם עושים , אתה לקחת קובץ כלשהו , וביקשת מנירו לצרוב אותו כאודיו , ואת אותו קובץ העברת לדיסק און קיי , ושמעו מהדיסק יותר טוב ?

אם כך תנסה את הצורה הבאה , ונראה אולי מה הבעיה , תקח דיסק מקורי כלשהו , שים אותו במחשב , ותעשה לו ריפ עים EAC לקובץ WAV . את אותו קובץ WAV (או קבצים אם תבקש שירים בודדים ) תצרוב לדיסק , וגם תעתיק לדיסק און קיי .

ואז תבדוק אם יש הבדל שמיע או לא , ותחזור עם התשובות

בברכה יהודה

פורסם

דבר ראשון MP3 (על מקום) או CD (על זמן) נשמעים אותו דבר פחות או יותר, יש אבדל אבל קטנה ממש, וגם בסוגי מוזיקה שונים.

דבר שני אם אני עושה לו ריפ EAC או משה זה לא יהיה, הוא לא עולה ב-HU ( אני רואה אותו על דיסק און קיי אבל לא רואה ב-HU), וכידי שאני אשמעה אותו שיר מדיסק מקורי אני צריך לשנות לו את ה"פורמט" עם תוכנה (יש כול מיני).

התכתבתי בפורומים אחרים ואמרו לי שבעיה בדיסק און קיי, יש כאלו שאמרו שזה פורמט. הכול נסיתי ולא עוזר.

לא יודע ?

** אין שום צורך ביותר מסימן שאלה אחד. לא פה ולא בשאר ההודעות שאתה כותב. **

פורסם

מחר יש לי מבחן פסיכומטרי.

אבצע את הבדיקה לפי הדרישה של יהודה אחרי המבחן, ונראה אם יש שינויים מדיסק מקורי אחרי שאבצע ריפ לפורמט wav ועל הדרך אעשה גם בmp3 ואעדכן.

למרות שאני עדיין בטוח שלא ישנה כלום - עדיין האיכות לדעתי יורדת בUSB.

אעדכן מחר..

פורסם
דבר ראשון MP3 (על מקום) או CD (על זמן) נשמעים אותו דבר פחות או יותר, יש אבדל אבל קטנה ממש, וגם בסוגי מוזיקה שונים.אני לא ממש מבין , למה אתה חושב שיהיה הבדל בין שני קבצים של MP3

דבר שני אם אני עושה לו ריפ EAC או משה זה לא יהיה, הוא לא עולה ב-HU אם תעשה לו ריפ , ואת התוצאה תצרוב בנירו הוא כן יראה אותו בדיסק ( אני רואה אותו על דיסק און קיי אבל לא רואה ב-HU), וכידי שאני אשמעה אותו שיר מדיסק מקורי אני צריך לשנות לו את ה"פורמט" עם תוכנה (יש כול מיני).לא אם אתה עושה ריפ לקבל קובץ WAV . קובץ WAV כול דבר קורא . הוא קובץ לא מכווץ

התכתבתי בפורומים אחרים ואמרו לי שבעיה בדיסק און קיי, יש כאלו שאמרו שזה פורמט. הכול נסיתי ולא עוזר.

לא יודעה??????????????

תעשה בדיוק את ההוראות שנתתי למעלה ואז תחזור עם התוצאות

בברכה יהודה

פורסם

יהודה,

עשיתי את התהליך שביקשת, לקחתי שיר מדיסק מקורי (היה קשה למצוא דיסק מקורי אך מצאתי בסוף אחד טוב :roll: )

עשיתי לשני שירים ריפ גם לwav וגם לmp3, צרבתי לדיסק וגם לדיסק און קי.

התוצאות:

בCD שומעים מעולה!

בUSB יש ירידה ממש קטנה של איכות (עדיין מעולה אך יש הבדלים קטנים. ו... גם החלפתי USB כדי לאמת שזה לא מהUSB עצמו)

מדוע ?

• תוכן חדש...