Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפתע אני לא לבד באימוני המרתון שלי, נכון שאני עדיין לא מתכוון לרוץ במרתון ניו-יורק אלא להסתפק באחיו "הקטן" בטבריה אבל בכל זאת אימונים למרתון הם אימונים למרתון.

במרתון ניו-יורק שיערך בתחילת חודש נובמבר השנה ישתתף לראשונה הייקי קובליינן, נהג הפורמולה-1 של רנו.

נהגי פורמולה-1 נמצאים תמיד בפיסגת הפירמידה של הכושר הגופני בגלל המאמץ הרב הדרוש לנהיגה במכונית כזו, בעיקר בגלל הלחצים והכוחות הפועלים על הנהגים אבל כאן מדובר באימונים מסוג אחר לגמרי.

קובליינן אמר שהחל להאריך את אימוני הריצה שלו והמטרה במרתון עצמו לשפר את זמנו של יארנו טרולי, לרדת מ-4 שעות.

המרוץ עצמו יתקיים לאחר סיום עונת המרוצים כך שלקובליינן תהיה הזדמנות "לחדד" את אימוניו ויהיה לו מספיק זמן להגיע למרחקים הדרושים בכדי להגיע לתוצאה שאליה הוא שואף.

בשנה שעברה רץ את המרתון הזה לאנס ארמסטרונג, לאחר הפרישה שלו מהאופניים.

את תוכנית האימונים שלו בנה יחד עם קרמייקל, המאמן שסייע לו במשך כל הקריירה וארמסטרונג (שאישית הוא הספורטאי הנערץ עליי ביותר) סיים את המרתון בפחות מ-3 שעות עד כמה שאני זוכר.

טוב, אז עכשיו בכל פעם שאצא לרוץ אחשוב שקובליינן רץ לצידי ויהיה נחמד.

אז שיהיה יום טוב ותתחילו לרוץ

דובי

07008311_KOVALAINEN-3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...