Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי ב2 בעיות באונו שלי(95 הזרקה), אבקש ממי שיכול לעזור אז - שיעזור :).

מוכנים? הנה זה בא.

1. בהנעה של הרכב יש הרגשה של רעידה כזאת, שאני נותן גז בניוטרל כמעט ואין תגובה מהמנוע

או שיש תגובה מוזרה, כאילו הרכב מוצף מדי בדלק או משהו, כאילו הדוושה לחוצה כמעט עד הסוף אבל הסל"ד לא עולה

למרות שאפשר לשים לב שמשהו שם כן מנסה להזיז את המנוע, בכל אופן מי שלא היה שם קשה להסביר לו.

התופעה קרתה לי פעמיים אחרי שהמנוע כבר חם אולי יש קשר?

אחרי מספר נסיונות כיבוי והנעה התופעה מסתדרת מעצמה והאוטו נוסע מושלם (עד כמה שאונו יכולה לנסוע מושלם).

2. הבעיה השניה היא שבאמצע נסיעה והאצה גם אם עדינה מאוד פתאום כאילו המנוע מקבל בעיטה או משהו.

מזכיר קצת מה שקורה שאין לחץ בברז אז המים זורמים חלק ואז פתאום הברז כזה נתקע לשניה ואז מוציא שפריץ.

כן דוגמא גרועה אבל זה קצת דומה בדרך הזויה כזאת.

עוד דוגמא שאני יתן היא שבזמן האצה מ2 ל3 קצת לפני העברת הילוך האוטו פתאום נעצר לשניה ואז נותן בום של גז.

שבוע שעבר עשיתי טיפול 10000 מה שפתר את הבעיה הראשונית שהרכב היה נכבה באמצע נסיעות בלי קשר לכלום,

אבל הבעיה הזאת לא הסתדרה.

מצטער על הכתיבה הרעועה אבל אני די בלחץ מהסיפור הזה שלא יהיה לי בלאגן עם העבודה איזה יום לא יניע לי.

תודה לכל העונים ואם צריך עוד פרטים אני אנדב בשמחה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

נשמע כמו משאבת דלק בעיתית או משהו סתום במערכת הדלק

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

• תוכן חדש...