Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך ההודעה הזאת נראית לחברי הפורום,אבל לי היא נראית מתלהמת ובוטה מאוד.

ניתן לראות כמה כעס יש בתגובה שלך.מצאת לך להוציא קיטור,איזה רוסי העליב אותך?

נו באמת,ההודעה הזאת חבר משקפת כ''כ את כל הסטיגמות ודעות קדומות שיש לך על אוכלוסיה מסויימת.נראה לי הספקת להכיר חלק מאוד מסויים אצל הרוסים.

אני הייתי אומר שיש גם בין הרוסים יש ערסים או לא מעט ערסים אפילו,אבל מפה ועד אמירה מסוג זה ''הינה, עכשיו גם אותכם מתחילים להוציא, מתחילים לצמצם בכמות ה"רוסים" '' המרחק הוא רב.

תן לי לגלות לך רז קטן,כרוסי ל ''רוסי'' ערסים רוסים הולכים רק/לרוב למועדונים רוסיים.אני לא נתקלתי במועדון רגיל בערסים

רוסים שעשו בלגן,לאומת זה במועדונים רוסיים כן.

tomz כתב:

מי אתה שתגיד שתחליט בשביל בעלי המועדון אם הלבוש שלך הוא "יותר סטייל" מהלבוש של ה"ערסים", ומי מינה אותך בידיוק להחליט שהלבוש שלך הוא הלבוש שמתאים לבעלי המועדון?

tomz כתב:

הינה, עכשיו גם אותכם מתחילים להוציא, מתחילים לצמצם בכמות ה"רוסים", הגיע הזמן אחרי שצימצמו בכמות ה "ערסים", לא ככה? או שאתה יותר טוב מהערסים ולא מגיע לך שיוציאו אותך?

tomz כתב:

אתה מתאר את עצמך כיותר טוב מה"ערסים", נותן לעצמך בכלל את היכולת ליצור קבוצות וסטיגמות על אנשים, מי אתה בכלל שתגיד מי "ערס" ומי לא? במיוחד מי אמר שהם צריכים לעוף ואתה לא?

tomz כתב:

אגב, אני רוסי, ככה שאל תעלב ותיהיה לי ריגשי, ואני אומר לך שרוסים הם לא פחות מסוכנים\מושכים צרות מ"ערסים".

לי מריח שאתה רוסי כמו שאני רקדנית בלט (ואני בחור קירח,שעיר,ושוקל 90 ק''ג)

בהצלחה בהמשך נסיונך אם רוסים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקרא את כל ההודעות ותנסה להבין את המסר,

הרעיון היה להמחיש לבחור מה הוא עושה, על ידי כך שאני מראה לו דוגמא מקבילה אשר קשורה אליו.

מה שאני עשיתי עם ה"רוסים", זה בידיוק מה שהוא עשה עם ה"ערסים", חבל שלא הצלחת לרדת לסוף דעתי.

וכן, אני רוסי.

גאה בזה, ועדיין יצא לי לראות לא מעט רוסים שגורמים לבעיות, גם במועדונים שלא מיועדים לאוכלוסיה מסויימת.

פורסם

חייב לציין שלי קרה בדיוק אותו הדבר כמו שפותח השרשור ציין, רק שאני הייתי זה שהראה את התעודת זהות ראשון והסלקטורית שאלה אותי מי איתי ועניתי וסולקנו משם.

אצלי זה היה בליין חמשוש, עוד פרט חשוב הוא שהסלקטור הרגיל (צחי שמו) בד"כ מכניס אותי ואת חברי אך הפעם הסלקטורית היתה מה שנקרא בימינו "דבע ערסית" ולכן סיננה רוסים (לא סתם אני אומר, כל מי שהיא לא הכניסה "שיבח את שמה" ברוסית).

כמו כן דבר דומה קרה לי במועדון אחר בעיר, שוב מדובר בסלקטורית שהכניסה רק בחורים מעדות המזרח.

בקיצור הטענה שלי היא שצריך להעסיק רק סלקטורים ולא סלקטוריות, אני לא שוביניסט, זה פשוט מהנסיון הפרטי שלי.:roll:

פורסם

מחקר אנושי מרתק, בעל מסקנות ראויות לפרסום.

סחתיין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...