Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לארק בפחחות צבע וריפוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף הלארק במוסך ועוברת רענון הודות לחבר המועדון היקר רועי בעל המוסטנג השחורה ולפי המלצותיו החמות:)

הצבע שלה יוסר יגורד יישרף ,חלודות יטופלו,ריפוד חדש ייעשה ברכב ,הוחלט לצבוע את הרכב בכחול מלכותי מייטלי,גג כולל קורות דלת ייצבעו בצבע קרם,ריפודיי כסאות מסקאי בצבע קרם ריפודיי הדלתות בצבע קרם כחול משולב,דש בורד וחלק אחורי בסקאי בצבע חום,שטיח בצבע סקאי מפח לפח:)הוזמנו סמלים חדשים מנורות אחוריות ועוד חלקי קוסמטיקה.

אשתדל לצלם עד כמה שניתן ולפרסם כאן,את התהליך הזה,החלטתי לשפץ אותה עד כמה שמגבלות התקציב מאפשרות,אבל לאהבה איין מגבלות הריי כולנו יודעים זאת כמו כן תפורק השמשה הקדמית על מנת לטפל בחלודות בחזית הוזמנה כבר גומיית חלון קדמית

סבלנות אוח צריך הרבה ממנה..............חולם על לנסוע ברכב למיפגשים הקרובים ואולי אף להשקה....................

מאחל לי בהצלחה

עופר:|

עופר בן צבי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סוף סוף הלארק במוסך ועוברת רענון הודות לחבר המועדון היקר רועי בעל המוסטנג השחורה ולפי המלצותיו החמות:)

הצבע שלה יוסר יגורד יישרף ,חלודות יטופלו,ריפוד חדש ייעשה ברכב ,הוחלט לצבוע את הרכב בכחול מלכותי מייטלי,גג כולל קורות דלת ייצבעו בצבע קרם,ריפודיי כסאות מסקאי בצבע קרם ריפודיי הדלתות בצבע קרם כחול משולב,דש בורד וחלק אחורי בסקאי בצבע חום,שטיח בצבע סקאי מפח לפח:)הוזמנו סמלים חדשים מנורות אחוריות ועוד חלקי קוסמטיקה.

אשתדל לצלם עד כמה שניתן ולפרסם כאן,את התהליך הזה,החלטתי לשפץ אותה עד כמה שמגבלות התקציב מאפשרות,אבל לאהבה איין מגבלות הריי כולנו יודעים זאת כמו כן תפורק השמשה הקדמית על מנת לטפל בחלודות בחזית הוזמנה כבר גומיית חלון קדמית

סבלנות אוח צריך הרבה ממנה..............חולם על לנסוע ברכב למיפגשים הקרובים ואולי אף להשקה....................

מאחל לי בהצלחה

עופר:|

המלצה קטנה תשתדל לא לשרוף את הצבע

נקודות החימום מתחמצנות שלא לצורך שווה לוותר על הסרה מוחלטת של הצבע במקומות נסתרים על מנת למנוע התחמצנות והחלדה בשלב מאוחר יותר

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

חזרתי לא מזמן מהפחח

הצבע ישופשף עד היסוד

מצורפות תמונותלארק 1.jpg

לארק 2.jpg

[ATTACH]90722[/ATTACH

תודה על הברכות רן תבורך על היוזמה והפעילות המבורכת בכל מה שקשור לסניף הירושלמי אני מצדיע לך

עופר

לארק 3.jpg

עופר בן צבי

פורסם

היי עופר

שיהיה לך בכייף.

בהצלחה

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יפה , בהצלחה עם הפרויקט.

רק לא הבנתי באיזה מועדון חבר רועי :wink:

רועי:"חוץ מאחד המיסדים וחברות קלולקת בFS אני גם תומך בכל מיני MILFיות"

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שיהיה בהצלחה ובכף.

וכמובן איך לא, עצה קטנה.

תוריד את הצלחות הניקלים והפנסים לפני שהפחח והצבעי ישאירו בהן סימנים.

בטוח אמרו לך לא לדאוג, כאן אני מתחיל לדאוג *(+_+)*

להת.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בוקר טוב לכולם

תודה לכל המברכים כמו גם לאלו שנותנים עצות טובות :)

אצלם עוד תמונות היום ואפרסם כאן

קובי את רועי אתה וודאי שמכיר...כן הוא חבר יקר במועדון

עופר בן צבי

• תוכן חדש...