Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעצרי בצד ותמשיכי לאכול

אנשים שמתעסקים בדברים אחרים חוץ מנהיגה בזמן נהיגה הם חיות, או במקרה הזה בהמה. היה יותר טוב אם היו מעמיסים אותה על משאית סגורה שבצדדים יש שלטים של אישור להובלת חיות, זה היה בטוח יותר לכלל הציבור בישראל.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, רק אם תשאיר את השילדה לבדה - אז היא תוכל להיכנס

כנראה שהדרך היחידה לשנע אותה ממקום למקום זה להעמיס אותה בתוך מכולה :wink:

Shipping_Container.jpg

פורסם
תעצרי בצד ותמשיכי לאכול

אנשים שמתעסקים בדברים אחרים חוץ מנהיגה בזמן נהיגה הם חיות, או במקרה הזה בהמה. היה יותר טוב אם היו מעמיסים אותה על משאית סגורה שבצדדים יש שלטים של אישור להובלת חיות, זה היה בטוח יותר לכלל הציבור בישראל.

תכף תכתוב גם שאתה מצפה שכולם ינהגו עם שתי ידיים על ההגה...:oops:

פורסם

כשהייתי בן 8 זכור לי טוב מאוד שראיתי איזה אדיוט שמעיין בעיתון באמצע נהיגה והתוצאה לא אחרה לבוא במבט הראשון שלו הוא האיט בלימת חרום בעלעול השני וה-3 שלו בעיתון הוא נכנס עם הפיורינו שלו ברכב אחר BIG TIME...זה היה כל כך טראומטי שאני זוכר את זה עד היום.

פותח השרשור-שאתה רואה ארועים חריגים בכביש זה הזמן לחייג 100-בשביל אתה וכולנו משלמים מיסים.

מאז התאונה בצפון שהם עשו פדיחה וזלזלו בנהג שהתקשר לדווח על הרכב המשתולל הם מאוד רגישים לנושא נהגים שמדווחים על ארועים שכאלו.

בכל מקרה מקומה של הבהמה הזו הוא באוטובוס לא בכביש.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
תכף תכתוב גם שאתה מצפה שכולם ינהגו עם שתי ידיים על ההגה...:oops:

אני מצפה שנהג יהיה מרוכז בנהיגה ולא במשהו אחר, לנהוג אפשר גם עם יד אחת כמו שנכים עושים. אם היא נכה (וכנראה שיש לה נכות שכלית) שתדווח על זה ושיותקנו לה המכשירים המתאימים באוטו לצורך נהיגה או שאם המצב כזה חמור שלא תנהג בכלל ותשכור לה נהג פרטי.

in the face

with a chair

פורסם

לפותח השירשור

אני מאמינה אילו הגברת הנכבדה, הייתה נוהגת בנתיב הנכון ובמהירות הנכונה ועדיין "יורדת" על סלט, סטייק ו/או פרה שלמה, ולא היית טורח כלל לעשות מזה מירעש כל כך גדול, מה שהפריע לך בעצם זו צורת נהיגתה.

ב90% מהמקרים, זה מה שמפריע גם אם אין אתה צודק, ללא קשר למקרה הזה.

הבעייה היא לא אם היא שמנה או לא, ואני מציעה לכל אילו שהעלו את תגובותיהם הנאורות ותמונות מדושנות, להיות טיפה יותר אדיבים, יש בפורום ובכלל לא מעט אנשים כבדי משקל כמו גם נשים שדרך אגב להבדיל מגברים, הן יכולות לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית, ואחרונים וחביבים כמה בעלי חיים שמאד נפגעו מההשוואה כולל אקיצ'ו שלי.

בעייה היא, שרובנו מתעסקים בדברים אחרים חוץ מנהיגה, קריאת עיתון או כל דבר אחר, דיבור בנייד עם דיבורית או בלעדיה, קישקוש עם הנוסעים האחרים, מיזמוז החבר/ה , חיפוש משהו שלא סובל דיחוי בתיק, להרים מוצץ או כל דבר אחר שהילד הפיל.

אז פותח שירשור יקר ושומר חוק חסוד בא נשמע איזה מהדברים אתה לא עושה?

שבת נפלאה

אירית

פורסם
אתמול אני נוסע באיילון ובערך באיזור נתב"ג

ממתי איילון מגיע לנתב"ג...?

איילון זה כביש 20, הכביש לנתב"ג זה כביש 1.

או שהתבלבלתי במדינה? :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עוללון

זה הכל עניין של "דקדוק" (סמנטיקה) כמו שפלאפון זה לא סלקום.

הכל מבולבל במדינתנו לא רק אתה.

אירית

פורסם
ואחרונים וחביבים כמה בעלי חיים שמאד נפגעו מההשוואה כולל אקיצ'ו שלי.

מה זה אקיצ'ו? סוג חדש של פוקימון? אם כן מאיפה משיגים אחד כזה ומה היכולות שלו?

in the face

with a chair

פורסם

זה רק אני כשאני נוהג אני מעדיף להתרכז בנהיגה ולהנות ממנה?

בקשר לדיון, מדי פעם קורה לי להיתקל בנהג/ת כזה שלא ממש חושבים על הנהיגה.

תקועים בשמאלי בלי סיבה, ומעכבים את התנועה סתם.

אנשים שנוהגים בשמאלי וכשנמאס לך אתה צריך לעקוף מימין והם פתאום מחליטים גם לרדת לימין.

אלה שחותכים אותך במעבר נתיב ואז מפעילים איתות קצרצר בשביל הפרוטוקל.

בפניה של רמזור כאשר יש שני נתיבים, קשה להם לשמור על נתיב הפניה שלהם.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

הכלב/ה של אירית... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

:lol::lol::lol: הרגת אותי!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אתמול אני נוסע באיילון ובערך באיזור נתב"ג אני נתקל בסוויפט כסופה(ליסינג) שנוסעת במסלול השמאלי על 70 קמ"ש.

מהבהב באורות, מצפצף, מתקרב ומתרחק ושום דבר לא עוזר.

וזה לא שאני נוהג על אופניים כן? יש לי נוכחותEmo6.gif

לפתע הסוויפט מתחילה לברוח למסלול הימני - מגיעה חצי דרך ובום - חוזרת במהירות לשמאלי.

ככה זה נמשך כמה דקות טובות, כשבשני המסלולים מאחורי הסוויפט " תקועים" רכבים שלא יכולים לעקוף או להמשיך בגלל צורת הנהיגה הזאת.

בסוף נשבר לי - אני עובר לימני כשהעב"מ בשמאלי ולאט לאט אני מגביר מהירות כדי לראות מה קורה שם.

מה לדעתכם קורה שם?

יושבת לה דאבא 300 קילו על המושב כשביד אחת צלחת עם סלט וביד השניה המבורגר (כנראה) - נוהגת לה לאיטה וכאשר היא שמה לב שהיא סוטה מהמסלול - היא מזיזה איכשו את ההגה לנתיב השמאלי (כמובן)

נתתי גז וברחתי כל עוד נפשי בי

ומה היה הסוף אתם שואלים?

לאחר כמה ק"מ התחילו פקקים וזחילה ב 20 קמ"ש.

אני בימני וקולט במראה השמאלית שלי סוופיט כסופה מגיעה ב מהירות גבוהה.

לא טעיתם - זאת היתה ידידתינו משכבר הימים - הראש בסלט והשכל בתחת.

בקושי הספקתי להסיט את הראש מהמראה כדי לנסות להזהיר את הרכב שלצידי והיא הגיעה.

בלי לעצור בכלל כמובן. הראש בסלט...

ב-ו-ם ענקי - פגושים מתעקמים - חסה וחמוצים מתעופפים לי מול העיניים ונמרחים על החלון בסוויפט -וגם הונדה סיביק טייפ ערס עם קצה שילדה בטוח ונהגת שעוצרת באמצע איילון עם רצח בעיניים.

לי זה הספיק.

ברחתי משם כדי לא לראות מה קרה להמבורגר.

אני דווקא הייתי נישאר שם , מזמין משטרה ונותן עדות

לדעתי, לגבי להשאר שם, להזמין משטרה ולמסור עדות, זה תלוי עם היו נפגעים, בתאונת נ.ב. כנראה לא תגיע משטרה, ואם תגיע, העדות תנתן רק בתביעה אזרחית, שכן לא יהיה תיק משטרתי, אלא דו"ח ארוע.

אבל יש אפשרות להתלונן על הנהגת, במשטרה על הסיפור שלפני התאונה, ועם עדותך היא תואשם ותורשע בנהיגה בלתי זהירה, ותאבד את רשיון הנהיגה.

ערב טוב

אילן

פורסם

אני לא מאמין שאתם מנסים אפילו להצדיק את זה שהיא אכלה תוך כדי נהיגה.

לקחת שלוק מבקבוק מים ברמזור אני מבין בהחלט, אבל "לפתוח שולחן" על הברכיים באמצע נסיעה בכביש המהיר ?!

בקיצור תרבות ה"FAST FOOD" במיטבה.

• תוכן חדש...