Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הסיפורים ששחור מתחמם יותר החליטו לערוך בדיקה.

הבודק: עיתון רציני

הזמן: לפני כמה שנים טובות (עד כדי כך שאני לא זוכר איזה עיתון זה היה - דיעות או אוטו)

הבדיקה - הרבה מכוניות עמדו בשמש ונמדדה בהם הטמפרטורה לאחר זמן מה.

ההבדלים - קלושים - בין הרכב החם ביותר לקר ביותר היה הפרש של מעלה או שתיים. שחור לבן וצהבהב.

לתשומת ליבכם

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

senda, אני חושש שאחרי מבחן עצמי זה נכון רק לגבי עמידה ארוכה בשמש.

אז נכון שאם תעמיד רכב בשמש שעתיים כנראה שהטמפרטורה בפנים תהיה דומה.

אבל אם תעמיד רכב שחור בשמש תוך 20 דקות הוא רותח, ברכב בהיר עוד רק "חמים".

מנסיון, לייב, על רכבים דומים, בשבת של טיול.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ועוד בעיה קטנה לצבע השחור שבאמת נראה יפה:

רואים מקילומטר כל, אבל כל גרגיר אבק.

רמת ניקיון שברכב כסוף תחשב ל"טובה" ברכב שחור תחשב ל"מלוכלך".

פורסם

רכב שחור אף פעם לא יראה ממש נקי, גם לאחר ניקוי רואים שכבת אבק וזה מניסיון עם רכב שחור, בכל מקרה מזדה 3 מנוע 2000 אני בספק אם תימצא בטווח של חודש וחצי.

לפחות שיהיה 5 דלתות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

WTF

תקנה מאזדה בצבע לבן או צהוב ירוק מטאלי. ותלך לpaint-shop נורמאלי בארץ ותצבע לשחור. מה הבעיה?!!?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מה זאת אומרת? יש דבר כזה לצבוע רכב? זה בטח יעלה עוד איזה 5000 שקל, ויגרום לירידת ערך מאסיבית, ולא שווה את הכאב ראש.

אני מעדיף לחכות חודש בלי אוטו ולקנות שחור מקורי.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

בוא נתחיל מזה שמזדה 3 עם מנוע 2.0 כמעט ואין,

נמשיך בזה שכמעט ואין שחורות,

והרי לך הסיכוי הנמוך למצוא אחת שחורה.

אני רק אמשיך את דבריו של ניב :למיטב זכרוני, הצבע שקלט הכי הרבה חום באותו מבחן היה ירוק בקבוק (כהה).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ד"א, בקשר לזה שאמרת שאין ולא יהיה SPIRIT 2.0 בליסינג.

אז הריני להודיעך, בתור אחד שעבד פעם בחברת ליסינג, שיש לא מעט מזדה 3 2.0 ספיריט בליסינג.

מכל מיני סיבות יש אנשים שבוחרים בה (לדוג', אנשים שלא צריכים מקום, מעדיפים אותה על פני ה-6 הלא מאובזרת והיא גם זולה יותר).

פורסם

אנשים לא קונים מכוניות בצבע שחור, מטעמים שונים ומשונים.

חלק בטוחים שחם יותר בתוך רכב שחור, חלק עדיין משייכים לו תדמית "ערסית", חלק מתבאסים מזה שרואים כל גרגיר אבק וכל שריטה קטנה.

גם אני בהתחלה העדפתי שלא לקנות רכב שחור, אבל אחרי יומיים התאהבתי בצבע לחלוטין.

נכון, רואים כל גרגיר אבק, וזה די מבאס, הוא לעולם לא יהיה נקי באמת אם עברו 48 שעות מרגע השטיפה האחרונה.

אבל בחייאת ראבאק, אם זה מה שהבנאדם רוצה - למה לבאס אותו?

אני איתך. אגב, זה ידוע שהמאזדות השחורות הן הכי מהירות.

תשאל את מוטי מיאטה :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מכיר אחת , גם מנוע 2.0 וגם שחורה, ועם ג'נט 18 ניקל ,ומערכת קטלנית שנת 2005 . אולי מישהו ראה?? באיזור נצרת עילית. אני מכיר את הבחור אישית . ואני יודע שהוא מתכוון להחליף . אבל אם אני לא טועה הוא מבקש מעל המחירון. אני ישאל אותו כמה הוא מבקש עליו ואני אפרסם עוד תגובה בקרוב.

להתראות בינתיים.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

לי אישית יש מזדה 3 ספיריט 2 ליטר מליסינג.

בחרתי בה ולא במאזדה 6 בגלל שיקולים שונים ומשונים - מחירן זהה כמעט.

שלי כחולה כהה, ורואים עליה לכלוך , אפילו הקטן ביותר. לא ממליץ כ"כ על שחורה, הן תמיד נראות מטונפות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
WTF

תקנה מאזדה בצבע לבן או צהוב ירוק מטאלי. ותלך לpaint-shop נורמאלי בארץ ותצבע לשחור. מה הבעיה?!!?!

בעיה תקציבית, אולי? אם זכרוני לא מטעה אותי, צביעת אוטו עולה סכום כסף דיי נכבד.

כבעל מאזדה3 שחורה (פרטית), ברצוני לנפץ את הקונצנזוס שהשחור נראה 'מטונף' אחרי מעט מאוד זמן.

נכון, השחור באמת מבליט את הלכלוכים, אבל לא במידה כל-כך מוגזמת כפי שכמה אמרו פה.

וד'א..

שחור לא מתאים למאזדה 3.

היא נראית מצועצעת בצבעים שהם לא לבן או כסף.

הוא לא בדיוק ביקש חוות דעת :?.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...