Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה התחלתי פרויקט שיפור לפיגו 205 FOREVER שלי.

הפרויקט כולל שינויים מקיפים במנוע ובהתנהגות הרכב (כן , אני יודע שבכסף שאני משקיע עדיף לקנות 205 GTI או 106 ספורטיבית . אבל רציתי ללכת על פרויקט משלי בשביל ההנאה שאני מפיק מעצם הביצוע) .

בשבוע שעבר רכשתי ב PIT-STOP בולמים וקפיצים של חברת WEITEC עליהם המליצו לי בחום בחנות. ההתקנה נערכה ביום ראשון בשאפט כולל הנמכה של שן אחת. כעת בנסיעה ההרגשה הכללית רכה מהמצופה. האחיזה אומנם גבוהה , בין היתר הודות לצמיגים וחישוקים אשר הוחלפו יומיים קודם מסט רגיל (165/70/13) לסט מגנזיום וצמיגים בגודל 185/60/14 אולם ההרגשה רכה והבולם מרבה להיסגר בכביש משובש.

יש לציין שהמנוע אומנם עבר שינויים אך בינתיים הינו בנפח המקורי ועל כן לא נוסף משקל לאוטו (צפוי לעבור למנוע גדול יותר בהמשך). לחץ האויר בצמיגים הינו 30 psi .

השאלה שלי היא האם הבולם המדובר אמור להיות רך ? (קראתי בפורומים כי בולם ספורטיבי לא בהכרח חייב להיות קשיח) או אולי מדובר במוצר פגום? יש לציין כי זווית הגלגול אכן נמוכה יותר מבבולמים המקוריים. אולם מי שמכיר 205 סטנדרטית יודע שזה לא חכמה גדולה...

אשמח לקבל תגובות. בפרט לבעל נסיון במוצר זה.

מיכאל

פורסם

לי יש סט של בולמים וקפיצים מהחברה הזו.

אצלי הרכב די קשיח. אולי היית צריך להוסיף גם קפיצים וזה היה עושה לך את העבודה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אוה, כנראה פספסתי

SORRY

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה הדגם של הבולמים והקפיצים? הם ממש לא אמורים להסגר בקלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הניירת שהגיע עם הסט נמצאת ברכב אשר כעת לא נמצא אצלי. לכן אני לא יכול לברר את הדגם.

אני יכול להוסיף שכאשר לחצתי בפינת הרכב לא הרגשתי התנגדות חזקה כמו שציפיתי. אומנם הרכב לא התנדנד לאחר השחרור, אך במכוניות משופרות בהם לחצתי בפינה בעבר ההרגשה היתה קשה יותר.

פורסם

זה סט קוילאובר או רק קפיץ-בולם ספורטיבי ???

תן את המק"ט, או חפש בניירת ה TUV את קושי הקפיץ (בד"כ בק"ג למ"מ, אם אצלך הקדמי מעל 11-12 זה בסדר) ותשווה למה שהיה לך, זוויות גלגול זה רק קפיץ

לגבי בולם רך, אם אין לו כיול, תלמד לחיות עם מה שיש :wink:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

למרות שהנעשה לא ניתן להשיב (וזה להשקיע ב205 רגילה )

אפשר לשפר את המצב על יד מוטות פיתול מ205 GTI ואנטי רול אחורי (אם אפשר למצוא סרן אחורי קומפלט אז אתה מרוויח גם בלמים אחוריים גדולים יותר )

אבל המבנה השונה של ה205 הרגילות וחוסר האנטי רול משולשים תמיד יהיה נחות לעומת מבנה הגשר התחתון של GTI

תראה אם אפשר להשיג חלקים של 205 ראלי לקדימה

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• תוכן חדש...