Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי קונה בצבע שחור

רק אנשי עסקים

השחור בוהק למשטרה

תמיד יעצרו אותך אם לא מכירים את האיש שנוהג במזדה

עוד משהו אנני מבין מה רע בחציל של מאזדה הכי יפה שבעולם

נ.ב

יום אחד שתזמין אוטו מהחברה תגלה שכסף מביא כל הצבעים

אפילו ב 4 גווני צבע יצבעו לך את האוטו רק תשלם

בברכה,

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שחור מושך משטרה? בולשיט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בתור אחד שסובל מחום ושונא חום ובחורף הולך רק עם טריקו לגופו ונהנה מזה, המזגן של ה-3 סביר בהחלט.

הוא מכוון אצלי על 15 מעלות ובד"כ מופעל על רמה 5 מתוך כשבע.

בימים האחרונים-בחמסין-הוא הגיע גם לשבע,נכון.

הבעייה האחת והיחידה איתו-לוקח לו הרבה זמן להתחיל באמת לקרר(זמן בנסיעה). אני גר יחסית קרוב למקום העבודה שלי-המזגן לא מספיק לקבל יכולת קרור טובה עד שאני מסיים את 7 הקילומטר נסיעה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

15 מעלות?

אצלי בקרת האקלים על 22 מעלות בקיץ קבוע, 23 מעלות בחורף (טוב, לפעמים 24). אם מצב ה-AUTO לא היה קצת טיפש מדי הכל היה יכול להיות פשוט נפלא.

עד עכשיו - רק תענוג.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בואנה... חברה... פתחתי את ההודעה הזו לפני יותר מחצי שנה.. מאז כבר קניתי בכלל גולף... ועוד בכלל דיזל... ובכלל בצבע אפור... הרבה מים זרמו מאז.

מה נזכרתם להגיב עכשיו על המזגן של המאזדה? 8)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

לקח לברווז חצי שנה לבחון את המזגן של המאזדה :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנה מצאתי בשבילך מאזדה 3 שחורה (אפילו עם מגנזיום סאנרוף וכל הצעצועים :))

10דקות מהבית :D

11.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
או שלקח למזגן של ברווז חצי שנה עד שהתחיל לקרר....:lol:

בכל צחוק יש שמץ של רצינות - וזה אכן כך.

המזגן של המזדה 3 (ביחס לגולף ואוקטביה) פשוט מזעזע. לוקח לו יותר מידי זמן לקרר וגם אז הוא לא מבריק במיוחד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מזגן אכן איום ונורא. בקיץ שעבר (כשהייתי בעלים של מאזדה בצבע אדום מטאלי, הרכב היה לוהט בכל פעם שנכנסתי אליו מרוב חום) הייתי מתבשל לפחות רבע שעה עד ש"אדון מזגן" היה מואיל בטובו להתחיל לקרר. זה בעצם הדבר שהכי שנאתי ברכב.

נ.ב - לפותח השרשור, גם אני מאז החלפתי את הרכב ועברתי לגולף :)

Twincharger Stratified Injection

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...