Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת כמה מורידים על רכב שהוא בלי מזגן

וכמה מעלים על רכב שהוא יד 1 עם ק"מ נמוך

והאם בכלל שווה לעשות מזגן לבד..?

פורסם

אם במקור הרכב בא בלי מזגן על מה תרצה להוריד ?

אם המזגן קיים אבל מקולקל-0 תלוי מה התקלה.

אין חוקים,יש מצב של ביקוש מול היצע,וכמה הרכב סחיר,יש לערוך חיפוש בנושא !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא כדאי לסכם מראש על הורדה בגין מזגן שלא עובד , אלא אם כן ידוע בפירוש מה הבעייה.

טיפול במזגן יכול להסתכם בסכומים מאוד גבוהים.

מי אמר שצריך להעלות על יד ראשונה וק"מ נמוך ?

הכל תלוי במוכר ובקונה ובמצב האוטו , לפני שנה בדקתי אקסנט 2001 (לא בשבילי) עם 75000 ק"מ יד ראשונה מזקן בן 80.

לכאורה רכב אידיאלי - עד שנסעתי בו ופשוט לא האמנתי שהוא במצב כל כך גרוע.

מצד שני אני שילמתי 2000 מעל המחירון על הרכב שלי היות והוא היה במצב פנטסטי , והוא עדיין ככה.

יום טוב.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

התקנת מזגן ברכב עולה בין 3000 ל-6000 ש"ח, תלוי בסוג הרכב ומורכבות העבודה.

אם מדובר ברכב נפוץ אין סיבה הגיונית לרכוש רכב ללא מזגן ולבצע התקנה מקומית.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

וקצת נכניס את הדברים לפרופורציה :

במכוניות בעלות מנוע 1600 סמ"ק ומעלה מזגן הוא ציוד חובה בארץ בערך משנת 1992 או 1993. כלומר אסור היה לעלות על הכביש רכב עם מנוע 1600 ומעלה ללא מזגן החל משנה זו. במכוניות עם מנועים קטנים יותר, השנה האחרונה שניתן היה עוד למכור אותן בלי מזגן היא לדעתי 1997.

כלומר המכוניות שכביכול נמכרו ללא מזגנים, כבר ישנות מאוד ועלות במקרה הטוב באיזור 10000 - 12000 ש"ח.

ברמת מחרירים זו שום אחוזי הפחתה סטנדרטטים כבר לא משחקים תפקיד.

רכב נפוץ ופופולרי מהשנים האלו ללא מזגן כשה מאוד למכור, והורדה במחיר צריכה להיות מאוד משמעותית.

ברכב נדיר ומיוחד העדר מזגן לא יגרום להפחתה במחיר.

פורסם

העסקה לא התבצעה כי האישה דרשה על פגו 106 אקס אר שנת 98 שהיו 80 ק"מ ויד ראשונה ברכב 18 אלף אך ירדה ל17

והמחירון שלה הוא 14 וחצי

וברכב אין מזגן היא קנתה תאוטו מהחברה בלי מזגן!!

מחיר מתאים למציאות כן או לא?

פורסם

זו התלבטות לא קטנה והיא תלויה בך.

קיימים אנשים שיכולים לסוע בצהרי אוגוסט בלי מזגן, האם אתה חלק מהם?

אני, אישית, לא הייתי נוגע במכונית בלי מזגן, אבל חבר שלי קנה מכונית שחורה ללא מזגן והראה לי שקיימים גם אנשים אחרים.

בכל אופן, ללא מזגן ממש לא הייתי משלם מעל המחירון, אפילו מתחת, למרות הנתונים הטובים, לכאורה, שציינת.

פורסם

צריך להוקיע אותם מהחברה ! :)

עכשיו ברצינות, אם אני לא לוקח את עצמי בתור דוגמא, אז אני לא יכול לנהוג כשחם לי, יכול להיות שאני מפונק ואני בטוח שאני לא היחידי!

אצלי חלק ממהנאה בנהיגה הוא המזגן ואני לא מבקש סליחה :roll:

• תוכן חדש...