Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פונטו שנת 96 SX75

הייתה לי בעייה של חימום יתר של הפלג שמתחבר למאוורר הפנימי של המזגן ופעם אחת זה נמס לי ממש הפלג

ועכשיו הוא שוב חם ואני מפחד שזה יקרה לי בשנית יש לכם אולי המלצות מה אני יכול לעשות תודה לעוזרים מראש:lol:

פורסם

הוצא המחבר אל המאורר ובדוק אם יש סימני חריכה על בית המחבר מהפלסטיק ו/או על סופיות החוטים מהמתכת שבתוך המחבר.

אפשרות אחרת, שבצעתי פה ושם, הנה של הלחמת 2 חוטים אל רגלי המאורר הפנימי ישירות (להשגת מגע חשמלי טוב ושאינו מתחמם) וביצוע חיבור אל צמת החוטים קצת רחוק יותר מהמאורר עצמו (ע"י "לוסטרה קלמרה" עם ברגים בבית של קרמיקה).

פתרון כזה בצעתי גם במאוררי רדיאטור, ברכבים שונים, שמחבריהם היו נשרפים תדיר בגלל חוסר מגע חשמלי טוב.

הגעתי לפתרון זה לאחר שראיתי זאת מקורית במאורר רדיאטור בלנצ'יה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני בטוח. הייתי חשמלאי רכב של מכוניות פיאט במשך עשרות שנים ואני מכיר היטב מכוניות אלו מבחינת מע' החשמל שלהן ולדוגמא, המאורר הפנימי הנו או מתוצרת מגנטי מרלי (בכ 95% מהפונטו) או מתוצרת ולאו (בכ5% מהפונטו).

התקנת נגד אל המאורר תוריד את מהירות סבוב המאורר ואין לעשות זאת.

פורסם

חח אז ננצל את עמדה זאת לשאול אותך

יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון אני נוסע ויש מהירויות מסויימות שפתאום הקור של המזגן מפסיק לעבוד

זאת אומרת הקור ניהיה פתאום כמו איורור דעתך?

פורסם

לפי תאורך אז כנראה זה המצב שבו הטרמוסטט מנתק את מדחס המזגן בגלל שמאדה המזגן כבר קר מאוד ואז לאחר התחממותו מחדש של המאדה, הטרמוסטט מפעיל שוב את מדחס המזגן.

בזמן האצות של מנוע הרכב, מחשב נהול המנוע גם מבצע ניתוק רגעי של מדחס המזגן כדי לאפשר כוח מירבי של המנוע לשימוש הנהג.

כמובן שזה אבחון מרחוק ולא מדויק.

• תוכן חדש...