Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על מערכת כזאת שהציעו לי :

קומפוננט קידמי הי אנרג'י של הרץ 5.25, רמקולים אחוריים קואקסיאלים 6.5 אנרג'י של הרץ, סאב 12" בדרגת אנרג'י(או 10 לבחירתי אם ארצה לחסוך במקום ) מגבר 5 ערוצים frx5 של אודיסון (כמה שהבנתי רמה בסיסית של אודיסון), כל זה ב5850,

וזה מצטרף לרדיודיסק של אקליפס שיש לי.

פורסם

אין FRX, יש SRX או LRX.

לדעתי - מגבר של אודיסון שהוא לא מהסדרה הגבוהה (VRX) הוא קניית מותג ותו לא. אין במגברים האלה שום דבר מיוחד חוץ מהשם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי המגבר הוא SRX תבדוק את זה וזו הסדרה הכי נחותה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

לדעתי מסדרת הLRX מתחילים להרגיש הבדל והVRX זה הטופ

הSRX זה לא אודיסון אין מה לעשות זה שלך שראגמן זה טוב סבבה אבל זה לא נראה לי המגבר להיי אנרגי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
מה דעתכם על מערכת כזאת שהציעו לי :

קומפוננט קידמי הי אנרג'י של הרץ 5.25, רמקולים אחוריים קואקסיאלים 6.5 אנרג'י של הרץ למה רמקולים אחוריים ? אתה בטוח שכדאי לך לבזבז את הכסף על זה ?, סאב 12" בדרגת אנרג'י(או 10 לבחירתי אם ארצה לחסוך במקום ) מגבר 5 ערוצים frx5 של אודיסון (כמה שהבנתי רמה בסיסית של אודיסון), כל זה ב5850,

וזה מצטרף לרדיודיסק של אקליפס שיש לי.

אישית אני לא אוהב אבל זו דעתך וכספך. והיות ואין לי נסיון או לכולת להוכיח אני אוותר על הנושא

בברכה יהודה

פורסם

אני מגביר הי-אנרג'י עם אודיסון (SRX2S) מגבר פצצה, ושומעים נפלא- שילוב מצויין

שרגאמן- אני איתך. היה לי JBL,מאק האודיו,סאונד סטריים, אלפא סוניק וכולם לא עשו את העבודה

כמו שהאודיסון הנוכחי עושה.

לפותח השרשור, וותר על אחוריים די מיותר לדעתי. תשקיע בבמה קדמית.

לגבי הקומפוננט אם תוכל להרוויח ל-6.5 זה מצויין, מניסיון אומר לך שיש הבדל שמיע בין 6.5 ל-5.25 במידים.

בגדול לקחת אחלה עסקה, קומפוננט מצויין,סאב מצויין ומגבר מצויין.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לגבי המגבר, אין לי בנתיים במחיר שאני יכול לעמוד בו הצעה יותר טובה, הציעו לי ב 800 ש"ח יותר בזול מגברים של jbl או infinity שזהה לו או sierra , וגם הצעה מעניינת שכתבתי עליה כאן, מגבר משומש, מאד מאד ישן של soundstream הדגם נקרא 305 USA שההספקים הרשומים שלו מעט נמוכים 35 rms ל 4 ערוצים, ועוד 100 או 120 (לא זוכר בידיוק) לסאב. האם משהו מהאופציות האלה עדיף ?

פורסם
סאב. האם משהו מהאופציות האלה עדיף ? אל תקנה את הסיירה

יש כאן שירשור על הרעידת אדמה בתור מגבר לטוויטרים , אני חושב שבמחירו כדאי לך לקחת אותו ומונו של פייל לסאב ואז אתה מקבל מגבר בהרבה יותר טוב מהסיירה ו/או הJBL

המגבר עצמו

בברכה יהודה

• תוכן חדש...