Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בונה ספר היסטוריה לרכב. מה אני צריך להחשיב כדי שיהיה לי ספר היסטוריה/תחזוקה מסודר ומקוטלג טוב?

איזה נושאים להכניס?איזה לא?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מניח שאתה מתכוון ליומן טיפולים.

אני פתחתי כזה לרכב שלי באמצעות גיליון אקסל אותו אני מעדכן לאחר כל טיפול.

הפרמטרים שאני מצאתי לנכון לתעד הם תאריך, ק"מ, המוסך בו התבצע הטיפול, מהות העבודה, אילו חלקים הוחלפו, מחיר והערות נוספות (במידה ויש).

הערה חשובה: לעולם אל תפעיל את פונקציית הסכימה של האקסל על עמודת המחיר. אם הייתי עושה את זה, כנראה שכבר הייתי מתאבד...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מעבר להערות הנכונות של קודמי, אני ממליץ לנהל העתק מסודר וחתום במוסך של יומן הטיפולים של הרכב.

קבלות על טיפולים שוטפים / חריגים כדאי לתייק ולשמור.

המסמכים האלה מעניקים את האמינות הנדרשת לקובץ האקסל בעת מכירת הרכב.

פורסם

אומנם לא אמרתי אבל אני עושה את כמעט את כל הטיפולים בעצמי אז מה אני צריך להכניס.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כן, שירשום קבלות פיקטיביות לעצמו :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר לעשות אלבום תמונות שלך מתקן את האוטו, בשביל האמינות

:lol:

גם אני מנהל גליון אקסל של כל התיקונים, חלקים והוצאות שיש לי על הרכב

פורסם

למה פיקטיביות? שישמור את הקבלות של קניית החלקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לי יש חתימה של המוסך בספר הרכב על כל טיפול, כולל קבלות על כל דבר שבוצע ברכב מיום עלייתו לכביש.

שמתי את הספר + כל הקבלות בקלסר מסודר, ושלום על ישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם תעשו טיפול במוסך שרשום כמוסך או אצל מורשה אז או שהמוסכניק יוציא לכם הדפס על מה עבר הרכב ואז תשמרו או שפשוט זה יכנס להסטוריית הטיפולים של הרכב במוסך מורשה שזה הכי טוב בעיני .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...