Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לעשות וו גרירה לפג'ו 206 שנת 2000.

עשיתי לרכב אחר אצל ציקי לפני שנתיים וסה"כ עבודה טובה, אבל יצא איזה 1700 ש"ח :cry:

יש אופציות אחרות זולות יותר באזור פ"ת/ת"א או חזרה לציקי:?:

תודה 8)

פורסם

ציקי מבמוו?

ו1700 ש"ח דווקא לא נשמע גבוה במיוחד לוו גרירה + אישורים

שזו בניה לשלדה אגב (והאחריות שלו שהעגלה לא תחפש חיים נפרדים :mm_wink:)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא, "ציקי נגררים" בפעם האחרונה שביקרתי שם ישבו בק. מטלון פ"ת.

לא ניראה לי זה כולל אישורים אחרי ההתקנה הייתי צריך ללכת לשקול את האוטו ואח"כ ללכת למשרד

הרישוי בחולון "עמדה 1" (ככה קוראים לאיפה שמאשרים שינויים ברכב לא?).

בכל מיקרה יש המלצות למקומות אחרים?

פורסם

אני חייב לציין לגבי ציקי שאני מאוכזב.

הגעתי אליו אחרי המלצות, קיבלתי הצעה להתקנת וו וזה אכן עלה 1700 ש"ח. באמת ההתקנה עברה חלק, בא לשם בוחן שחוסך התרוצצות לעמדה 1 וכל שנותר זה לעדכן את הרשיון במשרד הרישוי.

רק מה, אחרי שהוו הותקנה גילינו שהאורות לא עובדים, ומסתבר שצריך להתקין עוד צמת חשמל - ועל זה הוא גובה מעל 1000 ש"ח, ובנוסף הרכב מושבת לעוד חצי יום.

שום דבר לגבי צמה לא עלה במהלך הצעת המחיר, מה גם שהוא הסביר שהוו היא ייעודית לרכב שלי - איך פספסו את נושא החשמל אם כך???

אני ממליץ לך באופן כללי לברר את הצורך בצמת חשמל נוספת לפני ההתקנה, כדי שלא תחטוף הפתעות כאלה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

מצטרף להמלצה של רפי.

כל המיגונים והווים שהיום ברכבי המשפחה שלנו במשך השנים עברו דרכם , וגם עם 3 טרקטורנים על עגלה לא קרה שהיא חיפשה את הדרך לחופש.

• תוכן חדש...