Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[quote=gsi16v;1405547

אז הוא לא הכי משתלב עם המוזיקה לאודיופיל המצוי, אבל הוא גם לא סתם רעש.

לי אישית, סאב, שיהיה מדוייק ככל שיהיה, והכי לא נימרח בעולם, אם הוא לא גורם ליושבים באוטו להקיא דם מהעיניים הוא לא סאב !!

אם עדיין אפשר ליסוע ולהיסתכל במראות ולהבין מה קורה מאחורה, זה לא סאב !

אם המטבעות במאפרה לא קופצים, זה לא סאב !

אם הפלאפון לא נופל מהמתקן שלו, זה לא סאב !

אם זה לא נשמע כאילו הבאס נוזל מהאוטו זה לא סאב ! זה סתם מידבאס גדול שניקרא הרץ או שם מדוייק אחר :-)

מה זה להקיא דם ליגרום לבנאדם שיושב לידך להוציא את הגולות של העיניים מהמקום שלהם שמה שהוא אכל יום ליפני הוא יקיא

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה להקיא דם ליגרום לבנאדם שיושב לידך להוציא את הגולות של העיניים מהמקום שלהם שמה שהוא אכל יום ליפני הוא יקיא

אני שמח לראות שיש עוד אנשים כמוני בעולם :-D:loco:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אין יותר כמעט SPL בפורום כיוון שכול האנשים בפורום כמעט הם כמו עדר יקומו כמה אנשים "נחשבים בפורום" (בלי להעליב) ויגידו שSPL זה הכי טוב תוך שבוע יש פה פורום SPL יותר טוב מבעבר (משמע תמיר יש לך סיכוי)

אנשים פה הם פשוט חסרי אופי וקלים ביותר להזרמה

ולעניין קצת יותר אישי לחוש את השערות יוצאות מהמקום ואת הבטן רועדת ולשמוע באס מארבע קילומטר זה נחמד יפה מגניב ועוד אך פשוט לא אצלי באוטו עדיף שמיעה יותר רגועה וכמה שאפשר איכותית (מכול הפורום יש אולי ארבע מערכות SQ ואותו דבר לגביי SPL אין צורך להשתמש במושגים SQ וSPL כי קודם כול זה יצא מכול חור אפשרי ובשביל להגיע למערכת שהיא באמת SQ או SPL צריך הרבה כסף תיכנונים ועוד)

שורה תחתונה עזבו אותכם מושגים פשוט תהנו ממה שיש לכם ותפסיקו ללכת עם הזרם תתנגדו לו מידי פעם אם לא מתאים לכם

ובהצלחה לכול אנשי הSPL

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

למי אתה קורא חסר אופי?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לכל אלו עם המידבאסים בגודל 10-12, אינצ'

(הכוונה לסאבים מדוייקים,נצילים וכו' שהעוצמה שלהם כמו של מידבאס יחסית לסאב SPLי)

תיכף אליקו יספר על התוספת שהיתווספה לו:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אה נכון :(

אם יש לי מיד-באס 10" בדלת זה אומר שגם אני חסר אופי?:)

נ.ב

התווספה לי תוספת מאוד מעניינת למערכת ברכב השבוע:)

מעטים יודעים

מעטים ידעו:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
לי אישית, סאב, שיהיה מדוייק ככל שיהיה, והכי לא נימרח בעולם, אם הוא לא גורם ליושבים באוטו להקיא דם מהעיניים הוא לא סאב !!

אם עדיין אפשר ליסוע ולהיסתכל במראות ולהבין מה קורה מאחורה, זה לא סאב !

אם המטבעות במאפרה לא קופצים, זה לא סאב !

אם הפלאפון לא נופל מהמתקן שלו, זה לא סאב !

אם זה לא נשמע כאילו הבאס נוזל מהאוטו זה לא סאב ! זה סתם מידבאס גדול שניקרא הרץ או שם מדוייק אחר :-)

מסכים עם כל מילה.

מקס :)

פורסם
אה נכון :(

נ.ב

התווספה לי תוספת מאוד מעניינת למערכת ברכב השבוע:)

מעטים יודעים

מעטים ידעו:)

את האמת אני מבין אותך, הרי אנשים מתוך קנאות לא רואים את צד החיובי של המ"ע של מישהו, אלה מתחילים לחפש פאקים, ואפשר למצוא בכל מערכת דברים שליליים, אין משהו מושלם.

ועכשיו נהיה רגע רציניים :drinking:.

מה היתווסף לך למ"ע?

פורסם

רכיב אלקטרוני כלשהו [סוג של מעבד]:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

ממש לא, משהו "קצת" יותר טוב;)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

את האישה השמנה מהתמונה שלך ?? אתם חברים במקרה ?? :shock:

תמיר

פורסם
אין יותר כמעט SPL בפורום כיוון שכול האנשים בפורום כמעט הם כמו עדר יקומו כמה אנשים "נחשבים בפורום" ויגידו שSPL זה הכי טוב תוך שבוע יש פה פורום SPL יותר טוב מבעבר

הנה הזורם הראשון

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אין יותר כמעט SPL בפורום כיוון שכול האנשים בפורום כמעט הם כמו עדר יקומו כמה אנשים "נחשבים בפורום" (בלי להעליב) ויגידו שSPL זה הכי טוב תוך שבוע יש פה פורום SPL יותר טוב מבעבר (משמע תמיר יש לך סיכוי)

הSPL

וואה וואה, איזה הכללות רצות פה!

לא כולם אוהבים SPL עובדה הייתי פה בתקופה "היפה" ועדיין העדפתי איכות על באס! אני לא אשקר ואומר שכשהייתי יושב ברכב SPL ושומע את הבאס מרעיד לי כל וריד בגוף הייתי עוד שנייה גומ@# אבל אני אישית יותר נהנה מאיכות - והרבה יותר! אני אישית מעדיף להשקיע יותר בקומפוננט מאשר להוסיף סאב נוסף (או חזק יותר).

חוץ מיזה שלפי דעתי SPL גם תלויי בסוג המוזיקה אותה אנו שומעים - כמה שה BPM יותר גבוהה כך גם תיהייה יותר מריחה בבאס.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...