Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי לחשוב על שום דרך יותר טובה לתאר את הבעיה. אולי מישהו שבקיא בסובארוים ישנים נתקל בזה:

כשאני עומד עם הרכב, בצמתים למשל, או בפקקים, ישנן מעין 'קפיצות' של הרכב בתדירות של כמה שניות, שהשפעתן העיקרית היא שחיקת עצביי באופן עקבי. בעבר הבעיה הייתה יותר 'אלימה', ואז מוסכניק הסביר לי שצינור מסויים לא היה מחוזק, ולאחר שטיפל בו המצב נעשה סביל יותר.

לאחרונה תדירות הקפיצות שוב עלתה, ולאחר שהעפתי מבט על כל דבר דמוי-צינור תחת מכסה-המנוע, וניסיתי לחזק אותו, הגעתי למסקנה המתבקשת שפשוט אין לי מושג.

אז, אם למישהו יש רעיון, או יודע בפרוש מהיכן זה נובע, אודה לכם מאוד.

פורסם

תבדוק צינורות וואקום במנוע,בנוסף תבדוק פלאגים וכבלי פלאגים,מכסה מפלג...

אם לא יעזור, לך לקרבורטורים ובעייתך תיפתר.

או שתלך ישר לצביקה(זה שמעליי) והוא כבר יטפל בך.

בברכה.

פורסם

אז אתם אומרים שצריך לבדוק מתחת למכסה הקרבורטור.

הקרבורטור עבר ניקוי ביולי. מאז הטיפול גם ניתק הכבל של הצ'וק (כתבתי על זה בפעם הקודמת), וגם העניין הזה. אני מתחיל לחשוב שהוא הזיק יותר משהוא הועיל.

בכל מקרה, תודה. אני אנסה את מזלי בחיפוש אחר צינורות הוואקום, ואם הרכב יתפוצץ אני אשים כאן תמונה של השאריות כדי שגם אתם תוכלו לצחוק 8)

פורסם
אז אתם אומרים שצריך לבדוק מתחת למכסה הקרבורטור.

הקרבורטור עבר ניקוי ביולי. מאז הטיפול גם ניתק הכבל של הצ'וק (כתבתי על זה בפעם הקודמת), וגם העניין הזה. אני מתחיל לחשוב שהוא הזיק יותר משהוא הועיל.

בכל מקרה, תודה. אני אנסה את מזלי בחיפוש אחר צינורות הוואקום, ואם הרכב יתפוצץ אני אשים כאן תמונה של השאריות כדי שגם אתם תוכלו לצחוק 8)

בשביל מה לפוצץ, את הרכב, לא יותר פשוט לחזור למכון הקרבורטורים, ולתת לו בראש, יש לך אחריות על העבודה למשך 3 חודשים לפחות, למה לא תממש זאת?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יתכן וצריך כיוון הצתה... או שתפתח את מכסה המפלג תיבדוק מה המצב שלו ותיבדוק אם יש חופש בציר של הרוטור אם יש חופש בציר זאת אומרת תנסה להזיז אותו לצדדים אם יש חופש זה הבעיה במפלג...

יתכן ואחד מחוטי ההצתה לא תקינים וניצוץ בורח הייתי מחליף את חוטי הצתה לחדשים הם ביכלל לא יקרים לרכב הזה.

• תוכן חדש...