Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאזדה 3 בצבע שחור..?! אף-פעם לא ראיתי, אבל מאזדה 6 בדגם המפואר ראיתי יותר מפעם אחת, יהיה לך יותר קל למצוא M6 בצבע שחור מאשר M3..

פורסם

למען הסדר הטוב אני רוצה לומר משהו.

יש M3 ו-M6, הם שניהם רכבים מדהימים ושניהם מתוצרת ב.מ.וו.

ויש Mazda 3 ו Mazda 6 -שזה משו אחר לגמרי.

לא מדהים.

ולא מב.מ.וו.

פורסם
בעיה תקציבית, אולי? אם זכרוני לא מטעה אותי, צביעת אוטו עולה סכום כסף דיי נכבד.

כבעל מאזדה3 שחורה (פרטית), ברצוני לנפץ את הקונצנזוס שהשחור נראה 'מטונף' אחרי מעט מאוד זמן.

נכון, השחור באמת מבליט את הלכלוכים, אבל לא במידה כל-כך מוגזמת כפי שכמה אמרו פה.

וד'א..

הוא לא בדיוק ביקש חוות דעת :?.

הוא שאל למה אין הרבה מאזדות 3 שחורות-ציינתי את אחת הסיבות.

אולי זה ישנה את דעתך:

i-439.jpg

i-341.jpg

i-344.jpg

בכלל לא..ההפך,זה עוד יותר הראה לי עד כמה שחור לא מתאים לה.

פורסם

BURZUM, האם אתה עיוור צבעים?

הגוון שמופיע בתמונות אינו שחור, אלא הירוק בקבוק-כהה (כ"כ כהה שרק בשמש ניתן להבחין שזה לא שחור)

תשים לב טוב טוב.

אחד הצבעים היפים שיש ל-3 (וכמובן שגם השחור).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני אישית יותרב את הכחול מטאלי של ה3 אבל השחור גם הולך אותה מאוד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אוף השרשור הזה מתחיל לעצבן אותי..

אני רוצה ילד עם שיער כחול, אז אני יביא מיליוני ילדים ויחכה שיצוץ לי אחד עם שיער כחול. לא!!

אתה רוצה מאזדה 3 בצבע שחור, אז תחכה שנים כדי שמישהו שקנה מזדה 3 בצבע שחור ימכור לך אותה. לא!!.

או שתחליף את הדרישות לרכב אחר או שתצבע לצבע שחור.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

או שתחסוך ותקנה רכב חדש ותבחר איזה צבע שאתה רוצה. אבל לבחור רכב משומש על פי הצבע זה דבילי, סליחה על הביטוי. זה נשמע דבילי בדיוק כמו האמירה בפרסומות של מגרשי מכוניות משומשות:

מאזדה 3

מנוע 1600

מליסינג

במגוון צבעים :lol:

צבע זה בערך הדבר האחרון שצריך להסתכל עליו בקניית רכב משומש, ועוד לפתוח על זה שרשור ולשגע את כולם?? הייתי מבין אם היית מתלבט איזה צבע לבחור לרכב חדש, אבל משומש?? תגיד, קנית פעם רכב בחיים?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אין על 3 אדומה. לא יעזור בית דין. אגב - הג'אנטים החדשים של ה-3 מכוערים בטירוף.

1. לא מסכים, אדום זה לא הצבע שלה בכלל , בטח שכחו שזאת לא אלפה

2. מסכים במילון אחוז לגבי הג'אנטים, גם 16 וגם 17 אינטש

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כמובן שקילומטרז ומספר בעלים זה בעדיפות על צבע, אבל כבר אמרתי כמה פעמים שאני לא לחוץ בחודש הקרוב על רכב, לכן אני מוכן לחכות חודש כדי שגם עניין הצבע יסתדר.

וכן אני יתבאס לקנות אוטו יד שנייה אם הצבע מגעיל אותי, אפילו אם הוא 0 קילומטרז ויד ראשונה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...