Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה נפוצה בקורולה משנתון 2004, נדלקת נורית אזהרה של בקרת מנוע.

כאשר פניתי לראשונה למוסך טענו שזו תקלה במערכת ההתראה, הרכב תקין, לאפס ולהמשיך לסוע.

הנורה כעבור זמן קצר שוב דולקת.

מאחר וברצוני למכור את הרכב עמדתי על כך שהרכב יתוקן.

מסתבר: צריך להחליף מחשב מנוע ואגזוז עם ממיר קטליטי, בעלות של 12000 ש"ח.

ראיתי כתבה בעיתון שבעל רכב תבע את החברה בטענה שזהו פגם בסיסי ברכב וזכה.

המוסך שלי לא משתף פעולה ואינו מוכן לתקן מאחר ועברתי את תקופת האחריות.

דרושה לי אינפורמציה מכאילו שכבר התנסו בעניין. ע"מ לקדם פתרון לבעיה.

אני משוכנע שרבים נפגעו מבעיה זו. אך מתקשים להתמודד עם טויוטא שהפכו ללהיט ויכולים לשים קצוץ על לקוחותיהם !!

פורסם

אם "התקלה" איננה תקלה בכלל אני לא מבין למה דרוש להחליף חלקים מעבר למחשב ניהול המנוע(שלדעתי אפשר לעדכן את התוכנה וזהו)

בטח לא בעלות מטורפת של 12K. במידה והמוסך טוען שזו איננה תקלה אלא "באג" במחשב דרוש אישור בכתב על כך

בבואך למכור את האוטו הצג אישור זה לקונה ופתרת את הבעייה.. במידה ויתגלה בעתיד כי ישנה תקלה אמיתית הקונה/אתה תדרשו תשובות מהמוסך

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אולי האבחון במכוניתך שגוי ולא נכון.

מהיכן אתה בארץ?, אולי ניתן יהיה לכוונך למקום מתאים ומקצועי לבדיקה של התקלה (חוות דעת שניה) ואתה עשוי לחסוך הרבה כסף אם האבחון שבוצע היה מוטעה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

קרא את זה, התקלה די שונה אך הפתרון דומה למה שהציעו לך.

עפ"י הבוליטין הזה נדרש רק תכנות של יחידת בקרת המנוע ולא החלפתו.

שיטוט מעמיק מצדך באינטרנט אולי יניב תשובות מפורטות יותר.

פורסם

לשלושה אנשים שעובדים איתי בצוות יש טויוטה קורולה מחברת הליסינג.

לשלושתם נדלקה נורת Check Engine. כשפנו וביקשו לתקנה נאמר להם להמשיך לסוע כך.

כאן בפורום עלו בעבר טענות לגבי סלילי הצתה תקולים הגורמים לבעיה, וכן טענות לגבי אורך חיי הממיר, אשר מתקלקל וגורם לנורה להידלק.

אין לי מושג מי משתי הטענות נכונה. אולי שתיהן, אולי אף אחת לא.

בכל מקרה, על פניו נראה שהתקלה הזו אכן מופיעה בשכיחות לא אופיינית בקורולה דור-לפני-אחרון.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום הייתה לי את אותה בעיה, הגעתי למוסך טויטה בסגולה (שפילמן) והודיעו לי שהכל על חשבון החברה (יקראו לי שהחלפים יגיעו) - לציין כי החברה מחליפה רק עד 150000 ק"מ - מקוה שעזרתי

• תוכן חדש...