Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשגיסתי האנגליה באה לבקר בארץ היא לא הבינה למה כולם מתלבשים כמו גייז...

סוףסוף מישהו מצדיק את הטענה שלי!!

פותח השרשור, משתמש בשם אביאלוש ביקש שתשלח לו הודעה פרטית בעניין:

"תגיד לו לשלוח הודעה לפרטי לאביאלוש והוא יסדר ללךך את העיניין."

(אני אתעלם מהעובדה שלא היה שם שלום, תודה, בבקשה או כל מילה אחרת שלא גורמת לזה להישמע כמו פקודה... אבל ניחא..)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

### אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, גם קוראינו המשותקים זמנית מטעמים שונים ומשונים, מסוגלים להסיט את מבטם מעט מעלה בשרשור ###

בידיוק דעתי בנושא הלבוש הזה.

שלחתי לאביאלוש הודעה פרטית הוא החזיר לי הודעה,עכשיו הוא כנראה לא מחובר כי הוא לא מחזיר תשובה.

פורסם

מצחיקה הצביעות שהולכת פה,

אני אצטט-"צימצמו בכמות הערסים", איך אתה חושב שהם עשו את זה? ביקשו מהם יפה? פשוט לא הכניסו אותם.

כשזה "ערסים" זה נוח לך, אתה בעד, אבל כשזה אתה, אתה קופץ ועושה רעש,

בוכה על אפליה, אבל מפלה בעצמך, מי אתה שתחליט מי יותר טוב ומי פחות טוב, מי צריך להיכנס ומי לא.

תגידו מה שאתם רוצים, מועדונים טובים עובדים, ימשיכו לעבוד וימשיכו לעשות סלקציה כמה שבא להם ואתם עדיין תנסו להיכנס.

תתלוננו במשטרה? בית משפט? בוקר טוב, עשו את זה הרבה לפניכם, ועובדה ששום דבר לא השתנה.

המשטרה נוקטת צד מאוד ברור בתחום, כל עוד הכל בסדר, אין היתערבות,

אותה סלקטורית, היא זאת ששומרת על הסדר במקום, ולכן המשטרה מעדיפה לתת למקום להחליט למי להיכנס ולמי לא, ובכך חוסכת היתקלויות מיותרות בתוך המועדון.

אתה חושב שאותו מכתב ממש יזיז למנהל המועדון? הוא רק צריך את הכסף שנכנס, ואם הוא לא יבוא ממך, הוא יבוא ממישהו אחר.

תפנים משהו, או שאתה תתנהג ותתלבש כמו שהמקום שאליו אתה רוצה להיכנס דורש, או שתמצא מקום אחר, פשוט מאוד.

פורסם

למגיב מעלי,אני מתלבש בידיוק כמו השאר האנשים שנכנסים לשם ואני לא מדבר על הערסים,יותר סטייל.

הם צימצמו בכמות הערסים כי להם כבר נמאס לבוא לשם כי כול פעם מחדש מתחילים להוציא אותם וכו וכו..

זאות לא סלקטורית האישה הזו סתם בודקת תעודות זהות.

אמרתי שאני יותר טוב ממישהו?

בכול מקרה כמו שאמרתי היתי במועדון הזה לא פעם ולא פעמיים ולא היתה פעם שעשיתי שם בעיות או משהו,כול פעם נכנס רגוע והכול טוב תמיד.

בוא אני אשאל אותך שאלה-תגיד שאתה נכנס למועדון אתה רוצה לראות אנשים שכול מבט שלך בהם גורם להם להוציא סכין ולדקור אותך?או אלה שצעד לא נכון ובטעות תנגע במישהו חמולה תקפוץ ותתחיל להביא לך מכות,אם זה מה שאתה רוצה שיהיה לך בכיף. זה למה דיברתי על ערסים וכן נוח לי שאני הולך למקום שאני רואה אותם כמה שפחות.

בקטע של לא נתנו להם להכנס,דווקר כן נותנים להם להכנס,אתמול בטור נדחפו הביאו למישהו שם כאפה ועברו בטור כמו גדולים,הם שם רק שהם נמצאים שם בלי השרשראות שלהם וכו,כי לא מביאים להכנס עם שרשרת על הצוואר וכול אביזרי הקישוט שלהם.

פורסם

לכל מי שמתלונן על מה שאמרתי.

אני הולך למועדונים כבר 20 שנה.

מובן לי לגמרי למה לפעמים לא מכניסים אותי.

לפעמים אני יוצא ממקומות ואומר להם שהם לא היו צריכים להכניס אותי למקום ש % 70 ממנו גברים.

בגלל החוק הדפוק שאוסר סלקציות במועדונים כל המועדונים עובדים עם יחצנים ורשימות מוזמנים.

אם אתה רוצה לעקוף את הסלקטורית חפש את היחצ"ן.

בזכות החוק חייבים להכניס אותי למסיבות של לסביות :-D

אייל

פורסם
למגיב מעלי,אני מתלבש בידיוק כמו השאר האנשים שנכנסים לשם ואני לא מדבר על הערסים,יותר סטייל.

מי אתה שתגיד שתחליט בשביל בעלי המועדון אם הלבוש שלך הוא "יותר סטייל" מהלבוש של ה"ערסים", ומי מינה אותך בידיוק להחליט שהלבוש שלך הוא הלבוש שמתאים לבעלי המועדון?

הם צימצמו בכמות הערסים כי להם כבר נמאס לבוא לשם כי כול פעם מחדש מתחילים להוציא אותם וכו וכו..

הינה, עכשיו גם אותכם מתחילים להוציא, מתחילים לצמצם בכמות ה"רוסים", הגיע הזמן אחרי שצימצמו בכמות ה "ערסים", לא ככה? או שאתה יותר טוב מהערסים ולא מגיע לך שיוציאו אותך?

זאות לא סלקטורית האישה הזו סתם בודקת תעודות זהות.

מוזר, לפי התאור שלך היא מתנהגת בידיוק כמו סלקטורית, מבקשת תעודת זהות ואומר לשומרים מה לעשות איתך. תכיר, זאת סלקטורית.

אמרתי שאני יותר טוב ממישהו?

אתה מתאר את עצמך כיותר טוב מה"ערסים", נותן לעצמך בכלל את היכולת ליצור קבוצות וסטיגמות על אנשים, מי אתה בכלל שתגיד מי "ערס" ומי לא? במיוחד מי אמר שהם צריכים לעוף ואתה לא?

בכול מקרה כמו שאמרתי היתי במועדון הזה לא פעם ולא פעמיים ולא היתה פעם שעשיתי שם בעיות או משהו,כול פעם נכנס רגוע והכול טוב תמיד.

גם הערסים פעם, והעיפו אותם, עכשיו תורך.

בוא אני אשאל אותך שאלה-תגיד שאתה נכנס למועדון אתה רוצה לראות אנשים שכול מבט שלך בהם גורם להם להוציא סכין ולדקור אותך?או אלה שצעד לא נכון ובטעות תנגע במישהו חמולה תקפוץ ותתחיל להביא לך מכות,אם זה מה שאתה רוצה שיהיה לך בכיף. זה למה דיברתי על ערסים וכן נוח לי שאני הולך למקום שאני רואה אותם כמה שפחות.

כל מה שתיארת, קורה גם בקרב עולי רוסיה, חבל שאין לי את הסרטון המפורסם בו חבורה של רוסים פשוט שלפו אגרופים והרביצו לכל בן אדם שהתקרב אליהם, מול מצלמות הטלויזיה.

גם רוסים מוציאים סכינים, גם הם הולכים בחמולות וגם הם מביאים מכות, אני מעדיף לראות אותם כמה שפחות, אז אני מעדיף שלא יכניסו אותך למועדון.

בקטע של לא נתנו להם להכנס,דווקר כן נותנים להם להכנס,אתמול בטור נדחפו הביאו למישהו שם כאפה ועברו בטור כמו גדולים,הם שם רק שהם נמצאים שם בלי השרשראות שלהם וכו,כי לא מביאים להכנס עם שרשרת על הצוואר וכול אביזרי הקישוט שלהם.

ראית מזה, אפילו "ערסים" הכניסו ואותך לא.. תבין תרמז.

אתה נוגד את עצמך לאורך שתי ההודעה שלך, ולא פעם אחת, אתה מתלונן על משהו שעושים לך, אבל במקביל מצדיק אותו כאשר מדובר באנשים שהם לא לטעמך.

מצטער להגיד לך, זה לא המועדון שלך, הוא יכול להחליט בידיוק מי יכנס ומי לא, גם אם אתה נראה מתנהג ומדבר כמו כולם, לא מתאים לך? תחפש מועדון אחר.

אגב, אני רוסי, ככה שאל תעלב ותיהיה לי ריגשי, ואני אומר לך שרוסים הם לא פחות מסוכנים\מושכים צרות מ"ערסים".

פורסם

### אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, גם קוראינו המשותקים זמנית מטעמים שונים ומשונים, מסוגלים להסיט את מבטם מעט מעלה בשרשור ###

100% true

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אתה נוגד את עצמך לאורך שתי ההודעה שלך, ולא פעם אחת, אתה מתלונן על משהו שעושים לך, אבל במקביל מצדיק אותו כאשר מדובר באנשים שהם לא לטעמך.

מצטער להגיד לך, זה לא המועדון שלך, הוא יכול להחליט בידיוק מי יכנס ומי לא, גם אם אתה נראה מתנהג ומדבר כמו כולם, לא מתאים לך? תחפש מועדון אחר.

אגב, אני רוסי, ככה שאל תעלב ותיהיה לי ריגשי, ואני אומר לך שרוסים הם לא פחות מסוכנים\מושכים צרות מ"ערסים".

שוב בפעם המיליון-אני לא נכנס לשם בפעם הראשונה.

שוב בפעם המיליון-האישה ההיא היא כולה אישה שבודקת לך את התעודת זהות.

את הקטע של הרוסים מושכים לא פחות צרות את זה אני גם יודע.

אני לא אחד כזה בכול מקרה,הגישה של האישה לא התאימה לי,אתה מבין,היא ישר אומרת לך לחכות בצד,אחרי זה בא מאבטח ולא נותן לך לחכות בצד הוא פשוט מוציא אותך,כככה אתה לא יודע מהי הסיבה שבגללה אומרים לך לחכות בצד.

אתה יודע איך אני יודע מי צריך ומי לא ?

האנשים שמחכים בטור שלהם בשקט שזה אני,לעומת האנשים שנותנים כאפות לאחרים קטנים מהם במטרה להכנס כמה שיותר מהר,זה מה מבדיל אותי מהם.

פורסם

אתה לא מבין את הנקודה הא?

גם הערסים (ותאמין לי שאני מכיר את הפורום בבאר שבע, ולא חסרים שם ערסים) נכנסו לשם הרבה מאוד פעמים, עד שאיזה סלקטורית החליטה שלא בא לה, אז מה? עכשיו לא בא לה שאתה תיכנס, ולמרות שנכנסת מאות פעמים, אתה לא תיכנס.

האישה שכולה בודקת את התעודת זהות שלך, היא בעלת סמכות לגבי האנשים שנכנסים למועדון, אתה בעצמך אמרת את זה, אמרה לך ליהיות בצד ולא להיכנס, בנוסף הורתה לשומרים להעיף אותך משם, מה אתה עוד רוצה, שיהיה כתוב לה "סלקטורית" על המצח? זאת הסלקטורית וזה התפקיד שלה.

לגבי הרוסים, אתה חושב שהיא ממש בעמדה שב1 בלילה היא תתחיל לבחון את האופי שלך ולדעת אם אתה בעייתי או לא? היא פועלת לפי מה שבזין שלה באותו רגע וכאן זה נגמר.

ואני חושב שלא הבנת בידיוק מה הלך שם, היא לא אמרה לך לחכות בצד בשביל לבוא לעשות לך ראיון ולראות אם האופי שלך מתאים למקום, היא אמרה לך לחכות בצד כי אין לה זמן\כח\יכולת להתמודד עם אנשים כמוך, זה לא התפקיד שלה, זה בידיוק התפקיד של המאבטחים ולכן הם אלו שהעיפו אותו.

כל הרעיון של להזיז אותך לצד ומשם להעביר את הסמכות למאבטחים הוא בשביל להימנע מהיתקלויות כלפי הסלקטורית בכניסה למועדון.

אני לא מבין מה הלחץ שלך להיכנס למקום שאתה לא רצוי בו.

פורסם

תראה,שבועיים לפני היא התחילה לעבוד שם,באותו יום היא אמרה לי לחכות בצד,כמו שכתבתי למעלה.

חיכיתי בצד אף מאבטח לא בא,המנהל שאל למה אני בצד היא לא ענתה לו.

הוא אמר לי להכנס.

הפעם המאבטחים פשוט אמרו לנו לצאת,לאחר מכן דיברתי איתם קצת,הם פשוט אמרו לי לעבור לטור אחר כי היא חדשה וכו וכו..

סבבה הבנתי את הרעיון,דיברתי עם הבחור בה"פ הוא אמר שהוא יסדר את הענין.

פורסם

אני לא מבין על מה אתה מקטר ומחפש לאן לשלוח מכתבים ואת מי לתבוע...

לא הכניסו אותך לפורום, סבבה, אותו יום כנראה שלא היה בא לה על איך שהיית נראה או משהו כזה.

1. כמו שכבר כתבו פה, לאותה "כולה פקידה שבודקת תעודת זהות" יש את האפשרות להחליט אם תעביר את הלילה בתוך המועדון או שתחזור לבית מבועס \ תלך למקום אחר.

2. אל המנהל, אתה לא תגיע - הכי הרבה שתגיע זה אל אחד מהעובדים הבכירים, ולאף אחד מהם לא יהיה אכפת אם נכנסת או לא אלא אם תשקיע בללקק להם על בסיס קבוע כמו כל אלה שלא מכניסים אותם ומוכנים להזדייף ולהתנהג כמו מישהו שהם לא - ככה שתשכח גם מזה, זה באמת לא כמו שאתה חושב, אם הוציאו אותך בחוץ כדאי לך ללכת הביתה אלא אם אתה מכיר מישהו שמקושר שם (זוכר את הלקקנים ממקודם?) - כל שיחה שתנהל עם המאבטחים \ עם סלקטור אחר היא בזבוז זמן - אף אחד מהם לא יכניס אותך אם אחד אחר הוציא (שוב, אלא אם אתה מכיר מישהו).

3. לשלוח מכתב למנהל? לחפש את חוק האפליה? ללכת לבית משפט? תראה כמה רחוק הלכת עם הדמיון שלך.

אתה חושב שזה בית זו**ת? תאמין לי שלמועדון הזה, כמו לכל מועדון אחר יש עורכי דין שיוצאים לו מהתחת - והם רואים רק את הכסף שיוצא והכסף שנכנס - לאף אחד לא באמת אכפת מזה שאתה ממורמר כי לא נכנסת, ואתה חושב שזה בגלל שאתה רוסי, אף אחד לא יתייחס למכתב שתשלח ואם תנסה לתבוע אותם אתה רק תעשה מעצמך צחוק ותבזבז זמן וכסף.

4. למה אתה עושה מאמצים כאלה כדי להיכנס? אתה רואה שלא הכניסו אותך, ולפי מה שכתבת זו כבר הפעם השנייה.

באמת שאני לא מבין למה אנשים עושים כאלה מאמצים כדי להיכנס לשם ומסתכלים על המקום הזה בכזאת הערצה - אם לא היו מכניסים אותי לשם לא הייתי נוסע לשם כל פעם מחדש כדי "לנסות את מזלי", גם את זה כבר כתבו פה - אם אתה רואה שאתה לא נכנס, לך למקום אחר, אתה סתם מעיק על עצמך - תיכנס למקום שתהנה בו.

5. למה אתה כותב על זה בקארז פורום? ואני לא מדבר על זה שאתה משתף את זה שלא הכניסו אותך למרות שגם את זה אני לא מבין, זכותך לכתוב על כל נושא שבא לך - אני מדבר על זה שאתה מחפש דרכים "להתנקם" במועדון, להערים עליהם ולהיכנס, לחפש דרך האינטרנט מישהו שאולי מכיר מישהו שיוכל להכניס אותך, זה נראה לי דיי פתאטי.

6. אל תשלה את עצמך שהבעייה היא עם הסלקטורית, וזה בגלל שהיא חדשה, ובפעם הבאה מישהו יעמיד אותה במקום, וש "הבנת את הרעיון" ובפעם הבאה תיכנס - יש להם כישרון לזכור פרצופים וחברים שלי שלא נכנסו לא נכנסו גם בפעם הבאה, ובפעם אחריה ואחריה, עד שהם "נפלו" על סלקטור אחר או שנמאס לחלק מהם והם הפסיקו לנסות להיכנס.

בקיצור, באמת שהפורום זה אחלה מועדון וגם אני נהנה מאוד כל פעם שאני הולך לשם, אבל אין אפס - לא מכניסים אותך לך למקום אחר שתהנה בו עם חברים שלך ותיכנסו בלי בעייה, זה באמת מיותר לעשות כאלו מאמצים ולהקדיש כ"כ הרבה מחשבה על איך אני יכנס פעם הבאה - אל תשנה את עצמך בשביל שום מועדון, לך למקום שיקבל ויכניס אותך כמו שאתה, ככה רק יהיה לך באמת כיף.

מצטער שחלק מהתגובה נראית כאילו היא נכתבה בזלזול, אבל זה רק כדי להחזיר אותך לקרקע ולגרום לך להפסיק להתאמץ ככה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ואני חושב שלא הבנת בידיוק מה הלך שם, היא לא אמרה לך לחכות בצד בשביל לבוא לעשות לך ראיון ולראות אם האופי שלך מתאים למקום, היא אמרה לך לחכות בצד כי אין לה זמן\כח\יכולת להתמודד עם אנשים כמוך, זה לא התפקיד שלה, זה בידיוק התפקיד של המאבטחים ולכן הם אלו שהעיפו אותו.

היא אמרה לו לעמוד בצד כי בגלל חוק האפליה הנ"ל אסור לה להגיד לו שהוא לא נכנס למועדון.

הפיתרון? בודקים תעודות, אומרים לבחור לחכות בצד ומייבשים אותו שם עד שנמאס לו להמתין או עד שהוא מתחיל לעשות בעיות והמאבטחים יכולים לסלק אותו.

ובכלל - הייתי במסיבות עם סלקציה והייתי במסיבות בלי סלקציה. בלי שמץ של ספק אני יכול להגיד שהסלקציה עושה הבדל של שמים וארץ באיכות המסיבה ובסופו של דבר גם בכיף שלך להמשיך ולהגיע למסיבות.

וכמו הרבה מהדברים בעולם (כולל ה205 שלי) - זה לא תמיד עובד :wink:. אל תקח ללב, מחר מתחיל שבוע חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברור, כי יש שני צדדים בכל סיפור.

כשהוא נכנס למועדון הוא נהנה ושמח לאור העובדה שאין "ערסים" ולא מכניסים אותם בזכות הסלקציה,

אבל כשהוא לא נכנס זה לא בסדר ויש משהו לבכות עליו, ובנוסף הוא מחפש את מי להאשים ואת מי לתבוע.

הוא צריך לקבל את זה שהיא החליטה ככה ולא ללכת לחפש איך להתנקם במועדון

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

למגיב מעלי,בן נכון?אוקיי אני לא מחפש לתבוע אותם או משהו,פשוט לשתף במה שעבר עליי,הרי בישביל זה יש לנו אוף טופיק לדבר על נושאים שונים למינהם.

הפעם הראשונה שהיא אמרה לי לחכות בצד אני לאחר מספר דקות נכנסתי זה לא הענין. פעם השנייה פשוט המאבטחים אמרו לי ולחברי לצאת וזהו.

אני חושב שהפורום זה המקום הטוב ביותר בב"ש כי אין מקומות לצאת אליהם מדבר על מועדונים,כי המצב בעיר על הפנים של מועדונים. זה גם למה אני אנסה להכנס בפעם הבאה,לא ילך?אני יפסיק לנסות.

הסלקטורית הזו שיהיה,הבעיה איתה כן,כי לפני שהיא עבדה שם היתי נכנס חופשי בלי בעיה מיותרת,בכול מקרה אני אנסה לסדר את הענין,ילך ילך לא ילך לא נורא.

גם לשלוח להם מכתב לא היה בכוונתי,זה פשוט מעצבים שזה היחס היה.

תודה באמת לכולם על העזרה לילה טוב ושבת שלום.

:wink:

פורסם
בחיי שאני לא מבין מה יש לכם לחפש במקומות שלא רוצים אתכם. מקום בילוי שהיה נותן לי את התחושה שהוא עושה לי טובה ולא להיפך, לא היה רואה אותי שוב.

כל מילה נוספת הינה מיותרת לדעתי.

• תוכן חדש...