Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבריי הפורום שלום.

היום החלטתי לצאת עם חבריי למועדון בעיר באר שבע,מועדון ששמו "הפורום" מקום די מפורסם בעיר נחשב טוב,אני למועדון הנ"ל לא נכנס פעם ראשונה ולא שנייה אלא היתי בו עשרות פעמים.

היום קרה לי מקרה מאוד מוזר,רציתי להתייעץ מה ניתן לעשות בנידון ולמי ניתן לפנות כי ההנהלה של המועדון ההזה היא מקום ריק לגמרי.

כאשר הגענו לשלב שבו מציגים תעודות זהות,אומרים לחבר שלי להוציא תעודה וכו..כמובן הוא מציג,נראה ילד טוב לא משהו שאמור להדליק נורה אדומה,הילד בן 19 כמעט כאמור.

בשלב זה האישה שבודקת תעודות זהות שואלת את חברי-מי איתך?הוא מצביע עלי ועוד חבר,בסך הכול הינו שלושה חברה.

האישה אומרת לנו לחכות בצד,אנחנו שואלים למה מי מה?פתאום בא שומר ואומר לנו לצאת ולא נותנים לנו להתקרב לשאול למה זה שלא נותנים לנו להכנס.

יש לציין אני עולה מרוסייה יהודי לכול דבר, כבר 17 שנים בארץ ופעם ראשונה נתקל בתופעה הזו של אפלייה כזו,לאחר מספר דקות אנחנו רואים עוד חברה רוסיים שמנסים להכנס למועדון גם אותם לא מכניסים.

עכשיו כפי הנראה האישה החליטה שרוסיים זה לא בראש שלה והיא לא מכניסה אותם,יש לציין שבטור אחר כבר נכנסו חברה רוסיים בלי שום בעיה.

היתי מעונין לדעת מה ניתן לעשות במקרה הזה?למי ניתן לפנות,הבעיה הזו מציקה לי מאוד.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"יש לציין שבטור אחר כבר נכנסו חברה רוסיים בלי שום בעיה."

אז מה זה אומר?

שמכניסים רוסים

וגם אתה נכנסת לא מעט פעמים למועדון

אז הבעיה היא עם הסלקטורית?

נ.ב

על נושא האפלייה היה ת'רד לא קצר של וויכוחים בצרוף החוק נגד אפלייה במקומות ציבוריים,חפש אותו

פורסם

"הסלקטורית" הזו גם בפעם שעברה עשתה לי בעיות,היא חדשה שם ומשום מה היא לא נותנת לרוסיים להכנס.

כבר בדקתי את זה,סגור הענין שהיא לא נותנת לרוסיים להכנס.

בפעם שעברה אני נכנסתי גם היא אמרה לי לחכות בצד,צעקתי למנהל שם,שהיא אמרה לי לחכות בצד והוא אמר לי להכנס,הפעם זה לא הלך כי הוא לא היה בנמצא.

בנוגע לחוק האפלייה אני אעביר חיפוש,תודה לך.

פורסם

אם לא הכניסו אותך.

מגיע לך.

אף מועדון לא צריכים אנשים שהדבר הראשון שעולה להם בראש זה להתלונן עליהם.

לכל מקום יש את ההגדרה של האנשים שהם רוצים שיכנסו.

אם הם לא רוצים רוסים אז הם לא רוצים רוסים.

אתה לא תחליט להם את מי להכניס.

אני מתאר לעצמי שהבעיה שלהם לא הייתה הרוסים,יש כבר די הרבה רוסים בארץ.

תנסה להיכנס עם אנשים אחרי ותראה אם אתה מצליח להיכנס.

אייל

פורסם

### אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, גם קוראינו המשותקים זמנית מטעמים שונים ומשונים, מסוגלים להסיט את מבטם מעט מעלה בשרשור ###

שמע אני לא באתי לפה שתגיד לי שמגיע לי שלא הכניסו אותי,אני לא נראה ולא נשמע איזה עברין מסוכן שאסור שיכנס למועדונים.

האישה הזו היא כולה פקידה שבודקת תעודות זהות,באיזו זכות היא יכולה להחליט האם אני נכנס או לא?

כמו שכתבתי נכנסתי לשם לא פעם ולא פעמיים,אז ההגדרה של האנשים שהם רוצים שם היא כבר ברורה לי מספיק.

אנשים אחרים אתה אומר?שני חברים טובים שלי שאני מכיר אותם מכיתה ד.בכול פעם מחדש אני נכנס איתם,היום היא החליטה שלא מתאים לה.

אה,לא שמתי לב לענין שכתבתה אף אחד לא רוצה שיתלונן עליהם,אני ממש אוהב את המועדון הזה,אני חושב שזה המקום הכי טוב בעיר,זה למה אני הולך לשם בכול יום חמישי כדי להנות קצת בחורות עניינים.

להתלונן?זכותי המלאה לעשות זאת היא פגעה בי.נראה אותך איך היתה מרגיש לעמוד בטור חצי שעה ואז שאתה מגיע לכניסה פתאום מעיפים אותך כאילו אתה איזה פושע.

פורסם

הכל תלוי איך היית לבוש.

אם לא תתלבש כמו "רוסי" אז לא יעשו לך בעיות.

לפני שאני מקבל מליון נקודות רעות - אני רוצה להבהיר שאני ממוצא רוסי ונמצא בארץ פחות ממנו (11+ שנים).

הכוונה - גופיות, טריינינגים וכו' - לא הולך.

ברומא תתנהג כרומאי, ובמועדון תתלבש כמו ערס - לייט (ג'ינס וטי-שירט). :).

אם מישהו נפגע מדברי - אני מצטער.

בקשר לסלקטורית - נסה לדבר עם המנהל בפעם הבאה שהיא לא מכניסה אותך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שמע, בכל מועדון יש את זה. זה לא קשור לרוסיות או לא. זה קשור אם אתה נראה לה או לא, עיניים יפות יעזרו.

הייתם עוברים לתור אחר, או נותנים למישהו אחר תעודות.

במקרה אחר, הם "בודקים" ברשימות ולא מוצאים אותך...(לא שקרה לי,כן?!).

משכנתא זה קל

פורסם

"אם לא הכניסו אותך.

מגיע לך.

אתה לא תחליט להם את מי להכניס."

אני אסכם את מה שאמרת ככה:

?

נ.ב

מה לעשות שיש חוקים נגד דברים כאלו ואם לא ידעת אני אשמח להפנות אותך אליהם

פורסם

### אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, גם קוראינו המשותקים זמנית מטעמים שונים ומשונים, מסוגלים להסיט את מבטם מעט מעלה בשרשור ###

לוא דווקא,ערסים?יש,אבל יש ממש קצת.

צימצמו שם בכמות הערסים בכמות מטורפת,כול הזמן שהיתי הולך לשם עד היום לא היתה לי בעייה איתם פעם אחת.

לבחור שדיבר על הלבוש,אני לא מתלבש כמו איזה רוסיי או משהו,אני יודע איזה בגדים ללבוש :wink:.

הבחורה הזו שלא נתנה לנו להכנס,בפעם הבאה שאני הולך לשם אני הולך לדבר עם המנהל שם ולשאול אותו למה לעזעזל היא לא נותנת לי להכנס.

פורסם

ברומא תתנהג כרומאי, ובמועדון תתלבש כמו ערס - לייט (ג'ינס וטי-שירט). :).

כשגיסתי האנגליה באה לבקר בארץ היא לא הבינה למה כולם מתלבשים כמו גייז...

לגבי הסלקציה, יש חוק מדינה נגד זה ואפשר להתלונן במשטרה ובעיתונות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בחיי שאני לא מבין מה יש לכם לחפש במקומות שלא רוצים אתכם. מקום בילוי שהיה נותן לי את התחושה שהוא עושה לי טובה ולא להיפך, לא היה רואה אותי שוב.

פורסם

דווקא המקום כן רוצה,היתי שם לא פעם- בפעם המי יודע כמה.

רק זאת הבחורה עובדת חדשה שם החליטה שהיא מחליטה מה שהיא חושבת לעשות.

פורסם
אם לא הכניסו אותך.

מגיע לך.

אתה לא תחליט להם את מי להכניס.

אני מתאר לעצמי שהבעיה שלהם לא הייתה הרוסים,יש כבר די הרבה רוסים בארץ.

תנסה להיכנס עם אנשים אחרי ותראה אם אתה מצליח להיכנס.

מזל שלא שואלים אותך. יש חוק במדינה הזאת (כמה שזה נשמע לך מוזר...)

הבעיה היא אנשים כמוך שחושבים שזה בסדר- אז שמע קטע- זה לא!!

וזה לא משנה כמה רוסים יש בארץ....

פותח השרשור- פנה למנהל המקום במכתב אישי עם נסיבות המקרה.

לאחר מכן אתה גם יכול לפנות לבהמ"ש אך אני מניח שזה יסגר בינכם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה חברים על התמיכה.

שלחתי ה"פ לבחור בפורום שהוא למיטב הבנתי נותן חסות במקום ואני אסגור איתו את הענין.

• תוכן חדש...