Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום רב.

אני זקוק לעזרתכם לפני שאחד המוסכים יפשיט את עורי.

האוטו אצלי כ-2.5 שנים ותמיד היתה "הזעה" קטנה של שמן באזור מכסה (נדמה לי שקוראים לזה מכסה שסתומים).הייתי מוסיף כחצי ליטר שמן ל-8000 ק"מ.אך בתקופה אחרונה המצב נהיה גרוע.ריח חריף של שמן שרוף,נזילה רצינית מאיזור מכסה(לאורך כל המכסה) ומאיזור מפלג(דיסטרבוטור) וכמובן מפלס שמן יורד באופן דרמטי.יש לציין שניסיתי להילחם אפילו בהזעה קטנה שהיתה ולכן הוחלפו כל האטמים(גומיית פקום,פלגים).הדבר לא עזר(טוב...טעות.עזר לבעל מוסך).ההרגשה היא כאילו הלחץ גורם לשמן ממש להידחק בחריץ של המכסה.יש גם כתם חדש(גדול) מסביב למדיד שמן,נראה כי בשלב מסויים השמן נשפך גם ממדיד.

כל עזרה תיתקבל בברכה.

תודה.

נ.ב. האוטו עבר 183,000 ק"מ.

פורסם

יש לאתר את מקומה המדוייק של הנזילה.

-האם החלפת אטם מכסה שסתומים ? (לא עסק יקר)

- לא תיתכן נזילה מהמדיד, אבל מפקק מילוי השמן על סעפת הפליטה תיתכן,אם יש עודף לחץ והשמן בורח מפקק מילוי השמן החוצה (גם אני סובל מזה מידי פעם,כנראה שהפקק עשה את שלו וכבר לא אוטם כמו שצריך).

- האם החלפת חגורת טיימינג ומחזירי שמן ?

אם הנזילה ממחזירי השמן יש להחליפם ועל הדרך גם את חגורת הטיימינג...לפני שראש המנוע יקדים אותך ...

שוב,זיהוי מקום הנזילה הוא החשוב כאן ובאופן כללי לא נורא בכלל כל 8000 ק"מ להוסיף קצת שמן,אבל תלוי מאיפה הנזילה.

אצלי בגלל נזילת מחזיר שמן אחורי חסרים כל 2000 ק"מ 1 ק"ג ומעלה ואני חי עם זה בשלום.

(הברירה היחידה- לפרק את הגיר /מנוע כדי להחליף וזה די יקר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

והכי חשוב, לבדוק את נשם המנוע לחסימות. יתכן כי מצב המנוע שלך ירוד ולא יעזור שום אטם חדש או חומרי אטימה למיניהם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי גם אפלאוז וקיימת נזילה קטנה במנוע, מה שעשיתי ביצעתי ניקוי לכל המנוע ויום יום עקבתי מאיפה יוצא השמן ולבסוף עליתי על המיקום בצורה מדויקת, מאוד קשה עם מנוע מלא בשמן לאתר נזילות.

• תוכן חדש...