Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהו יכול להגיד מנסיון עם איזה דבק כדאי להדביק את המראה המרכזית (שנפלה) בחזרה לחלון?

המראה שמחוברת לחלון ולא לתקרה (כריזמה 99) פשוט נפלה במהלך נסיעה, קשה לי להאמין שדבק מגע רגיל יעשה את העבודה.

האם יש לי סיכוי למצוא דבק שיתאים? אם לא, לאיזה איש מקצוע אתם ממליצים לגשת?

תודה :idea:

פורסם

שלום לחבר,

גש לכול זגג רכב קרוב למקום מגורייך והוא ידביק עבורך את המראה עם דבק מיוחד במחיר נוח.

קיימים בשוק מספר דבקים מיוחדים לצורך הדבקת המראה אבל חבל על הכסף.

http://www.carplan.co.il/sg_product~PBA004~10~0.htm

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה הכי גרוע שתתעקש לעשות לבד, יש דבק איפוקסי נוזלי שקוף שבא בשני שפורפרות בצורת מזרקים, מערבבים טיפה משתיהם ומדביקים לאחר ניקוי השטח. אצלי המראה יושבת ככה כבר הרבה זמן. ניתן להשיג בחנויות ציוד טכני דוגמת הום סנטר/שזר ואולי גם בטמבור השכונתי.

פורסם

אל תנסה להדביק עם חומרים לא מתאימים ,כי אתה עלול לסדוק את השמשה .

עדיף זגג שממילא יקח לך סכום ששווה ערך לכל דבק שתרכוש או בכמה שקלים יותר.הסיכון לא שווה לדעתי.

בברכה

מוטי.

פורסם

יש ב-ACE דבק של BISON,מכל הסוגים יש אחד שמיועד להדבקה של מראה לשמשה.

לא יודע מה טיבו,לא השתמשתי רק ראיתי שיש.

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

החום ממיס את הכל

היום באתי לכוון את המראה באונו והמראה נשאר לי ביד היא פשוט נתלשה מהמקום.

משהו יודע כמה צריך לעלות חדשה כולל החיבור שלה לגג??

פורסם
שלום.

האם מישהו יכול להגיד מנסיון עם איזה דבק כדאי להדביק את המראה המרכזית (שנפלה) בחזרה לחלון?

המראה שמחוברת לחלון ולא לתקרה (כריזמה 99) פשוט נפלה במהלך נסיעה, קשה לי להאמין שדבק מגע רגיל יעשה את העבודה.

האם יש לי סיכוי למצוא דבק שיתאים? אם לא, לאיזה איש מקצוע אתם ממליצים לגשת?

תודה :idea:

גש לרופא פרוקטולוג.

נו די, זגג רכב ידביק לך את המראה באמצעות מדבקה תוך 5 דקות. לחליפין את יכול לקנות שפופרת דבק בעשרות שקלים, אם אין לך ידיים טובות יש סיכוי טוב להשאיר על השמשה שריטות, דליפות דבק על הדשבורד והמושבים, ומראה מודבקת באלכסון.

פורסם

כפי שרשמו הרוב, הדבר היעיל ביותר , הינו לגשת לזגג רכב. זהו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סתם הערה בנושא: לא פעם שמעתי שבכריזמה מדובר בנושא רגיש. השמשה כנראה לא אוהבת את המראה הכבדה שהדביקו עליה.

במקום שבו הדבקתי פעם אחרונה, ביקשו ממני לא להזיז את המראה לאחר ההדבקה לפחות חצי יום "ליתר בטחון".

לפחות מבחינה מכנית, המפלצת אוכלת הדלק הזו אמינה מאוד. וגם לוקחת סיבובים בכל מהירות :-)

פורסם

שלום לך ידידי לפני מספר חודשים היה לי מקרה דומה

הלכתי לציון הזגג ביהוד והדביק את זה בחינם

הוא אמר בתמורה אני ידביק לך מדבקה שלי .

הוא ראה שהרכב קצת מלוקק וויתר על זה .

ממליץ לך לנסות את מזלך.

(לא שווה הדבק של ACE עלה לי 40 ש"ח ולא הדביק כלום !)

תודה רבה

נתי.

פורסם
כנראה שהוא עושה הרבה ג'סטות כאלו אם כמעט לכל רכב שלישי יש מדבקה (מכוערת!!!) שלו.

לא יפה ללכלך על מי שנותן שירות כזה בחינם. גם לי הדביק את המראה ללא תמורה.

• תוכן חדש...