Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה,

היום פירקתי את הקרבורטור מה-RS שלי לצורך ניקוי.

איך הניקוי מתבצע? כמו באוטו?

אני יכול לטבול אותו בחומר לניקוי קרבורטורים של מכונית?

תודה לעונים,

אורון

פורסם

אין סיבה שלא..

רק תיזהר - החלקים קטנים יותר ולכן הם בעלי נטייה לאיבוד מהיר וגם רגישים טיפה יותר.

אז חשוב מאד לעשות את הפירוק בזהירות ועם תשומת לב מקסימלית!

בהצלחה!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

רגע פירקת את הקרבורטור מהאופנוע, או שפירקת את הקרבורטור לגורמיו?

בניקוי בטבילה צריך לפרק את הקרבורטור לגורמים ולטבול את כולם. צריך לדאוג לסט אטמים חדש לפני ההרכבה. אין מה לטבול את כל הקרבורטור שלם בנוזל מפני שהניקוי אינו מושלם והאטמים נהרסים.

אם זו הייתה כוונתך - אז סתם התפרצתי. אבל הנקודה חשובה.

פורסם

פירקתי את הקרבורטור קודם כל.

אח"כ פירקתי את האגן שמן עם עוד איזה חלק פלסטיק (בצורת טבעת) שנראה כמו מצוף, עם חלק מתכת מתחת לציר של הטבעת פלסטיק + בורג שנמצא באגן בין החור של הטבעת.

היו 2 אטמים שמחברים את הקרבורטור למנוע שאותם הוצאתי.

נדמה לי שיש שם עוד אטם אחד. אין כ"כ גישה אליו. עוד מעט אני אראה מה זה בדיוק.

אני אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי מהם החלקים שרשמתי למעלה.

Picture 008.jpg

Picture 009.jpg

Picture 010.jpg

Picture 012.jpg

Picture 014.jpg

פורסם

ה - RS אופנוע חמוד , אני זוכר אותו עוד מתקופות ה - TS DT למינייהם , בהחלט ה - 50 הכי מהיר ...

:lol:

אל תשכח להחליף גומיות אחרי הניקוי , בד"כ לאחר כמה ניקויים שפותחים וסוגרים הגומיות הולכות .

פורסם

אוקיי הכל בוצע בהצלחה.

הכל יצא כמו חדש. רק עכשיו סיימתי להרכיב הכל.

להתניע בשעה כזאת אני לא יכול אלא אם אני רוצה שיזרקו לי ביצים על האופנוע :lol:

מחר בצהריים ניתן רשמים ראשונים אם וכמה מורגש הבדל.

לילה טוב.

פורסם

אורון

קצת באיחור להפעם, אבל לעתיד כדאי לזכור שחומר לניקוי קרבורטורים מכיל פנול שגורם לפגיעה בכבד ובכליות כאשר נספג דרך העור ואולי גם בשאיפה.

השיטה הנכונה לעבוד: מקום מאוורר היטב, לשים את החלקים המפורקים במסננת/רשת ולטבול את המסננת עם החלקים בכלי שמכיל את חומר הניקוי לזמן הדרוש. אח"כ מוציאים את המסננת ושוטפים היטב את הכל ורק אח"כ נוגעים בחלקים שוב.

נמרוד

פורסם

אורון

קצת באיחור להפעם, אבל לעתיד כדאי לזכור שחומר לניקוי קרבורטורים מכיל פנול שגורם לפגיעה בכבד ובכליות כאשר נספג דרך העור ואולי גם בשאיפה.

השיטה הנכונה לעבוד: מקום מאוורר היטב, לשים את החלקים המפורקים במסננת/רשת ולטבול את המסננת עם החלקים בכלי שמכיל את חומר הניקוי לזמן הדרוש. אח"כ מוציאים את המסננת ושוטפים היטב את הכל ורק אח"כ נוגעים בחלקים שוב.

נמרוד

חוץ מהחלק עם המסננת זה בדיוק מה שעשיתי. הכל נעשה בחוץ בחצר, טבלתי את כל החלקים בנוזל והוצאתי אותם עם כפפות שמיועדות לעבודה עם חומצות קשות.

מה שכן, מורגשת עבודה חלקה יותר של המנוע. לפני הניקוי היו לו מן רגעי חנק, עכשיו הכל חלף עבר.

רק צריך לעשות כיוון קרבורטור.

• תוכן חדש...