Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי השילוב של הקומפוננטים האלה של מורל דגם פולס 5.25:

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37553

למגבר הזה של פלטיניום אודיו 9980 : http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=18292

רציתי להדגיש שהקומפוננטים בגודל 5.25 ולא 6.5! שלפי הביקורות מאוד אוהבים את ה 6.5 ואת ה 5.25 לא ממש!

רציתי לדעת האם יש הבדל נוסף בינהם חוץ מה 10 וואט, אולי הבדל באיכות? כי לפי הביקורות נראה שהם שונים לגמרי.

וחוץ מזה האם ההגבר של המגבר שהוא 4x50 וואט RMS ולא 4x60 כמו כמו שרשום בזאפ, מספיק טוב בשביל הקומפוננטים האלו למרות ההספק שלהם הוא 110 וואט RMS?

אני מתכוון לחבר רק ערוץ אחד של הגבר לכל קומפוננט ואת השניים הנותרים לגשר לסאב.

מבחינת תקציב אני לא מתכוון לעבור את ה 2000 ש"ח לקומפוננטים, מגבר, סאב ארגז לסאב והתקנה! במידה והתקציב מוגזם אז הוא ימתח כמה שצריך, אבל בלי להגזים.

חשוב לציין שחשוב לי איכות ופחות הווליום כי מבחינת ווליום מספיק לי העוצמה של הרדיו דיסק!

אשמח לשמוע את דעתם של אלו שמכירים את הדגמים האלו בדיוק, ובעיקר ממי שבמקרה שמע את השילוב המסויים הזה!

כמובן שכל דעה תעזור!

תודה מראש

מיכו

פורסם

אני לא חושב שיש הבדל רציני כל כך בין ה5.25 לבין ה6.5 למרות שלי היה את ה6.5 ומאוד נהנתי מהם לגדבי ההגברה גם אצלי הם היו מוגברים מ50 rms ועדין הם נשמעו טוב מאוד

לגבי מגבר עדיף שתלך על מגבר יד שניה יותר טוב ומוכרים כאן בפורום במחירים טובים תעשה חיפוש ותמצא המון מציאות

מקווה שעזרתי

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

המגבר זבל סיני! רצוי לחפש מגבר כמה רמות מעל בתוספת כמה שקלים.

ההבדל בין ה5.25 לבין ה6.5 הוא ממש פשוט.. רמקול יותר קטן נותן פחות באס בגלל זה השאיפה תמיד לנסות ללכת על 6.5 כדי לקבל כוח כוח מהמיד.

אבל לא נראה לי שאתה צריך להבהל מזה כי ההבדלים לא גדולים במיוחד למשתמש בממוצע. זה עדיין אותו מורל פולס.

פורסם

תודה על דעתך אבל נראה שלא ממש שמעת את ה 5.25.

בכל מקרה יש לי אופל קורסה שנת 2000 ואני לא מתכוון להרחיב בדלת בשביל 6.5 רק גודל מקורי למרות שהייתי שמח שבדלת יהיה לי גודל כזה כי המבחר גדול בהרבה ויש גם יותר ביקורות, ואני צריך דעה ממשהו ששמע בדיוק את ה 5.25 תודה.

מיכו.

פורסם
תודה על דעתך אבל נראה שלא ממש שמעת את ה 5.25.

בכל מקרה יש לי אופל קורסה שנת 2000 ואני לא מתכוון להרחיב בדלת בשביל 6.5 רק גודל מקורי למרות שהייתי שמח שבדלת יהיה לי גודל כזה כי המבחר גדול בהרבה ויש גם יותר ביקורות, ואני צריך דעה ממשהו ששמע בדיוק את ה 5.25 תודה.

מיכו.

עם כל הכבוד בחור.

לא רק ששמעתי פולסים 5.25 ולא רק שהתקנתי אותם לפחות בכמות של פי שניים מהגיל שלך אם לא יותר!

לא יודע לאיזו תשובה אתה מחכה אבל עם הערות כמו שלך אתה מוציא לאנשים עם "קצת" יותר ניסיון ממך את הרצון להגיב בכלל לשאלות בפורום.

פורסם

בוא נעשה סדר, אני מצטער מאוד במידה ולא הבנת אותי, אבל אני מודה לך על תשובתך שבה עזרת לי להבין חלק מן השאלות שלי! בחלק האחר לא היית ברור לי מספיק! בוודאי שאני לא התכוונתי לזלזל בך ולא זלזלתי! שוב אני מודה על תשובתך ואין שום צורך להרחיב ולצטט. ולצורך העניין אין לי הרבה נסיון בכל האמור ולכן שאלתי שאלות! bub אני מקווה שאתה מבין אותי ותמשיך לענות כי זה עוזר! ואל תקח קשה תגובות.

• תוכן חדש...