Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למטרת מחקר שאני מקיים בקורס "שיטות מחקר" בחוג לפסיכולוגיה במכללת תל חי

אני זקוק למענה על שאלונים שיועברו במייל/ה"פ (או כל דרך שתחפצו בה)

מילוי השאלון לוקח בערך 5 דקות

עקב הנחיצות של נהגים מקצועיים/כתבי רכב (מצרך נדיר בארץ) למילוי השאלונים

אני פונה אליכם בתחנונים לבוא לעזרתי...

מטרת העבודה ותוצאותיה יפורסמו לכל דורש בתום מילוי השאלון.

אם וכאשר מנהלי הפורום יאשרו לי אז בצורה יותר מפורטת באחד הפורומים המתאימים,

וכל זאת יחד עם התודות שיצורפו לכל אחד מחברי הפורום שכבר טרחו לבוא לעזרתי ולכל אלו שיעזרו (ויש כבר רשימה ארוכה)

אני מדגיש שאני צריך מילוי שאלונים ע"י נהגים מקצועיים בכל רמה ותחום (כתבי רכב/נהגי שטח/כביש/קארטינג/אופנועים/טרקטורונים...)

בתודה רבה מראש-רועי בן אור

למעונינים נא שלחו לי ה"פ באתר או במייל ואני אשלח לכם את השאלון, תודה תודה ותודה.

email: [email protected]

(דובי אני מקווה שתמצא לנכון להשאיר את הודעה כאן ואם לא להעביר אותה למקום שנראה לך)

פורסם

אני חושב שכדאי שתגדיר למה אתה מתכוון ב"נהגים מקצועיים".

המונח בד"כ מתייחס בארץ לנהגי אוטובוסים/ משאיות וכד' ואני מניח שלא לזה התכוונת.

מה הסף שממנו תגדיר נהג "כמקצועי" בתחום הספורטיבי? מי שמתחרה או התחרה בקביעות? מי שהתחרה פעמים בודדות? ומה עם מי שפשוט עבר קורס נהיגה מתקדמת?

אולי אתה פשוט מתכוון לאנשים המתעניינים בנהיגה?

לגבי השאלון - אתה יכול לדעתי לצרף אותו ככקובץ לשרשור הזה, ואז כל מי שרוצה יוכל פשוט להוריד, למלא אותו ולשלוח לך.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אני מבין את הקושי בהגדרה אז אני ינסה לחדד

כל נהג שמשתתף בתחרויות ו/או בתחום המוטורי התחרותי (חוקי או לא חוקי) על בסיס קבוע,

או שעסק בכך בעבר. נהגי ראלי וקארטינג מתאימים מאוד ואני מניח שהם הרוב.

כמו שציינתי גם כתבי רכב מאוד מתאימים להגדרה.

ולמען הסר ספק-מי שעשה קורס בודד או מספר קורסים ומשתתף בגמיקאנות לצערי לא נכנס להגדרה.

ואני חושב שגם נהג אוטובוס או משאית יכולים להחשב נהגים מקצועיים

אבל בסבירות נמוכה יותר מאשר נהג מירוץ כלשהו.

השאלון עדיין לא מוכן לחלוטין, אך מפאת קוצר הזמן אני מקדים ומבקש שמי שמוכן ישלח לי ה"פ או מייל כדי שאוכל לשלוח את השאלון אליו מוקדם ככל שניתן.

תודה.

פורסם

לא יודע איך שכחתי,אבל גם מורי נהיגה יהיו מעולים עבורי.

שאני חושב על זה שוב-גם נהגי טיולים,משאית ומונית

פורסם

חברים קדימה

אני בטוח שקרה לכם לפחות פעם אחת או שתיים שהייתם צריכים סיוע באיזה מחקר או עבודה בלימודים.

יש פה בחור שצריך סיוע ויש פה מספיק אנשים שמשתתפים באופן קבוע בתחרויות - ספורט מוטורי- שונות.

זה הזמן לסייע לבחור.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

רועי , השאלון נשלח לכמה נהגי מרוץ ובימים הקרובים השלח לך אותם מלאים.

בהצלחה ואשמח לעזור בהמשך.

חזי בצלאל,

רמות ביהס לנהיגה מתקדמת למניעת תאונות

www.rrs.co.il

• תוכן חדש...