Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא בן אדם חטטן, אבל כאשר אני עובר ברחוב, אני אוהב להציץ לתוך מכוניות כדי לראות את הסלון שלהן, מטעמי סקרנות בלבד!:roll::-)

שמתי לב שהרבה אנשים בעלי מכוניות אוטומטיות חונים על ניוטרל עם הרמת האמברקס (כמובן).

בנוסף, גם ידידה שלי עושה זאת כאשר היא עומדת באופן זמני בצד או מחנה את הרכב בבית. היא עושה זאת, לטענתה, לפי דברי אביה.

בקיצור, יש יתרון לזה? זה עדיף על פרקינג? הרי דלק זה לא חוסך, כי המנוע מכובה.

תודה.

פורסם

גם אני מהמחנים על ניוטרל -מסיבה מאד פשוטה לשמור על הרכב ולמה?

כאשר מחנים על מצב פרקינג המנוע מחובר לתיבת ההילוכים - אי לכך שכאשר בן בלייעל יבוא לגרור לי את האוטו הוא לא ישבור לי משהו באוטו (ראיתי כבר מקרים )

אזזזזזזזזזזזזז

זה המצב

פורסם

יהיה. אנשים מתעצלים או חסרי הבנה.

אני אישית משתמש בזה במקומות כמו פסי רכבת, לחכות למישהו שירד למטה (גם אם מכבים מנוע) וכו', עצירות של 5 דקות.

למה? כי להעביר לניוטראל זה להוציא את הגיר מהילוך וזהו, להעביר לפארקינג זה לעבור דרך הרוורס ולנעול את הגיר, לדעתי האישית זה שחיקה מיותרת וגם תנועה מיותרת של היד :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שיואו איזה באאסה , במונדיאו שלי המפתח לא יוצא מהסוויטץ' אם אני לא מעביר ל P , וגם הידית לא תעבור ממצב P למצב N כאשר המפתח מחוץ לסוויטץ' .

פורסם

כדי להקשות על הגניבה של הרכב - אם היה אפשר, מישהו יכל לשבור חלון, להעביר ל N ולגרור את הרכב בקלות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

גם אני כשחונה, מעביר את הגיר למצב ניוטרל מסיבה פשוטה.

כאשר בבוקר אני בא לנסוע ולצאת מהחניה ברוורס, ממצב P לR הגיר מקבל מכה חזקה מאוד (לא יודע מה הסיבה, אולי השמן גיר עדיין לא בטמפרטורת עבודה).

כשאני ב N ומעביר לR אין את המכה הזאת בגיר.

פורסם

כאשר מחנים על מצב פרקינג המנוע מחובר לתיבת ההילוכים - אי לכך שכאשר בן בלייעל יבוא לגרור לי את האוטו הוא לא ישבור לי משהו באוטו (ראיתי כבר מקרים )

זה המצב

כאשר מחנים על מצב פרקינג המנוע לא מחובר לתיבת ההילוכים. לחריץ בציר של זנב הגיר נכנס שגם שמונע ממנו ומהגלגלים לנוע.

בן בליייעל = הגרריסט שבא לגרור רכב עם תיבה אוטומטית יודע, שיש להרים את הרכב מקדימה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...